Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 117686 kartus)

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
Gal kas zino,kur jungiasi nuo WEBASTO tas vienas laidelis,kad veiktu su klima?Pati autonomke veikia be priekaistu,bet nerandu kur pajungt laida,kad pasileistu vejelis.A4 2004m
nepaleisi taip lengvai sitai masinai kadangi ventiliatorius valdomas perCAN ir reikalingas IPCU modulis  ;)

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Paskubom isiminejau webasta is Passat 2003m.Ji buvo ne originali,deta kazkieno.Ten vienas laidelis ejo i klima kazkur,db nebepamenu kur ji kist :-)jis paleisdavo vejeli

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
tai kazkur i vejelio paleidima.susirask kur pliusa paduoda ir veiks.   (h)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
istorija, viena ryta netiketai prireike anksciau isvaziuot negu buvo nustatyta webasto lauke -12 kazkas buvo, suku suku nugi kurtis nenori matau nuses akumas tuoj, jungiu webasto palaukiu 10 min kuriu ir vaziuoju, nu galvoju visai liavonas :)
bet paskui cia sumasciau zvakes patikrint nes atsiminiau kad jau du metai kai netikrinau, nu tai 1 veikiancia radau :) juokas net pajamo kas jau dvi ziemos praejo kai as ju netikrinau ...

p.s kokias det spyruokles kad toki auksti pagaut?
http://imageshack.us/photo/my-images/171/1364480276440.jpg/
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 29, 10:56:28 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
dėl spyruoklių nepasakysiu, bet aukštis atrodo labai kultūringai, panašiai kaip mano a200 :) patinka.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
dėl spyruoklių nepasakysiu, bet aukštis atrodo labai kultūringai, panašiai kaip mano a200 :) patinka.

vava ir man jis patinka kaip pirmai pradziai butu pats tas kad negultu ant pilvo

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
aš nežinau kaip dugnas pas c4 yra, bet su tokiu aukščiu zylas jau arti asfalto būna, nes mašina seno kiripimo, palei arkas ratai eina normaliai, slenkstis palei žemę irgi, bet katalizatorius jau 10 cm nuo asfalto būna :)))

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
tokiam auksciui bus 20-30mm zeminancios pats tas manau

Neprisijungęs Dedekarolis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
istorija, viena ryta netiketai prireike anksciau isvaziuot negu buvo nustatyta webasto lauke -12 kazkas buvo, suku suku nugi kurtis nenori matau nuses akumas tuoj, jungiu webasto palaukiu 10 min kuriu ir vaziuoju, nu galvoju visai liavonas :)
bet paskui cia sumasciau zvakes patikrint nes atsiminiau kad jau du metai kai netikrinau, nu tai 1 veikiancia radau :) juokas net pajamo kas jau dvi ziemos praejo kai as ju netikrinau ...

p.s kokias det spyruokles kad toki auksti pagaut?
http://imageshack.us/photo/my-images/171/1364480276440.jpg/

Na su tom zvakem zinok taip ir buna, kazkaip uzmirstamos jos, sios ziemos sausi kai gryzau i LT, naudojau savo perechodeli, tai viskas buvo ciki iki -10, bet poto kai dave -15, kita nakti -20 ir dar salo, neuzsivesdavau, atrodo suku ir jauciu kaip akumas mirsta, nors akuma uzkroviau pilnai pries tai, o ant buksyro tik pradejus tempt uzsikuria puikiai.. na galvojau sena masina, kompresija pabegus ir panasiai, 400k ant spido.. bet poto kazkas taip ant baerio pasake zvakes pasikeisk, tada ir prisiminiau, kad 3 metai as ja jau turiu, bet nieko nedares buvau, tik tepalus ir sakiu ivore ar kazka keiciau.. tai zodziu, pakeite man tas zvakes, dar ir kuro filtra prie to pacio, tai is tu senu gal viena lyg ir truputi raudonavo, o po to kita ryta, -22 ir pora kart pasildzius, uzsikure, tai vat taip ir buna :)

Neprisijungęs zippo

• Įrašai: 328
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
tokiam auksciui bus 20-30mm zeminancios pats tas manau
oij ne su 20-30 mm loweringu nieko ceskei nebus, pas ja standarte galima vos ne galva po arka pakist...

Neprisijungęs vova

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
oij ne su 20-30 mm loweringu nieko ceskei nebus, pas ja standarte galima vos ne galva po arka pakist...
tiesa, tos pas manes sudetos zemina apie 40mm, bet dar toli grazu kad kazkas kazkur brauktu.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
tiesa, tos pas manes sudetos zemina apie 40mm, bet dar toli grazu kad kazkas kazkur brauktu.
c4 drasiai 50mm gali leist, savaime dedasi ratai min r17 vel ji pakyla, tik po to ziemai norint kazko aukstesnio nekeiciant spyruokliu reik aukstesnes padangas kist ar pan.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Nenoriu kad ratas butu su arka nes tada tikrai zema, kad ir kaip grazu. Man patinka kai toks viduriukas ir dar siokstoks tarpas yra. Nes dabar kaip diesel poweris sako galva telpa
Uztai ir noriu arba modeli suzinot spyruokliu arba teks pirk tik tokias kurios bus dar auto ir matysiu realu auksti