Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 121238 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
o kam tau reikia kad pustu? dar yra visokiu tenu kur i bloka, skandinavai juos ten placiau naudoja, papratesnis varintas uz webasto
Tai langai greičiau nutirptu+ salone savaime irgi greičiau šiluma būtų
tai nelabai ka ismastysi jauciu, nes jai darysi nuo akumo kad salona sildytu o variklio ne tai kai bus salta ziurek isgers tas sildytuvas energijos tiek kad neliks saltam varikliui paleisti, paprastesnis varintas ur tenas nuo 220v cia tinka daugiau nuosavam name bet dalyka smanu gan geras aisku salono jis gal nepasildys bet kad greiciau uzkais visa sistema faktas o ir variklio paleidimas bus lengvas. arba po truputi taupai ant webastos ir viskas
Tai taip... O webasta kiek gandu lygyje girdejes geriau rinktis sausa,nes slapiai tipo remontai nezmoniskom kainom

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nesu as specas bet kiek zinau sausa skirta tik pasisildyt salona, varikliui tai jokios naudos... tai kam tada ji? cia furistam ar autobuseliu vairuotojams kurie "gyvena" kabinose. dedi sliapia ir variklis siltas o salona nori jungi nori ne.  o kas del detaliu tai taip naujos detales brangios, bet juk auto irgi neviska nuajom detalem remontuojam,..

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs mazhaz

• Įrašai: 313
    • Žiūrėti profilį
Salonas tai gerulis :G

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
aciu aciu, kolkas sikna neprisalo :) pradziai buvo mintis pasikeisti i sildomas dabar apsipratau na nebent pasitaikys po ranka.

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Nemanau,kad labai jau kas jausis ir prie didesnio minuso,na pvz bent aš nejaučiu,nebent kiek nepatogiau,nes kiek kieta ta oda,kol salonas neapšilęs. Pas mane tai ir šildomos jos,bet dedant sakau,ai ka čia ieškosių tų pravotkių,nejungsiu :D ,paskui gailėjaus prie šalčio,bet va db jau pripratau ir nebereik šildymo  :D

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Nemanau,kad labai jau kas jausis ir prie didesnio minuso,na pvz bent aš nejaučiu,nebent kiek nepatogiau,nes kiek kieta ta oda,kol salonas neapšilęs. Pas mane tai ir šildomos jos,bet dedant sakau,ai ka čia ieškosių tų pravotkių,nejungsiu :D ,paskui gailėjaus prie šalčio,bet va db jau pripratau ir nebereik šildymo  :D

Sveikiau dvyniams tarp koju be sildymo ;) Kiekvienas urologas patvirtins :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
laisvai, yra automobiliniai 12vol -> 220vol inverteriai, jei paimk kilovatini inverteri, tai sildytuvas 1kw neblogai ipustu. Tik kad be apkrovos budejimo rezime inverteris suvalgo 1A.
Cha,būtų gerai,bet domėjaus ,kad tokio galingumo keitiklis įtampos kainuotų labai dauk... O aš mokėčiau už tokį +- 100lt... O už tiek toli gražu nieko nėra. Yra visokie 350w ir pan
su tais konverteriais tai nuostuoliai elektos labai dideli
cia kilovatui pakaitinsi kokias 15 min ir pasibaigs akumas

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį

Sveikiau dvyniams tarp koju be sildymo ;) Kiekvienas urologas patvirtins :D
nereikia cioa jau taip ligotai i viska zvelgt. jei tu "tuos" kepinsi ant sedynes padejes paromis gal kas ir bus, bet jei kartais sedyne isijungsi pasisildyt tai nieko nenutiks. 

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Butent. Ir cia labiau reiktu jungt,kad pati oda susiltu,o ne tiketis,kad labai sikna susildys. Nes kai oda salta ne i nauda ja "lauzyt" , tuoj kad itrukimu neatsirastu,bet yra kaip yra

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
aciu aciu, kolkas sikna neprisalo :) pradziai buvo mintis pasikeisti i sildomas dabar apsipratau na nebent pasitaikys po ranka.

