Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 126039 kartus)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Faktas vienas,kad pareigunu demesi tos geltonos lempos labai patraukia. Baust niekas nebaus, bet is masinu eiles butinai pastabdys, sneku is patirties. Anksciau kiek pamenu isvis negalejo su geltonom vazinet. Is priekio tokia masina su geltonai sviecianciomis lempomis tai tragiskai atrodo :)
vazineju virs metu laiko neikart nestabdytas :) gal tu maisai kai vazineja su priesukiniais kurie tokie gryn geltoni. Cia tokia labiau citrina, xenonas cia. Ir tikrai netragiskai atrodo. Su vienu sutinku is srauto tikrai issiskiria. Kas liecia svietima tai su priestai turetom 6000k sitos ant slapio tikrai geriau

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18294
    • Žiūrėti profilį
aš galvojau kad čia kaitrinės geltonos sudėtos, sau planavau geltonas kaitrines į priešrūkines susidėti, bet taip ir negavau, o paskui nebeieškojau

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
vazineju virs metu laiko neikart nestabdytas :) gal tu maisai kai vazineja su priesukiniais kurie tokie gryn geltoni. Cia tokia labiau citrina, xenonas cia. Ir tikrai netragiskai atrodo. Su vienu sutinku is srauto tikrai issiskiria. Kas liecia svietima tai su priestai turetom 6000k sitos ant slapio tikrai geriau
pas jus jau snigo..?:)))
sita foto daryta snd ryte

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
jei taip paprastai tai webasto yr kaip burzuike garaze :) ji uzprogramuotu laiku, arba su distanciniu, arba rankiniu budu  ijungiama pasildo varikli, ko pasekoje jis kuriasi prie betkokiu salciu kaip vasara, ir dar salona pasildo, langus nutirpina jei tik to nori. o tu ateini i silta masina.
https://www.youtube.com/watch?v=Rzl_meEy7_I
Filmukas tai superinis  (y)  :D
P.S. Susidėjai laisvas rankas čia?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 26, 17:35:00 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
aš galvojau kad čia kaitrinės geltonos sudėtos, sau planavau geltonas kaitrines į priešrūkines susidėti, bet taip ir negavau, o paskui nebeieškojau
va nuejau nufotkint is arti, tik kiek fotkini tiek telefonas kitaip mato, esme matosi pagal kaitrini sone sviecianti gabarita, kurio spalva labiau tokia i ruduma/geltonuma galima sakyt. nu zodziu :) tokia labiau citrinine spalva sviecia tas xenonas

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Filmukas tai superinis  (y)  :D
P.S. Susidėjai laisvas rankas čia?
taip, seniai norejau normaliu laisvu ranku, isbandziau visa kruva visokiu tai tas tai anas nepatikdavo, prie situ nera ko prisikabint, patogu tikrai, tik to spalvoto ekrano nebutina visiskai, zmonai dejau su nespalvotu.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Betkokiu atveju sitie daug geriau ,nei svarkes tie melyni  :-{ (z) , sitie gan normaliai,tik man asmeniskai kazkaip lyg sendintu masina :D  Bet siaip pas sitas c4, a6 (c4) dar nemaciau kad nors viena su lesiais ir xenonais spigintu, visos labai graziai,tvarkingai sviecia ,ar su xenonais,ar ne, matyt lesis kokybiskai padarytas :D Tik tiesa, negirdejau dar nei vieno,kuris dziaugtusi lesiu apsvietimu pas c4 ar sitas a6,su paprastom lemputem :D Xenonai tikrai kazkiek pagerina situacija :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Betkokiu atveju sitie daug geriau ,nei svarkes tie melyni  :-{ (z) , sitie gan normaliai,tik man asmeniskai kazkaip lyg sendintu masina :D  Bet siaip pas sitas c4, a6 (c4) dar nemaciau kad nors viena su lesiais ir xenonais spigintu, visos labai graziai,tvarkingai sviecia ,ar su xenonais,ar ne, matyt lesis kokybiskai padarytas :D Tik tiesa, negirdejau dar nei vieno,kuris dziaugtusi lesiu apsvietimu pas c4 ar sitas a6,su paprastom lemputem :D Xenonai tikrai kazkiek pagerina situacija :)

lesis visai kitaip fokusuoja/brezia tikslia linija negu reflektorius uztai jis neakina, nesvarbu kaitrine ar xenonas, aisku jei lesis originalus, nes viena mano fara kuria neseniai pakeiciau buvo TYC tai tikrai akino. dar akinimui labai priduoda nesvarus stiklas, reikia priziuret kad svarus stiklai butu ipratau su skuduriuku pasivalyt kad nebutu uznesta purvais.
kas del apsvietimo tai cia galima sakyt vienas is pirmuju audi pastatytu lesiu, tik s2 berods anksciau atsirado tai ko isjo noret, istiesu sviecia prastai, sudejus ksenonus pagereja matomumas, o kai juos pakeiciau is 35 i 55w dar pagerejo. dabar sviecia kaip normali lempa, tiesa pas zmonos auto kadangi nelesis sudetos tos padidinto galingumo  philips extreem tai sviecia jos geriau negu mano tie xenon

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Na as lyginu pvz sitas a6 c4 ir visus kitus naujus triperoidus visokius nuo tarkim 2000m su lesiais, gatvej kas antras toks spigina, ir chren znajet nesureguliuotas ar jis taip turi :D Visos naujos tragedija vaziuoji ir nesupranti ar jis su ilgom ar trumpom vaziuoja...  :D Tevui irgi buvau sudejes h4 tasbluevison +100proc, tai tikrai labai puikiai sviete  :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
prie ko čia triperoidai
Na as lyginu pvz sitas a6 c4 ir visus kitus naujus triperoidus visokius nuo tarkim 2000m su lesiais, gatvej kas antras toks spigina, ir chren znajet nesureguliuotas ar jis taip turi :D Visos naujos tragedija vaziuoji ir nesupranti ar jis su ilgom ar trumpom vaziuoja...  :D Tevui irgi buvau sudejes h4 tasbluevison +100proc, tai tikrai labai puikiai sviete  :)
kokie dar triperoidai??? :-] jei vairuotojai nesusireguliuoja kaip priklauso, tai juos galima kažkaip pavadinti :) nejaugi auto kūrėjai-inžinieriai tokie buki ir sukūrė akinančius lešius :-]  :facepalm:

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
prie to kad naujos masinos man visos  s apart audi,bmw,vw ir mb :D viskas,netersiam temos zmogui.

