Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 120927 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
audi geriau nieko nesukure

:-] :-] :-]

nunu, papasakok kuris velesnis audi modelis pasizymejo tokiu patvarumu kaip c4?

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Nusipezat visi, papasakokit kas geriau uz c3 :D
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį

C4 geriau, patvaresniais pastiprintais mazgais. Nekalbant apie V8, nors vaziuokle ta pati lyg ir.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
kartais universalo nepakanka....

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Dabar tik nr pamačiau :) Draugelis bnv turi su DOO222 :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
as suzinojau kad majami tuo metu sita serija ejo, nes kaune dalino dot lekiau ten tikedamasis pajamt DOO 002 na kad ziedai vidury butu, bet nebuvo jau nei nei 002 nei 222 net 220 ir tu nebuvo

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
koks čia karstas ant stogo? Thule? talpa jaučiau apie 500 ltr,už kiek dabar tokį nupirkt galima būtų?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
cia camei, litru nepamenu bet tikrai didelis, turiu panasu ir thule tas biski naujasnis grazesnis na su tokia "bangele" kjau, bet to plasmases plonesnes, nes kad ir geri gamintojai vistiek kuo tolyn tuo labiau taupo.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
kazkokia nedekinga ta mano audi, as ja vis globoju, ciustinu o ji vis man kokias kiaulystes krecia, viena gala tvarkau kiti byra :)
pasikeiciau pr. granata, nes traskejo, tuopaciu pasikeiciau tepalus, supylaiu kaip visada total ir filtrus, tepalo idejau henksta o oro knechta, irgi kaip visada, dar duslintuvo gumas spakeiciau. bet matai vistiek jei maza demesio:) ji pradejo oziuotis, atsilupo odos kampiukas nuo begiu bumbulo, kogero kita bumbula desiu, ir dar vakar nutruko galiniu duru trosas :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nu taip gedimai, dedi rankena ant riciago ir jauti kad oda pavepus nemalonu, o durys irgi neatsidaro isvidaus :) sindien manu viska pasalinsiu

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį

C4 geriau, patvaresniais pastiprintais mazgais. Nekalbant apie V8, nors vaziuokle ta pati lyg ir.
Ar tu koforta lygini ar patvaruma? :D C3 antikorozinis puikus, turbut del to dar ir dabar gatves galma isvysti 83m modeliu :D

P.s temos autoriui, nenusimin, pakeisi visas deetales naujom ir reidesi dar 100 metu :D
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį

Ar tu koforta lygini ar patvaruma? :D C3 antikorozinis puikus, turbut del to dar ir dabar gatves galma isvysti 83m modeliu :D

P.s temos autoriui, nenusimin, pakeisi visas deetales naujom ir reidesi dar 100 metu :D
vava as man irgi taip jau atrodo :)

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį

super auto ,turejau as C3 pacia pirma tai nepatikesi stovis kaip naujos o metai 82m.10men.pati pirmoji beveik is konvejerio:D.atvazinejau be problemu ir dar draugas nupirkes vazineja,super auto

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
sita baltuke daznai matau garliavoj berods, turbut zinau kur ji ir ilsisi :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
taip ji garliavoje ilsisi :) 2.8 Q
nebloga komplektacija pasja, is tokiu nekasdieniniu tai elektrines su atmintim, odines, visos 4 sildomos sedynes, sildomas vairas, sildomas pr. stiklas, bose, pritemstantys veidrodeliai
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 19, 09:28:00 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
nebloga komplektacija pasja, is tokiu nekasdieniniu tai elektrines su atmintim, odines, visos 4 sildomos sedynes, sildomas vairas, sildomas pr. stiklas, bose, pritemstantys veidrodeliai
maciau as seniai kad pas ja ten visko pilna, dar sudeti ir xenon i rukines

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
maciau as seniai kad pas ja ten visko pilna, dar sudeti ir xenon i rukines
nu cia jau saviveikla... negamykliska....

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
kazkokia nedekinga ta mano audi, as ja vis globoju, ciustinu o ji vis man kokias kiaulystes krecia, viena gala tvarkau kiti byra :)
pasikeiciau pr. granata, nes traskejo, tuopaciu pasikeiciau tepalus, supylaiu kaip visada total ir filtrus, tepalo idejau henksta o oro knechta, irgi kaip visada, dar duslintuvo gumas spakeiciau. bet matai vistiek jei maza demesio:) ji pradejo oziuotis, atsilupo odos kampiukas nuo begiu bumbulo, kogero kita bumbula desiu, ir dar vakar nutruko galiniu duru trosas :)
Įprasta...  :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Įprasta...  :D
zinau, silkem irgi keisdavau issisiepes :) standartiniai bajariai tsakant :)

Neprisijungęs EVALDASA4

• Įrašai: 90
    • Žiūrėti profilį
tokia pacia ir as turiu jega aparatas tik ratai pas mane 16 225/55 atrodo labai graziai patinka tas kad jos nezemini aukstai orginaliai stovi ir tik nezemink mano patarimas liuks auto ypac ziema po jos a4 manoji prasosi qauttro :( dar toks pasiulymas aisku mano nuomone reiktu visus langucius kokia 40proc pritamsinti atrodys dar solidziau

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
tokia pacia ir as turiu jega aparatas tik ratai pas mane 16 225/55 atrodo labai graziai patinka tas kad jos nezemini aukstai orginaliai stovi ir tik nezemink mano patarimas liuks auto ypac ziema po jos a4 manoji prasosi qauttro :( dar toks pasiulymas aisku mano nuomone reiktu visus langucius kokia 40proc pritamsinti atrodys dar solidziau
zinoma kad atrodytu liuks, bet lt istatymai ta draudzia daryti ir pareigunai labai mielai pasitinka tokius pritamsintus, o mano nuomone tamsist arba visus arba neivieno tad kol padetis tokia netamsinsim isvis, gale gelbeja org uzuolaidos nuo saules, dar galimio lango greitu metu instaliuosim