Zodziu mane ziema uzklupo netiketai

istorija tokia, vazineju su Statoilo kuru vakar bake buvo visai jau nekas... galvoju ryte vaziuosiu i darba ir prisipilsiu, nu tada dar pagalvojau kad garaze nemazai like vasarinio kuro... nelietuvisko

nu vakar sumasciau kad einu pripilsiu puse bako to "importinio" ir kita puse ryte jau is Statoil del visa ko sakau dar zibalo rytoj nupirksiu nupirksiu... taip ir padariau.. tik nepaziurejau kad nakti fystels -10
ateinu ryte webasto jau prisildziu viskas gerai

uzsikuriu kaip vasara, dar kelis kaimynus is pusnu istempiu, apsukau per rajona smagiom gatvelem kelis ratus, kad kitiems butu kelias pravaziuojamas, varau link kolonkes ir fyst uzgesta.... pastoviu kuriu po ilgu pastangu uzsikuria keli metrai ir vel pagestu.... viskas aisku uzsalau

issikvieciu bendradarbio pagalba, kol atvaziuoja susalu i ozio raga, nutempia i kolonke pripilam kuro vistiek uzsikuria padirba ir uzgesta... nu ka susiskambinu su 4,2 servisu, tempaim atsildyt ir filtra keist

o servisas tai ant kalno Savanoriu... pas bendradarbi vienaratis Volvo... i kalna mano "lengvosios" karvutes nepatempia... uzbuksavo ir sustojom

zodziai jau rusiski, bet pykt gali tik ant saves, skambinu i 4,2 sakau Tadai help atsiusk kokia su daugiau varanciu, tai Aciu dar karta Bajorui kurio Quattro mane be vargo i kalna uztyse.
ech ziema uzklupo netiketai...