Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 120638 kartus)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nu gal apie eskes spyruokles pamastyt...

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
va va ir protas lyg tais teisinga linkme galvoja... tik ar s'kes tau ja pazemins  :V ?!?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
aisku eske eskai nelygu turbut bet kiek mates jos zemesnes bun, as nesakau kad taip darysiu, as sakau pagalvosiu :)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
nezemink, neklausyk tu briedziu :D man taippat sake zemink zemink, vargstu dabar dugnus braukydamas, bordiuru bijau.....
Ratai tai gal ir nieko, bet esu mates grazesniu, sitie nesiderina mano akimis :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ex c4 2,8q tokio pat aukščio buvo :V Galvojau, gal kas burta, bet viską orginalą radau, kai išlupau. Sudėjau geltonas 50mm žeminančias spyruokles, tai vistiek nemažas tarpas buvo likęs, nesupratau, ko jinai tokia. Èia irgi tas pats variantas. Jaučiu šita modifikacija važiuoklės skaitėsi "country" pagal etką.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
normaliai cia viskas yra :) kam reikia tas susidropinkit, o man pvz ir su tokiu auksciu zjbs, nebijau nei per borta perlipt,nei i miska palekt, o kas cia sako kad stabilumui kenkia... na jo,gal ir kenktu kur nors kacergoj, bet ne lt keliuos ir ne su 103kw...tai kad bent jau man neirodysit kad turiu nuleist ant zemes, taip kad Aidai ir tu neklausyk ;)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
mano Q netokia aukšta,sustačius su paprasta ne Q pagal aukštį visai nesiskiria,šita tai džips grynas ff,laukinių gyvūnų žudiko mašina,nėr ko norėt

o ratai tai nekas,bo padangos siauriau stovi,po pusmečio stipinai bus nubraukyti į bortus,nebent tik po kaimus važinėji,tada tas negresia,bortų ten nėra,prie kurių per milimetrą tenka parkuotis dėl užkištų gatvių

Neprisijungęs Dominus

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
EDIT
ajajai tik ne audi forume apie gyvūnų teises, ekologiją ir taiką pasaulyje (h)
Domas teisus, ne vieta ir ne laikas, be to vis tiek Tomashokas manau laikysis savo nuomonės, o aš savo, todėl ištrinu, kad nesitęstų diskusija. Sorry.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 28, 05:42:36 sukūrė Dominus »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
ajajai tik ne audi forume apie gyvūnų teises, ekologiją ir taiką pasaulyje (h)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
i allroad kopijojas  :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
plius ji dar pakilo, nes r17 padangos taip nesubliuksta kaip r16 ar r15. Nu bet zint ji tikrai aukstesne nei stock,ypac priekis, mano tevo a6 c4 103kw ne Q tikrai zemesne, bet niekas nedaryta. Va foto

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
nu gal apie eskes spyruokles pamastyt...
nepamirsk kad pas eske galiniai amortikai kitokie,lekstute zemiau stovi tai tas spyruokles uzdejus tau dar auksciau butu.
jai tau gerai taip tai nezenink.
cia ziuriu aplink visi lowrider"iai prisizemina nesveikai, poto drasko masina.NEPAMIRSKIT KAD LIETUVOJ GYVENAT.

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
as suzeminau savaja, dejau melynas spyruokles, tarpas sumazejo bet nelenda ratas po arka, iskart pasidare stabilesne  :) o dugno ar borto dar nei kart nekabines  :V

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
pagal wina ji standartinio aukscio, 1BA standard suspension/shock absorption, priekis gal tik taip atrodo kad auksciau is toliau kur fotke padaryta jis stovi kaip ir lygiai, ir mano akimis ji tokio pat aukscio kaip ir diesel_power ideta, tik kai mano buvo su r15 irgi atrode zemesne, uztai taip, nes uzdejus sitas R17 dar viskas pakilo...  vazineju po Kauna del bardiuru ziuresim. reikia moket parkuotis.
p.s. to tamashokas nuomene apie medziokle pasilaikai sau, jei dar turi ka parasyt sia tema mielai padiskutuosim PM
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 28, 10:00:52 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
tiesa nieks nepastebejo lipalu ant galiniu langu :) man visai jie cia tinka :)

