Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 121331 kartus)

Neprisijungęs Audirs6

• Įrašai: 335
    • Žiūrėti profilį
Kokios sanaudos gaunasi?

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
kaip suprast dujos?  (v)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
:) per valanda pilnu pajegumu sukurena kazkas apie 600gr, bet ji pilnu pajegumu nedirba visa ta laika. pamatuosiu kada tiksliai.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
kaip suprast dujos?  (v)

webasta
(+) dabar bus galima "deti" ant visu salciu....

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Pas mane irgi toks dalykelis yra. Kiek kW galingumas? Ir gal meistra zinai, kuris supranta apie webastas? Pas mane truputi gryba pjauna.  :/

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Pas mane irgi toks dalykelis yra. Kiek kW galingumas? Ir gal meistra zinai, kuris supranta apie webastas? Pas mane truputi gryba pjauna.  :/
Taip zinau, Kaune, numeri PM atmetu, pasmane 5w dyzeline. snd ismetima bagiu daryt ir viskas. O pastave org? tai turyse turetu but, jei kas turit i duris valdyma laukiu pm.

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
Blyn, pavydziu as tau to webasto, pats irgi buvau uzsivedes tuo reikalu, bet klaipedoi neradau zmogaus kuris tuom uzsiema...

Neprisijungęs CFD

• Įrašai: 1761
    • Žiūrėti profilį
Ne, neoriginalus. Pas mane toks pultelis, kaip furose buna. O ismetimas zinai kaip pas mane padarytas? Duslintuvas is vibastos pritvirtintas ant variklio apsaugos, ties apsaugos pabaiga baigiasi glusakas. :) webasta irgi toje pacioje vietoje stovi. Dekui uz nr.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 29, 11:27:18 sukūrė q u a t t r o »

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Ne, neoriginalus. Pas mane toks pultelis, kaip furose buna. O ismetimas zinai kaip pas mane padarytas? Duslintuvas is vibastos pritvirtintas ant variklio apsaugos, ties apsaugos pabaiga baigiasi glusakas. :) webasta irgi toje pacioje vietoje stovi. Dekui uz nr.
paip pasmane irgi duslintuvas iskistas per apsauga vos,
siandien pagaliau prisiruosiau pasikeit rankinio trosus naujais bosch uzsiknisimas pasakysiu pas Q keist trosus... kardana paleist reik, irtaip tie trosai gerai uzmastyrinti, italiskas kazkoks kur buvau pirkes laikes kokios metus nestrigdamas tik. ziuresim kas dabar bus

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Kaip darai webasto ismetima?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Re: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro
« Atsakymas #861: 2011 Lapkričio 01, 10:09:36 »
na cia jau fantazijos reikalas.. kaip tu ji padarysi. nes buna ivairiai kaikur tik metalinis vamzdis kaikur gofra spec su bakeliu be bakeliu, visaip buna, as dejau pirma kieta lakune paskui bakeli su laikikliu plie landzerono paskui minksta org gofra per apsauga variklio zemyn, minksta tam kad gavus koki smugi is apaciso ji emortizuotu o nenulauztu vebastos kolektoriaus, dar reikai gomos spec. aplink ismetima per apsauga kur islenda, kad nekaistu.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #862: 2011 Gruodžio 15, 10:50:59 »
prie odiniu apsyfkiu suinstaliuota ir juoda recaro oda  :H

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 15, 11:11:17 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #863: 2011 Gruodžio 15, 10:58:22 »
kiek atseikejai uz toki malonuma?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #864: 2011 Gruodžio 15, 10:59:38 »
kiek atseikejai uz toki malonuma?
nenoreciau kainos viesint kiek tokiek salonai kainuoja galima paziuret skelbimuose, pas audziu gi buna, goodaz irgi pardavinejo.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 15, 11:11:54 sukūrė Sintetic »

Neprisijungęs keptaduona

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
Gerai ziurisi sitos sedynes, StingerX tokias pacias neseniai susidejo i Coupe  :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
jėgėlė :D Gal sildomas dar? Ar tu kaip ir as siuo metu be dvieju kelniu net nesedu? :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
jėgėlė :D Gal sildomas dar? Ar tu kaip ir as siuo metu be dvieju kelniu net nesedu? :D
vat gaila kad nesildomos... na nieko pakeisim i sildomas kada... o del tu kelniu tai webasto labai viska supaprastina :) kai ateinu i masina jau silta viduje kaip reikiant :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Aš net žiemą šildymo nejungiu. Jūs jautrūs tokie ar kas jums?

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį

as ir ant savo 4.2l bolido nejungiu, nes ir taip kazkaip siluma patenka i salona  :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį

nea nejautrus.. cia tik siaip pasmane toks tikslas - padaryt pilniausia komplektacija, nors kaiko nepavyks sudeti...

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Grazu, salionas tai tikrai  :G pavydetinas :) asmeniskai man tai tokiai audinei tinkantis vienintelis graziausias salionas. Dar galetu buti jis netik sildomas bet ir ventiliuojamas, kaip pvz lexusuose buna su skylutem ir sudeti ventiletoriai galima netik sildyti oda bet ir vasara ijungus ventiliatorius ausinti savo kuna.
Tavo sesetukas tikrai ko tolyn to grazyn ir pilnesnis :)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį

tai gal garaze pas tave +15 'C

Neprisijungęs xxignasxx

• Įrašai: 431
    • Žiūrėti profilį
nu vaizdas lb grazus as irgi ieskau
c4 odinio sedano salono kainos
ju tj nuo 700-1000lt

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Labai gražu  ;). Ir tvarkingą gan radai sakyčiau,o jų tvarkingų,tokių metų jau nėra lengva rasta  (+)