Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 120452 kartus)

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
gražūs ratai.  (+) Oo)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
man irgi jie patinka.... tik as apsileidelis didelis... jau tuoj metai bus kai juos turiu o nebuvo uzdeti dar :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
neapsileidelis,taigi ne parodinę audi turi,kai važiuoji nematai kas ten sukasi,svarbu kitka tvarkinga ir liuks,ratai tik grožis,o jei ir kiti ale paprasti tvarkingi tai viskas ok (y)
negi užmausi ir paskui rymosi prie lango ar ant suoliuko žiūrėdamas kaip jie atrodo :-]

Neprisijungęs Julius^

• Įrašai: 143
    • Žiūrėti profilį
neapsileidelis,taigi ne parodinę audi turi,kai važiuoji nematai kas ten sukasi,svarbu kitka tvarkinga ir liuks,ratai tik grožis,o jei ir kiti ale paprasti tvarkingi tai viskas ok (y)
negi užmausi ir paskui rymosi prie lango ar ant suoliuko žiūrėdamas kaip jie atrodo :-]
zinok tokiu yra :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
ratai yra priduoda puse griozio masinai, visas auto dailinimas nuo ratu prasideda, o ne kaip as dejau blenda, uzuolaidas, vairus ir pan pan pan...

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
man tai kaip paminėjei labiau imponuoja tarkim vairas-maloniau laikyti,3 stipinai kartais būna patogesni nei standartiniai 4,užiolaidėlės vėl pliusas-mažiau saulė prikaitina,koks borto kompas-naudingas,galima sąnaudas pasitikrint,vidutinį greitį,ypač pasinaudoju tolimesnėse kelionėse,autopilotas-be kalbų,odinis salonas-jei vaikai maži ar šiaip mašina daugiau darbui naudojama (netinka baltai odai),o išorė...man tai svarbu nesurudijus,švari ir gana,čia ne koks išeiginis kabrio ar rs kad jį puošt investuojant kapeikas,geriau ką nors labiau vertingo sau nusiperku nei kad kokius šustresnius tuos pačius ratus,čia aišku tik mano nuomonė,daugiau nebesikišiu :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nu taip sudejau ir bortokompa ir pilota odos dar ne, bet bus, ir man ato nera vien transporto priemone man malonu i ja kist litus grazint ir as neskaiciuoju kiek sudedu.. kai jau pasidarysiu viska ka numates bijau kad pasidarys nuobodu ir uzsimanysiu parduot :) o ratai norit pagerint vaizda kaip jau sakiau pirmutinis dalykas

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
dar vienas modas: istaisytas gamintoju bugas' atvesta ir ideta obd jungtis, kad kaskart po kapotu landziot nereiktu, kas vazineja su sitom arba kas daro dignostikas supras.

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
o cia tai geras navarotas, reiks ir man apie toki pamastyt ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
jau seniai norejau sitai pasidaryt, o kai netycia atradau kad gamintojas tam net buvo numates vieta nereikejo net sukt galvos kur ikist fyske

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
per 4 metus dar neikarto nebuvau pajungęs nieko prie tų 2+2 fiškių :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
per 4 metus dar neikarto nebuvau pajungęs nieko prie tų 2+2 fiškių :D
o tai prie ko jungiesi pas sitas auto? jei tau 2+2 nereikia?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
tai kad viskas veikia,nieks negenda todėl ir poreikio jungtis nebuvo,tik nupirkęs buvau nunulinęs tepalo tas inspekcijas,bet po kiekvieno keitimo nulint kažkaip tingėjau,pripratau ir ok,o toliau sukasi normaliai mašiniuks,kuro normaliai valgo tai kam ten lyst prie tos elektronikos,nors negaliu žinot,gal ten ir koks šimtas klaidų sėdi :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
tai kad viskas veikia,nieks negenda todėl ir poreikio jungtis nebuvo,tik nupirkęs buvau nunulinęs tepalo tas inspekcijas,bet po kiekvieno keitimo nulint kažkaip tingėjau,pripratau ir ok,o toliau sukasi normaliai mašiniuks,kuro normaliai valgo tai kam ten lyst prie tos elektronikos,nors negaliu žinot,gal ten ir koks šimtas klaidų sėdi :D
nu supratau, cia kiekvienam savo... as mirksinti OIL begciau tapacia diena gesint, o seip profilaktiskai pasitikrint gerai karts nuo karto :)

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
jau seniai norejau sitai pasidaryt, o kai netycia atradau kad gamintojas tam net buvo numates vieta nereikejo net sukt galvos kur ikist fyske
pas amerikonus ten gamibtojas statydavo tas obd

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nuva o Europai pagailejo drato galo...

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį

Pas passata b5 irgi sitoj vietoj randasi, siaip gerai kad ir persidarei i obd2, nereiks db tu 2x2 adapteriu.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį

Pas passata b5 irgi sitoj vietoj randasi, siaip gerai kad ir persidarei i obd2, nereiks db tu 2x2 adapteriu.
tai kad nelabai cia perdarymu pavadinsi, nes liko ir tos 2x2 ir adapterio naudojimas irgi nesukelia bedu, visa esme tik tokia sito reikalo kad kapoto nereiks darinet, atsisedi i masi sau ramiai ir darai ka reikia.

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
o cia tai geras navarotas, reiks ir man apie toki pamastyt ;)

kai apie save galvosi nepamirsk ir manes  :-] :-] :D

o siaip tai labai patogus sprendimas  ;)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
greit bus sumontuotas dar vienas patogus dalykas :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
greit bus sumontuotas dar vienas patogus dalykas :)

Na ziuriu su elektronika nepescias, tai gai esi susidures del ijunktu sviesu signalo, pas mane jis nutilo, gal zinai kur jis randasi ir gedimo priezastys? O tai pora kartu jau sviesas palikau ijungtas :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
oi tu klysti, elektronika ismanu tik elementariai.... man net schemos tamsus miskas... pora laidu sulituot daug mokslo nereikia,
seip nezinau kokia tavo auto, bet pas sitas c4 a6 pypsas sviesu kiek domejausi stovi skydelyje, va tiek ir zinau nes pasmane jis irgi neveikia ir sviesas taip pat kartais palieku,  bet as galvoju ka remontuot ta pypsa tai geriau isidesiu "komfort" sviesas na kad tik uzvedus isijungtu ir bus tada navarotas :) toki dalyka Kaune "minas" daro.

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
C4 pas mane irgi, o del "komfort" sviesu ir as susigundziau, pries tai tureta auto sia funkcija is gamyklos turejo tai nebuvo ir klausimu, reikia vilniuje pasiieskoti kas tai daro ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 17, 14:42:09 sukūrė slashas »

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
vln lyg klaustukas

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
privalumu sarasa papilde dar vienas nedidelis ciudas :) komfot posukiai

http://www.youtube.com/watch?v=EfN7YhvxJdA
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 17, 23:36:34 sukūrė Sintetic »