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
nu jomajo kokia auksta,nu pas mane viskas tas pats-identiska modifikacija bet kai pirkau tikrai zenkliai zemesne buvo ir viskas stock.
o jei auto naudojama medzioklei tai kam tie r17..? :V
as su saviske lietuvoj mazai vazineju,pagrindas skandinavija ir geri keliai,ir as tikrai nesigailio del zeminimo ir zemo profilio padangu,tik tiek kad daug finansiskai viskas kainavo..

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Galėčiau šnekėt kad čia su džipu važinėji  ir pan, bet kai į savo silkę pasižiūriu tai praeina noras šnekėt :) Pats džipinis esu. Nu kam ko reikia tas tokiu setupu ir važinėja, kas čia per diskusijos :V

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį

galinis tik vienas,ant šoninių galinių taip,o čia dar vienas tiuningas,kaip sureaguotų mentai? :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nu jomajo kokia auksta,nu pas mane viskas tas pats-identiska modifikacija bet kai pirkau tikrai zenkliai zemesne buvo ir viskas stock.
o jei auto naudojama medzioklei tai kam tie r17..? :V
as su saviske lietuvoj mazai vazineju,pagrindas skandinavija ir geri keliai,ir as tikrai nesigailio del zeminimo ir zemo profilio padangu,tik tiek kad daug finansiskai viskas kainavo..
prie ko cia tos medziokles, auto naudojama tiesiog kasdienai ir viskam tsakant ir i darba ir i soda, tai ka negali but grazi? vasara miske sausi keliai tai kuo blogai vaziuot su r17?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį

galinis tik vienas,ant šoninių galinių taip,o čia dar vienas tiuningas,kaip sureaguotų patruliai? :D

kai uzdejau soninius galini galvoju nulupt, o kam cia tas tiuningas skirtas? tipo numerius tokius darytis? kam to reikia?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 28, 15:42:39 sukūrė Sintetic »

kazinak

• Svečias
mano Q netokia aukšta,sustačius su paprasta ne Q pagal aukštį visai nesiskiria,šita tai džips grynas ff,laukinių gyvūnų žudiko mašina,nėr ko norėt

o ratai tai nekas,bo padangos siauriau stovi,po pusmečio stipinai bus nubraukyti į bortus,nebent tik po kaimus važinėji,tada tas negresia,bortų ten nėra,prie kurių per milimetrą tenka parkuotis dėl užkištų gatvių

jei saugos ratus ,tai nenubrauks neikur,pravazinejau metus su 35 aukscio padangom,ratai kaip nauji atrode,

Neprisijungęs Julius^

• Įrašai: 143
    • Žiūrėti profilį
Mano suzeminta, atordytu graziai uzdejus R17-18, bet su R15 per gulinti menta nepravaziuoju, braukiu dugna, bijau gatvese didesniu duobiu, nes dugnas remias. Vaziuojant is kiemo atbuliniu, uzkliuvau uz bortuko ir palikau sijona. Todel noriu stokines vaziuokles :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
ei gana apie tuos auksciu, jau dedamas juk parasiau kad zinau kas per aukstis ir pan. juk irtaip aisku kad zema grazu aukstesne praktiska, gal bandysiu pataikyt i viduriuka kaip nors, gal geriau pasakykit tinka, netinka jie cia.... man paciam jie visai patinka, tik gal plaut biski uzknisa kol tarpa kiekviena  ff 

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Man tai jie vieni gražiausių iš orginalių audi ratų

Neprisijungęs Julius^

• Įrašai: 143
    • Žiūrėti profilį