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
mane lb prancuzai erzina, kiek esu mates - visi akina su xenonais ir nesuprasi ar ilgos ar trumpos... Ypatingai Peugeot visokie...

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
mane lb prancuzai erzina, kiek esu mates - visi akina su xenonais ir nesuprasi ar ilgos ar trumpos... Ypatingai Peugeot visokie...
jei taip istikro tai labiausiai akina dzipai ir autobusiukai kuriu lempos tavo stiklu aukstyje, sustoja is galo ir kala taip i veidrodeli kad atrodo akys isvarves :)

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Mane tai labiausiai greicio matuoklio blicai akina :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Mane tai labiausiai greicio matuoklio blicai akina :)
vava tie irgi spigina, ir dar be perspejimo ziebia :)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
jei taip istikro tai labiausiai akina dzipai ir autobusiukai kuriu lempos tavo stiklu aukstyje, sustoja is galo ir kala taip i veidrodeli kad atrodo akys isvarves :)
Ju maziau, nei prancuzu dar ir su xenonais ;) Prisimenu, kai Prelude turejau - tai joa - visi shpigino, ypatyngai nakti per lietu...

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nors tai ir ne audi bet vistiek mano garaze stovi tad siaip parodysiu koki dar kibireli priziuriu karts nuo karto vairuoju, bukle beveik ideali, juoda spalva kuro sanaudos juokingos tiesiog visiskas ekomobilis.
VW golf universalas 98m.
1.9 tdi (originaliai raudona I ) 81 kw, traukos tokiam per akis
komplektacija kaip golfui gan gera
el langai, kondyske, recaro salonas, abs, air bag, signalizicija uzdaro langus., org lieti ratai.
sumontuota:
bortokompas, autopilotas, originali skoda magnetola (zaliai sviecia kad derintusi prie salono) + Yator usb skaitytuvas
Webasto- autonominis slidytuvas, Parrot laisvu ranku iranga.

Neprisijungęs aniuols

• Įrašai: 702
    • Žiūrėti profilį
skifas :)(y)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Re: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro
« Atsakymas #993: 2012 Gruodžio 17, 11:49:37 »
Zodziu mane ziema uzklupo netiketai :)
istorija tokia, vazineju su Statoilo kuru vakar bake buvo visai jau nekas... galvoju ryte vaziuosiu i darba ir prisipilsiu, nu tada dar pagalvojau kad garaze nemazai like vasarinio kuro... nelietuvisko :) nu vakar sumasciau kad einu pripilsiu puse bako to "importinio" ir kita puse ryte jau is Statoil del visa ko sakau dar zibalo rytoj nupirksiu nupirksiu... taip ir padariau..  tik nepaziurejau kad nakti fystels -10
ateinu ryte webasto jau prisildziu viskas gerai :) uzsikuriu kaip vasara, dar kelis kaimynus is pusnu istempiu, apsukau per rajona smagiom gatvelem kelis ratus, kad kitiems butu kelias pravaziuojamas, varau link kolonkes ir fyst uzgesta.... pastoviu kuriu po ilgu pastangu uzsikuria keli metrai ir vel pagestu.... viskas aisku uzsalau :)
issikvieciu bendradarbio pagalba, kol atvaziuoja susalu i ozio raga, nutempia i kolonke pripilam kuro vistiek uzsikuria padirba ir uzgesta... nu ka susiskambinu su 4,2 servisu, tempaim atsildyt ir filtra keist :) o servisas tai ant kalno Savanoriu... pas bendradarbi vienaratis Volvo... i kalna mano "lengvosios" karvutes nepatempia... uzbuksavo ir sustojom :) zodziai jau rusiski, bet pykt gali tik ant saves, skambinu i 4,2 sakau Tadai help atsiusk kokia su daugiau varanciu, tai Aciu dar karta Bajorui kurio Quattro mane be vargo i kalna uztyse.
ech ziema uzklupo netiketai... :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #994: 2012 Gruodžio 17, 17:39:47 »
na istorija įdomi, bet ne kiekvienas tokią apturintis nepapasakos viešai  (y) :fight:

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #995: 2012 Gruodžio 17, 18:11:42 »
Dar ble gi metalinis bakas irgi salcio labiau duoda nei plasmasinis, ar klystu ? :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #996: 2012 Gruodžio 17, 19:11:58 »
Dar ble gi metalinis bakas irgi salcio labiau duoda nei plasmasinis, ar klystu ? :D
tiesos yra, kai vazineji su vasarine baltarusiska salera tai nieko nuostabaus, man tas pats su pasatu buvo

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #997: 2012 Gruodžio 17, 19:25:23 »
Žibalo vyrai, žibalo  (+) ;)

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #998: 2012 Gruodžio 17, 19:54:11 »
ypac y PD ir CR TDI :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #999: 2012 Gruodžio 17, 20:52:49 »
ypac y PD ir CR TDI :D
tai dabar jau pripilta ir zibalo ir kitokio brudo :) o tai i CR ir PD zibalas nipraidiot?