Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 120605 kartus)

Neprisijungęs Eternal

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
Ar tikrai tau to reikėjo? :V

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
ta prasme? vaziavau su naujesne auto ir ten buvo gamykliskai sitas dalykas, na man patiko jis, patogu, ir isidejau

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Reles kaina?

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
Geras daiktas (+) Naujesnese masinose daznai sutinkamas :)

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
ta prasme? vaziavau su naujesne auto ir ten buvo gamykliskai sitas dalykas, na man patiko jis, patogu, ir isidejau
as ir noriu posukiu,ka daryt reikia?
o as priekines lempas,tik trumpas sviesas pasijungiau nuo generatoriaus,užgesini masina ir sviesos užgesta.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
geras dalykas, o ar galima paciam kaip nors pasikeist kad sumirksetu maziau ar daugiau kartu?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
jei turi spec programatoriu galima :) o seip ne, gali iskart pasakyt tam zmogui kiek nori kartu kad tau mirksetu tiek ir padarys, as emiau standarta. ties dar pasijungia ir avarinis su "aciu" funkcija, na kad biski spust o irgi tris kart sumirksi ir dar kad kai ikali atbulini irgi mirksi posukiai, bet as nejungiau.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
užsienio autobanuose būtųm grynas mirksiukas :D,ten tik vieną kartą mirkteli dėl mandagumo ir vėl mirktelni gryždamas į savo juostą,praktiškai gali net be posūkių landžiot,vistiek stebi per veidrodžius kad būtų erdvės ir niekam savo manevru netrugdytum,signalas labiau iš bendro mandagumo.
o tris kart kol sumirksi tai jau būni ir aplenkęs ir beveik sugryžęs į savo juostą jei greitai leki.

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
as ir noriu posukiu,ka daryt reikia?
o as priekines lempas,tik trumpas sviesas pasijungiau nuo generatoriaus,užgesini masina ir sviesos užgesta.
o kaip tu technikine praeisi,jei uzgesintos masinos sviesas tikrina:D

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
užsienio autobanuose būtųm grynas mirksiukas :D,ten tik vieną kartą mirkteli dėl mandagumo ir vėl mirktelni gryždamas į savo juostą,praktiškai gali net be posūkių landžiot,vistiek stebi per veidrodžius kad būtų erdvės ir niekam savo manevru netrugdytum,signalas labiau iš bendro mandagumo.
o tris kart kol sumirksi tai jau būni ir aplenkęs ir beveik sugryžęs į savo juostą jei greitai leki.

Jo visi mes tik po autobanus ir lakstome, nebent tu ir Lietuvoje sviesos greiciu lakstai :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
tai kad ir autobane ne šviesos greičiu lekiu,o tik varganais 140-150kmh :)

bet persirikiavimui užtenka sekundės ir jau esi kitoj juostoj,o posūkis toliau mirksi,mano akiai nesamonė,mačiau su naujesnėm mašinom taip mirksi,galvodavau kad važiuoja dar neseniai teises išsilaikę ir "neįsipaišę" į nerašytas taisykles,o pasirodo pas naujesnes čia gamyklinis tas "brokas" :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nu jo mes lakstom sviesos greiciu , o gamyklose inzinieriai sugalvojo broka :)
ne cia juokais aisku, bet visatai dedama del atogumo tik, pora dienu pasivazinejau bent man labai patogu,

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
nesiginčiju,lietuvoj liuks daiktas,nes tik 2 juostos,važiuoji pirma,įjungi mirksiuką,lenki,už sekundės jau persirikiavęs,o mirksiukas dar mirksi,viskas ok,BET...

paprastas pavyzdys kada mirksiukas klaidins kitus:

tarkim europoj važiuoji pirmoj juostoj,kai juostos 3 ar 4,greitis tarkim 150,pasiveji fūrą,įjungi posūkį ir per sekundę jau esi antroj juostoj,tačiau mirksiukas toliau mirksi ir kažkas ateinantis trečia juosta 230kmh pradeda abejot ar tik tu nesugalvojai kažko važiuojančio prieš tave už kilometro antra juosta lenkt išvažiuodamas į trečią juostą,man pačiam nekartą tekdavo taip nerimaut,kai mirksiukas nebūna greit išjungiamas,galvoji ką jis sumastė,ar užmiršo išjungt ar lys į trečią :V ir spaudi stabdį :/

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
man panašiai buvo vokietyne, bet ten 2 juostos buvo autobahne, nusprendžiau paspaust, einu "apvalią sumą" jau, antroj juostoj, pirmoj fūra ir už jos volvekas kupas, jau artėju, pyzt posūkį ir negesina, tai jau kirtau stabdyt, ir tik po kiek laiko perjungė posūkį į kitą pusę kad nelenksiu, gal irgi tas pamirksėjimas buvo, jo nėjo sustabdyt jam

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
tai jei bame ant lenkimo soki, gali pilna paspaudima padaryt ir nebus jokiu laukimu kol issijungs, isjugsi posuki kada tau reiks :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nuka isbandziau siandien ir trasoj, viskas gali pasakyt yra gerai, vaziuojant 120-130 tikrai nespeji pargryst i norima juosta kaijis jau buna nustojes mirkset, tai viso labo tera 3 mirktelejimai, ir dar pabandziau rikiuotis ir vaziuodamas 180 nemanau kad sugebesi i kita juosta greiciau isokt, nes juk nesuki vairo ant tiek kad isokt kai is sautinio kokio, o graziai isilieji i kita juosta ir tas persirikivimas taip pat uztrunka

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Nava pagaliau ipusejus vasarai uzsidejom ratus, kaip sako geriau veliau negu niekada :) ta proga ir nupaveiksluota :)
P.S kas pirms pasakys kad "dzipas" - banas :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
grazus ratai, bet tavo aukstesne atrodo nei stockas, cia del to kad Quattro? P.S nesakau kad dzipas, nes ir as su dzipu vazineju :D Quattro ir turi but kaip dzipas  (y)

Neprisijungęs Dominus

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
Aha gražūs ratai. O man patinka kai aukštą būna, pirma - nes originaliai, antras - man reikia pravažumo. :) Ir man čia kaip stokas lygtais.  :V

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
aukstis cia stokas, kad slenksciai baisus is fotkiu tik pamaciau - istaisysim

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
grynas dzipas :D:D:D:D:D:D leisk ja minimum 5cm ant zemes  (+)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
labai jau jinai aukstai, keistai net atrodo kad iskelta butu specialiai

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
man atrodo isbanint jus reiks :) pats zinau kad auksta bet ka dabar daryt... as naudoju Q pagal paskirti, medzioju, akys sako zemint o protas sako NE

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
nebutina zemint labai, bent kad panasiau biski butu, dabar turbut cigareciu pakelis ant rato stacias tilptu iki arkos tarpas labai didelis