Na,man irgi,beje,su tokiu pat ratlankiu taip pat buvo vidinėje pusėje pernai trūkimas.Teko virinti,ir,beje,tas trūkimas atsirado ne po Kauno,o po Vilniaus kelių.
Citata iš: Vyttelis 2009 Lapkričio 12, 11:38:19 Na,man irgi,beje,su tokiu pat ratlankiu taip pat buvo vidinėje pusėje pernai trūkimas.Teko virinti,ir,beje,tas trūkimas atsirado ne po Kauno,o po Vilniaus kelių. ascia juokauju su tais Kauno keliais... gal gali pasakyt kur tvarkeisi ir kiek pinigu tas kainavo?
Citata iš: Sintetic 2009 Lapkričio 12, 11:43:22 Citata iš: Vyttelis 2009 Lapkričio 12, 11:38:19 Na,man irgi,beje,su tokiu pat ratlankiu taip pat buvo vidinėje pusėje pernai trūkimas.Teko virinti,ir,beje,tas trūkimas atsirado ne po Kauno,o po Vilniaus kelių. ascia juokauju su tais Kauno keliais... gal gali pasakyt kur tvarkeisi ir kiek pinigu tas kainavo?ne kauno gatves kaltos, o aliuminis nuo senatves trukineja, ne vienoj montavkej esu ta girdejes.
taip montavimo dirbtuvese man tapati pasake, pavarges aliuminis... susitvarkiau Kaune kalvarijos g. 20 lt.
Citata iš: Sintetic 2009 Lapkričio 27, 09:34:32 taip montavimo dirbtuvese man tapati pasake, pavarges aliuminis... susitvarkiau Kaune kalvarijos g. 20 lt. sargenuose mokejau 5lt.
Ką nuplėšė Aidai tau už ją ??