Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 121712 kartus)

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
kiek per tuos pora metu pralekei?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nzn cia turbut nei daug nei mazai manometu vidurkis jaukeli metai nesikeicia :)  25-30 tk

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Savaitgali buvo sumastyta vaziuot i miskus paspardyt pusnu, paskambinau dar 2 tokiems "vaikams" ir neatsisake :) foto mazai daugiau filmavau, reiks kada sumest.
a6 c4 2.5 tdi Quattro
a4  1.9 tdi quattro
a6 c5 2.8 quattro

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
video butu geriau pamatyt

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Grazuole C5 :G

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nu priziureta ir mylima ji tokia, amerikons komplektacija gera

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
vakar rytas, turbut buvo paskutine proga pastatyt skersa gatvese

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Kaii pas jus sniego mylimoj Lietuvelej  :H Piktai 3 quattrines vienoj vietoj atrodo 8-P O ta balta C5 tai travink kad uzsiregintu audiklube, noretusi ja apziuret is arciau, gerule tokia ir spalva ispudinga!

Karolukas

• Svečias
Man irgi pavydas ima kad jus turit sniego ir galit juo dziaugtis  :H Grazi taviske, o kaip tas "bose", gal susidejai jau, idomu kaip skamba?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
turbut neviena jau tas sniegas uzkniso siemet, turejom jo ilgai ir pakankamai. bose dar nesudejau, cia darbas vasarai kai silta nes daug pakankamai laidu vedziojimo ir salono ardymo. galvoju lupt nuo galo ar ne tuos uzrasus paliekant tik ziedus ir galbut quattro zenkliuka? man be ju atrodo graziau bet bijau kad neliktu zymes nulupus.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
tuos 2,5 tdi as tai nulupciau,tik tiek vienai kai lupom,tai su trupuciu lako nusilupo  :/

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
As nulupes viska, tik ziedus palikes, erzina mane visokie lipalai :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
taiva as irgi galvoju gal atsilus orams bandysiu lupt, pasildysiu ir ziuresiu negraziai nusilups jei tai atgal visada galima suklijuot

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Nu nežinau,a6 aš palikčiau :? visgi gražiau nei vieni žiedai,bentjau man.

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
nekaip atrodys kai vienoj pusėj A6 o kitoj nieko nera ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Kitoj pusej jeigu ka bus mažas quattro ženkliukas...

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
Q palik

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Q palik

jo Q galvoju paliksiu, bet tu matai niekad nepastebejau kad pastave net ziedu nelike.

Karolukas

• Svečias
Siaip tai tik Q graziai ziurisi.. Na as buvau tik ziedus pasilikes, nes nebuvo pas mane Q  :-]
Atrode taip-

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
maniškė sidabrinė Q irgi tik su žiedais subinėj,visi užrašai buvo pirmą dieną panaikinti,nes koks kieno reikalas kas iš paskos važiuoja,koks variklis,q ar ne q...

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
maniškė sidabrinė Q irgi tik su žiedais subinėj,visi užrašai buvo pirmą dieną panaikinti,nes koks kieno reikalas kas iš paskos važiuoja,koks variklis,q ar ne q...
cia panasiai kaip su Meslitos direktorium kai jo papaklause ar jus rodote posukius? sake, o kodel kazkas turi zinot kur as vaziuoju, cia gal paslaptis :)
nzn as Q noreciau palikt kazkaip arba i apacia nukelt, Q kazkas toookio juk yra :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
na posūkiai tai eismo saugumas,o ženklai ant subinės tai ...gal dėmesio trūkumas? :D nes dėl saugumo tai q nepatempia,jei klijuot tai ABS diiiiidelį,kad matytų iš toli ir spėtų anksčiau sustabdyt,juokas aišku :)

man atrodo tiesiog nesižiūrės tas mažas Q užrašiukas gale.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
na jei ji perkelus ant apatines juostos po lempos gal visai nieko butu, nu zodziu manu pirma nulupsiu paskui paziuresiu kaip atrodo vienaip ar kitaip ir bus matyt, pas ta kupa raudona juodu stogu buvo Q uzrasiukas man visai graziai atrode, pas mtm irgi visai nieko na bet pasji ziedu nebelike

Neprisijungęs miron4x4

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
cia panasiai kaip su Meslitos direktorium kai jo papaklause ar jus rodote posukius? sake, o kodel kazkas turi zinot kur as vaziuoju, cia gal paslaptis :)
nzn as Q noreciau palikt kazkaip arba i apacia nukelt, Q kazkas toookio juk yra :)

vaziuodams is galo ir tai suprasi Q ar ne Q   ;) jei labai aisku zemo dropo nera,o taip galines pakabos konstrukcija gerai matosi (h)

Karolukas

• Svečias
Q palik

Super atrodo, bent jau man  :H