Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 115464 kartus)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
I geraja puse mastai del zeminimo, bet jei daznai i gamta pavaziuoji, tai nemanau kad geriausia mintis butu leist, nebent nedaug
tai jeii ir zeminciau tai nedaug, mazdaug kaip buna standartinis  eskes aukstis, bet nezinau, vaziuoju as netik asfaltu

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
gal turi nuotrauka kaip xenon sviecia ir kokia kaina ju? ;)
kainos nepasakysiu blikelisu slim pirkau LT, lemputes siunciausi ebay.
o sviecia nu lempa matai kaip nufotkinta, taip ir  ant kelio - geltona :) galesiu pabandyt nufotkint kaip i toli sviecia

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Turint sena "malkine" niekada nenuobodu, vaziuoju is darbo ir pyst is niekur nieko stabdziu pedalas kaip kuolas kietas...

Neprisijungęs NeriusLT

• Įrašai: 96
    • Žiūrėti profilį
jei dar magiukas orginalas butu...  (+)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
jei dar magiukas orginalas butu...  (+)
guli garaze concertas kaip pastave japoniskas be ratuko problemos, ir yator tas priedas prie jo kur usb skaito ir bose komplektas guli sekmingai :) tuoj du metai bus... ir dar visokiu detaliu guli kurias vis zadu, zadu, zadu kadanors susideti..... :)

Neprisijungęs NeriusLT

• Įrašai: 96
    • Žiūrėti profilį
Buna buna kad guli guli ir ziuri kad jau masina parduota o vis dar guli :D gal isduosi kur pirkai ta yator? Man kaip tik reik tokio

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Buna buna kad guli guli ir ziuri kad jau masina parduota o vis dar guli :D gal isduosi kur pirkai ta yator? Man kaip tik reik tokio
forume yra skelbimas, parduodu skiltyje prie "kita" berods patikimas zmogus jau du pirkau isjo, atsiuncia greit

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
as tiesiogiai is kinu uzsakau po pora vnt - pigiau iseina :) (apie YT)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
http://www.autogidas.lt/kita-vwaudiseat-mp3-15495339.html

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Sudeti nauji voztuveliai i vakumo pompa ir stabdziu pedalas net smagesnis negu pries gedima.

Neprisijungęs spalvius

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
gal ketviratdieni ar penktadieni,vaziavai 6 forto ziedu,mazdaug apie 7:40? jei taip tai maciau pati,nu tikrai neiprastai atrodo tos geltonai svieciancios lempos :D o kaip jos apsviecia,geriau nei paprastos?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Vaziavau tuo laikutiek ketvirtad. Tiek penktad. Na sviecia nzn as patenkintas per lietu ar ruka tikrai gerai. Sako kad pas sitas liumeny daugiausia . Tai pagal teorija turetu ir sviet geriausia. Siaip gal 4300 buru labiausiai bet situ vaizdas neiprasras kas man patinka. Bet cia kaipkam

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Dar suinstaliuota pildomos patogios komforto irangos
Parrot ck3200- color   (y)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
Pastebeta vakar Telsiu gatvej stovinti, aki patraukianti :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Pastebeta vakar Telsiu gatvej stovinti, aki patraukianti :)
ejau i maps lt ziuret net kur cia ta Telsiu g. :) pasirodo as cia dirbu :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs mitsas

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
o ka daro ta Webasto? :) sildymas?

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Man pradeda patik ta spalva sviesu  :bedantis:

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
o ka daro ta Webasto? :) sildymas?
jei taip paprastai tai webasto yr kaip burzuike garaze :) ji uzprogramuotu laiku, arba su distanciniu, arba rankiniu budu  ijungiama pasildo varikli, ko pasekoje jis kuriasi prie betkokiu salciu kaip vasara, ir dar salona pasildo, langus nutirpina jei tik to nori. o tu ateini i silta masina.
https://www.youtube.com/watch?v=Rzl_meEy7_I
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 26, 12:47:22 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Man pradeda patik ta spalva sviesu  :bedantis:
telefonas gaila nesufokusuoja normaliai prietemoj ir dar sningant tai atrodo kaip liustros, ta prasme lesiu nesimato

Neprisijungęs Edis

• Įrašai: 222
    • Žiūrėti profilį
pas jus jau snigo..?:)))

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
o padeda kuo nors tos geltonos lemputės? kažkas kalbėjo, kad ant šlapio geriau matosi su tokiom. Seniai galvoju savo silkei geltonas susidėt, nes naktį ant šlapio, tai... (z) tas pats kas su telefonu šviestum :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Faktas vienas,kad pareigunu demesi tos geltonos lempos labai patraukia. Baust niekas nebaus, bet is masinu eiles butinai pastabdys, sneku is patirties. Anksciau kiek pamenu isvis negalejo su geltonom vazinet. Is priekio tokia masina su geltonai sviecianciomis lempomis tai tragiskai atrodo :)

Neprisijungęs mitsas

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
jei taip paprastai tai webasto yr kaip burzuike garaze :) ji uzprogramuotu laiku, arba su distanciniu, arba rankiniu budu  ijungiama pasildo varikli, ko pasekoje jis kuriasi prie betkokiu salciu kaip vasara, ir dar salona pasildo, langus nutirpina jei tik to nori. o tu ateini i silta masina.
https://www.youtube.com/watch?v=Rzl_meEy7_I

o ar brangus malonumas toks?