Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 121257 kartus)

Neprisijungęs NeriusLT

• Įrašai: 96
    • Žiūrėti profilį
teisingas salonas :) pas mane ir toks tik dar sildomas priekis/galas :) bet vienintele mano sedyne ko tai nesyla jau siemet..  :[

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
jėgėlė :D Gal sildomas dar? Ar tu kaip ir as siuo metu be dvieju kelniu net nesedu? :D

Aš net žiemą šildymo nejungiu. Jūs jautrūs tokie ar kas jums?
tai gal garaze pas tave +15 'C

Garaže +25, bet kai ir lauke laikau, nematau tolko jungti. Akumo gaila :-]

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Akumo gaila? Pasidomek kaip ji veikia visu pirma. Ar salera ar elektra naudoja... O uz salona +5 brol.  (h) Jei kada pro sali lektum, reiktu sustot abiem.  ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
teisingas salonas :) pas mane ir toks tik dar sildomas priekis/galas :) bet vienintele mano sedyne ko tai nesyla jau siemet..  :[
mainom, primokesiu :)  :V

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Akumo gaila? Pasidomek kaip ji veikia visu pirma. Ar salera ar elektra naudoja... O uz salona +5 brol.  (h) Jei kada pro sali lektum, reiktu sustot abiem.  ;)
man irgi akumo gaila, kai jis suka rytais salono ventiliatoriu kad prisiltu, bet kolkas jokiu problem. ziuresim kaip ziema, dekui uz gerus zodzius, butinai kai uzmatysiu sustosim

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
kaip man vienas S6 pardavėjas pasakojo, kodėl pas jį sėdynės šildymo mygtukas sugadintas, tai sakė, kad šildymo nenaudoja, nes kenkia prostatai ir potencijai, geriau šalt  :D :-] kažkiek tiesos yra  ?!?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
akumo gaila, tai gal dar ir salerkos gaila kad webasta pasisildyti? Keistas mastymas. Gal tada ir sviesu nejunkim, ir dar radija su batareikom pasistatom...

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
akumo gaila, tai gal dar ir salerkos gaila kad webasta pasisildyti? Keistas mastymas. Gal tada ir sviesu nejunkim, ir dar radija su batareikom pasistatom...
salerka dzin, o vat kaip su akumu bus dar nezinau, nes peciukas po pusvalandi tai visada rytais sukasi is akumo, o paskui vaziuoju gana trumpa atstuma iki darbo 5-6 km. tik tiek kad tos galios uzvest varikli jau reikia gerokai maziau nes nekaitina zvakiu. na ziuresim kaip bus kai salta bus, gal ir nieko tam akumui. cia ne del mastymo ar kokio perdeto taupymo akumo cia tiesiog grynai is praktines puses, kas bus...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Sakau nepatinka ir tiek, ko čia tiek giliniesi. Keisčiau ne tai, kodėl nejungiu, o kad tu be jo išgyventi negali.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nesekminga diena.... kazkoks su golpu atbulas i prieki stuktelejo suveike peidzeris kol atbegau jau pamaciau nuvaziuojanti, sulauze "Audiklubo" remeli ir nr sulankste, daugiau demidzo nepastebejau, po piet atbulas i bardiura nulupau galini bruzgavyka... ryt bus kosmetinio remonto...  :-{

• Žiūrėti profilį

Sakau nepatinka ir tiek, ko čia tiek giliniesi. Keisčiau ne tai, kodėl nejungiu, o kad tu be jo išgyventi negali.
be sedyniu sildymo galiu isgyventi, uz tai deduosi dvejas kelnes :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
:) pabandziau nejungti webastos nu ir nieko su plonom kelnem pasirode nesalta nors reikia palaukt gal ziemos.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Yra kažin be webastos koks nors pričindalas,kad pūstų karštą orą nuo 12v ? Jaučiu ne... Kiek domėjaus,o dalykas labai naudingas būtų.. Domėjaus ir konverteriu 12-230 bet nera tokio galingumo,kad isnestu vejeli ta kuri turiu,reikia 2kw berots... :/ O webasta labai geras,nuostabus dalykas,bet kišenė neleidžia

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
As tai su prinoske ryte pusvalandziui imetu ta vejeli elektrini. Prisildo tolka tak. Ir langus nutirpina  (+)

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
kiek tenka webasta naudoti tai ant akumo nieko nepajauciau, tuo abiau kad sildau ne po 15min kaip jus, o po kelias valandas.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
tai sakė, kad šildymo nenaudoja, nes kenkia prostatai ir potencijai, geriau šalt  :D :-] kažkiek tiesos yra  ?!?

cia daug teisybes,per paskaitA mums aiskino smulkiau :) o ir straipsniu nemazai yra :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
kiek tenka webasta naudoti tai ant akumo nieko nepajauciau, tuo abiau kad sildau ne po 15min kaip jus, o po kelias valandas.
sildai ir salona? ta prasme varikliukas salono sukasi?
kam tu taip ilgai sildai?

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
salona tik, tiksliau sprinterio kabina.

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
salona tik, tiksliau sprinterio kabina.
radot ka lygint,sausa su slapia
slapios 30minuciu darbo energijos suvartojimas atitinka 2val.o gal net daugiau sausos webasto darbo

• Žiūrėti profilį
Yra kažin be webastos koks nors pričindalas,kad pūstų karštą orą nuo 12v ? Jaučiu ne... Kiek domėjaus,o dalykas labai naudingas būtų.. Domėjaus ir konverteriu 12-230 bet nera tokio galingumo,kad isnestu vejeli ta kuri turiu,reikia 2kw berots... :/ O webasta labai geras,nuostabus dalykas,bet kišenė neleidžia
laisvai, yra automobiliniai 12vol -> 220vol inverteriai, jei paimk kilovatini inverteri, tai sildytuvas 1kw neblogai ipustu. Tik kad be apkrovos budejimo rezime inverteris suvalgo 1A.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
laisvai, yra automobiliniai 12vol -> 220vol inverteriai, jei paimk kilovatini inverteri, tai sildytuvas 1kw neblogai ipustu. Tik kad be apkrovos budejimo rezime inverteris suvalgo 1A.
Cha,būtų gerai,bet domėjaus ,kad tokio galingumo keitiklis įtampos kainuotų dafiga... O aš mokėčiau už tokį +- 100lt... O už tiek toli gražu nieko nėra. Yra visokie 350w ir pan

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
o kam tau reikia kad pustu? dar yra visokiu tenu kur i bloka, skandinavai juos ten placiau naudoja, paprastesnis varintas uz webasto

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
o kam tau reikia kad pustu? dar yra visokiu tenu kur i bloka, skandinavai juos ten placiau naudoja, paprastesnis varintas uz webasto
Tai langai greičiau nutirptu+ salone savaime irgi greičiau šiluma būtų

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
o kam tau reikia kad pustu? dar yra visokiu tenu kur i bloka, skandinavai juos ten placiau naudoja, papratesnis varintas uz webasto
Tai langai greičiau nutirptu+ salone savaime irgi greičiau šiluma būtų
tai nelabai ka ismastysi jauciu, nes jai darysi nuo akumo kad salona sildytu o variklio ne tai kai bus salta ziurek isgers tas sildytuvas energijos tiek kad neliks saltam varikliui paleisti, paprastesnis varintas ur tenas nuo 220v cia tinka daugiau nuosavam name bet dalyka smanu gan geras aisku salono jis gal nepasildys bet kad greiciau uzkais visa sistema faktas o ir variklio paleidimas bus lengvas. arba po truputi taupai ant webastos ir viskas

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Saloniukas tai pasaka kaip atrodo  :G