Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 121237 kartus)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
webasta yra pasakiskas dalykas.Pasiseka kitiems nusipirkt auto,kurioj būna. O nusipirkt įsidėt nepigiai kainuoja toks dalykėlis...

kai pirma karta pabandai, baigiasi tokios kalbos, kad brangu ir pan. Ateit i silta masina, isest i silta kai lauke -20 yra pasaka :)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
webasta yra pasakiskas dalykas.Pasiseka kitiems nusipirkt auto,kurioj būna. O nusipirkt įsidėt nepigiai kainuoja toks dalykėlis...

kai pirma karta pabandai, baigiasi tokios kalbos, kad brangu ir pan. Ateit i silta masina, isest i silta kai lauke -20 yra pasaka :)
taip, kai uzknisa rytasi galvot, uzsuks sykart ar ne, tai tada imi ir isidedi, tuom kart brangu, o paskui dziaugiesi kiekviena kart atejes ir lengvai uzvedes
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 02, 16:12:13 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Oho.. Nustebino  (v) neabejotinas webastos atsiperkamumas. Jei kiekviena ryta ramiai eini kurt masinos.. Ir kad ta kaina ten jau netragedija, kiek skaites viena akim, kazkur i 1k telpama lyg?  :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Oho.. Nustebino  (v) neabejotinas webastos atsiperkamumas. Jei kiekviena ryta ramiai eini kurt masinos.. Ir kad ta kaina ten jau netragedija, kiek skaites viena akim, kazkur i 1k telpama lyg?  :)
siandien ryte taip pat ramiai ir lengvai uzsikure, be  jokio sytreso ar purtymosi. o kaina tai jau kaip suksiesi taip ir turesi

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Pvz as vien del to noreciau tos webastos,ne del kurimosi,kuriasi ir taip normalus motoras, bet pasakiskai ,kai ateini ir masina silta,siltas motoras,nereikia uzkurus laikyt motoro,kad pasiltu. Automatiskai su webasta ir kuro maziau ima,nes salta masina pasildai,uzkuri jau variklio temp nebe salta. Butu bapkyciu, tai nebutu gaila ir stukytes palikt. Bet kai ner,tai yra kaip yra  :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
seniai bebuvau ka ikeles, atostogai

Neprisijungęs Dedekarolis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
Super! Ir kaip praktiska tureti avanta :)  :H

Neprisijungęs gabanaluw

• Įrašai: 235
    • Žiūrėti profilį
 :H (wow) (y) gerai kad as ir tokia turiu

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Pratilpai po tiltu? :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Pratilpai po tiltu? :)
:) po tiltu taip bet pries kelis metus i keltaivaziuodamas uzsimirses ziopli pagavau ir lindau po ta kelto galva, butumet mate to reguliuotojo roza :)
o cia istos pacios serijos
Važiuoja fūra po tiltu ir užstringa. Atvažiavęs policininkas klausia: - Tai ka užstrigai? Vairuotojas: - Tai ne bl..... vežiau tiltą ir benzinas baigėsi.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
seniai nedave ramybes neoriginalios detales, kad ramiau butu atsikratom neoriginaliu ir dedam org, taigi
priekine keleivio puses lempa nuo auto pirkimo buvo TYC lesis kad ir valytas vistiek atrode toks "mutnas" metam lauk ir dedam idealios bukles org hella,

ideta

Toliau vairas, buvo e'skinis bet as ji buvau persiuves, oda buvo neoriginali, nupirktas puikios bukles originalus, senaji pardavem.
buvo

idetas

Taip pat kilimeliai, metam neorg ir dedam seniai ieskotus puikios bukles originalius

o cia siaip kaip atrodo galas

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 07, 23:24:04 sukūrė relax »

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
Patinka man sitas salonas (y) O kokias lemputes susidejes, 3000k xenonus?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Batista

• Įrašai: 215
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Ar prieš tai turejai isidejas 35w xenonus? jei taip ar yra juntamas skirtumas?
Dar matau ko truktu iki dar pilnesnes komplektacijos, tai sildomu galiniu subiniu, neskaiciau visos temos,gal jau tai yra planuose. :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Ar prieš tai turejai isidejas 35w xenonus? jei taip ar yra juntamas skirtumas?
Dar matau ko truktu iki dar pilnesnes komplektacijos, tai sildomu galiniu subiniu, neskaiciau visos temos,gal jau tai yra planuose. :)
taip buvau susidejes 35, skirtumas yra tikrai. o del sildymo tai jai pakliutu taip pat geros bukles ir galimybe apsikeit tai pasinaudociau, bet zinai kaip yra su sitais salonais, arba kaina nesveika arba mires, turbut paprasciau butu gaut sildoma koki salona uz gera kaina ir viska isemus perdet

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
O pries 3000k buvo 6000k pas tave? Sorry jei kur nors parasyta, labai tingiu vartyt tiek daug psl :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
O pries 3000k buvo 6000k pas tave? Sorry jei kur nors parasyta, labai tingiu vartyt tiek daug psl :)
taip, buvau sudejes pradzioj 6000k 35w tada sudejau 3000k 35w ir tada pakeiciau i 3000k 55w, dar i priesrukus 3000k garaze guli, neprisiruosiu

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
prie tokio salono reikia ir ratu kitu ir s6 buferiu  (+)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
prie tokio salono reikia ir ratu kitu ir s6 buferiu  (+)
o kas su ratasi blogais? man kazkaip jie gerai visai ziurisi, tik plaut uzknisa, konors stambesnio noretusi, avus nuo seno norejau, gal kada uztaikysiu.
p kas del buferiu tai nzn manau nekeisiu... nepataps ji nuo to eske, jau geriau tikra kada

Neprisijungęs An$id

• Įrašai: 754
    • Žiūrėti profilį
su avusais graziau atrodytu  (+),avusai mk1 r18 nuo s8 d2 tiktu cia :smoke:, o sitie ratai man tai nelabai a4 gal ir tiktu. o del buferiu man tiesiog su s6 buferiais graziau atrodo.  :)

pamastymui

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 09, 22:00:38 sukūrė An$id »

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
su avusais graziau atrodytu  (+),avusai mk1 r18 nuo s8 d2 tiktu cia :smoke:, o sitie ratai man tai nelabai a4 gal ir tiktu. o del buferiu man tiesiog su s6 buferiais graziau atrodo.  :)
kad graziau sutinku, bet nzn man nera ant teik kad vaizdas pagrazeja kiek jie kainuoja, aisku uz gera kaina visada galima, netiek jau prikista. nezinau kurie ten mk1 bet man tie kur dangtelis su duobute grazus, tokie biski kampuotesni, o netie kur isgaubtas dangtelis i isore. o beto r17 man uztenka, o visu pirma kad vaizdas pageretu ja reik nuleist ant zemes, nes dabar suo su buda po apacia telpa :) bet to nezadu lyg daryt, bet karts nuo karto pamastau... nu karoc

Neprisijungęs powliuz

• Žiūrėti profilį
I geraja puse mastai del zeminimo, bet jei daznai i gamta pavaziuoji, tai nemanau kad geriausia mintis butu leist, nebent nedaug

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
gal turi nuotrauka kaip xenon sviecia ir kokia kaina ju? ;)