Atsilus orams galima nesunkiai pasidaryt ta sildyma ir esamose sedynese. :) Susirask donorines nuvargusias sedynes su sildymo elementais, laidyna su mygtukais ir pan. susiveik ir neskubant pasidarysi sildomas. :) Nera ten daug to darbo. Na aisku, gera pusdieni atims, jei darysies kaip sau, o ne tep-lep. :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį

Atsilus orams galima nesunkiai pasidaryt ta sildyma ir esamose sedynese. :) Susirask donorines nuvargusias sedynes su sildymo elementais, laidyna su mygtukais ir pan. susiveik ir neskubant pasidarysi sildomas. :) Nera ten daug to darbo. Na aisku, gera pusdieni atims, jei darysies kaip sau, o ne tep-lep. :)
gal reiks kada uzsiimt jei pasitaikys kur kokios sildomos uz pigiai. mygtukus kaip ir turiu

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį
man patiko sitas variantas http://www.ebay.com/itm/2-seat-Carbon-Fiber-Universal-Heated-Seat-Heater-Kit-4-Heating-Pad-5-Gang-/220911363590?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item336f57e606 o mygtukus jau originalius persimestum.

O tai kas tavo manymu po sedyniu oda/medziaga ir pan yra originaliai isklota? Lygiai toks pat sildymo elementas. :)

Neprisijungęs Figis

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
man patiko sitas variantas http://www.ebay.com/itm/2-seat-Carbon-Fiber-Universal-Heated-Seat-Heater-Kit-4-Heating-Pad-5-Gang-/220911363590?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item336f57e606 o mygtukus jau originalius persimestum.

O tai kas tavo manymu po sedyniu oda/medziaga ir pan yra originaliai isklota? Lygiai toks pat sildymo elementas. :)

Jeigu sedynes nera sildomos tai tokio nera, o kadangi pas zmogu ju nera tai parodziau kokiu buna ir uz kokia kaina galima parsisiusti naujus, gales pasiskaiciuoti ar verta pirkti devetas sildomas sedynes, kur tenai atitarnave jau savo, ar geriau tokius naujus siustis.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
    • Žiūrėti profilį

Jeigu sedynes nera sildomos tai tokio nera, o kadangi pas zmogu ju nera tai parodziau kokiu buna ir uz kokia kaina galima parsisiusti naujus, gales pasiskaiciuoti ar verta pirkti devetas sildomas sedynes, kur tenai atitarnave jau savo, ar geriau tokius naujus siustis.

Tai ir taip suprantama, jei nesildomos, tai nieko jose ir nera. O kas liecia nauja, tai taip, naujas daiktas yra naujas daiktas, taciau kaina kelis kartus didesne siuo atveju, nei nuspardytos sildomos sedynes. :)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
jei tu dėsies tenus iš nuspardytos sėdynės, iškart morališkai ruoškis bent kartą per sezoną išsiskerst savas vėl ir susitaisyt nusvilusį kur nors teną, šneku iš praktikos  (+)
palaikau naujų tenų montavimą, vis tiek rezultate pigiau ir geriau gausis

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
o tai kazin kodel tie seni perdeti tenai nueina taip daznai, silkei buvo pasmane sildomos tai veike be problemu visa laika, o nauji tai visai nieko gal sitas varintas reiks pamastyt tik idomu kaip ju kokybe...

Neprisijungęs Figis

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
o tai kazin kodel tie seni perdeti tenai nueina taip daznai, silkei buvo pasmane sildomos tai veike be problemu visa laika, o nauji tai visai nieko gal sitas varintas reiks pamastyt tik idomu kaip ju kokybe...

pazystu viena zmogu, tik jis i mazda isidejo, pokolkas metus laiko vazineja ir patenkintas, tik jis dejosi paprastesni varianta, su knopke kurioje dvi padetys. su parsiuntimu gavosi 150lt.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
gal sakau isvis tas pakaitinimo zvakes reikia isimt kad nebutu bereikalingo svorio :) vistiek prie -24 jos nereikalingos
http://www.youtube.com/watch?v=uFQNzS02QFs

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
webasta kartais nebuvo pries tai uzjungta ? :D Siaip kuriasi tikrai graziai. Mano 1,9tdi net biski daugiau suko prie -25

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
webasta kartais nebuvo pries tai uzjungta ? :D Siaip kuriasi tikrai graziai. Mano 1,9tdi net biski daugiau suko prie -25
tai zinoma :) be jos tai kazin kas cia butu, cia ne 1,9 kad uz puses apvertimo

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
tai zinoma :) be jos tai kazin kas cia butu, cia ne 1,9 kad uz puses apvertimo

Na su naujomis zvakemis ir akumuliatoriumi, pakako 5 uzvertimu prie -27 :D

Neprisijungęs Andrius19

• Įrašai: 740
    • Žiūrėti profilį
JO sitos c4 taip lengvaj neuzsikuria :D Bet vebasta taip labai geras dalykas :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
webasta yra pasakiskas dalykas.Pasiseka kitiems nusipirkt auto,kurioj būna. O nusipirkt įsidėt nepigiai kainuoja toks dalykėlis...