Citata iš: Houmeris 2011 Gruodžio 19, 08:17:26 Citata iš: Sintetic 2011 Gruodžio 18, 22:06:02 o kam tau reikia kad pustu? dar yra visokiu tenu kur i bloka, skandinavai juos ten placiau naudoja, papratesnis varintas uz webasto Tai langai greičiau nutirptu+ salone savaime irgi greičiau šiluma būtų tai nelabai ka ismastysi jauciu, nes jai darysi nuo akumo kad salona sildytu o variklio ne tai kai bus salta ziurek isgers tas sildytuvas energijos tiek kad neliks saltam varikliui paleisti, paprastesnis varintas ur tenas nuo 220v cia tinka daugiau nuosavam name bet dalyka smanu gan geras aisku salono jis gal nepasildys bet kad greiciau uzkais visa sistema faktas o ir variklio paleidimas bus lengvas. arba po truputi taupai ant webastos ir viskas
Citata iš: Sintetic 2011 Gruodžio 18, 22:06:02 o kam tau reikia kad pustu? dar yra visokiu tenu kur i bloka, skandinavai juos ten placiau naudoja, papratesnis varintas uz webasto Tai langai greičiau nutirptu+ salone savaime irgi greičiau šiluma būtų
o kam tau reikia kad pustu? dar yra visokiu tenu kur i bloka, skandinavai juos ten placiau naudoja, papratesnis varintas uz webasto
Nemanau,kad labai jau kas jausis ir prie didesnio minuso,na pvz bent aš nejaučiu,nebent kiek nepatogiau,nes kiek kieta ta oda,kol salonas neapšilęs. Pas mane tai ir šildomos jos,bet dedant sakau,ai ka čia ieškosių tų pravotkių,nejungsiu ,paskui gailėjaus prie šalčio,bet va db jau pripratau ir nebereik šildymo
Citata iš: diesel_power 2011 Gruodžio 17, 21:56:12 laisvai, yra automobiliniai 12vol -> 220vol inverteriai, jei paimk kilovatini inverteri, tai sildytuvas 1kw neblogai ipustu. Tik kad be apkrovos budejimo rezime inverteris suvalgo 1A. Cha,būtų gerai,bet domėjaus ,kad tokio galingumo keitiklis įtampos kainuotų labai dauk... O aš mokėčiau už tokį +- 100lt... O už tiek toli gražu nieko nėra. Yra visokie 350w ir pan
laisvai, yra automobiliniai 12vol -> 220vol inverteriai, jei paimk kilovatini inverteri, tai sildytuvas 1kw neblogai ipustu. Tik kad be apkrovos budejimo rezime inverteris suvalgo 1A.
Citata iš: Houmeris 2012 Sausio 04, 11:00:55 Nemanau,kad labai jau kas jausis ir prie didesnio minuso,na pvz bent aš nejaučiu,nebent kiek nepatogiau,nes kiek kieta ta oda,kol salonas neapšilęs. Pas mane tai ir šildomos jos,bet dedant sakau,ai ka čia ieškosių tų pravotkių,nejungsiu ,paskui gailėjaus prie šalčio,bet va db jau pripratau ir nebereik šildymo Sveikiau dvyniams tarp koju be sildymo Kiekvienas urologas patvirtins
aciu aciu, kolkas sikna neprisalo pradziai buvo mintis pasikeisti i sildomas dabar apsipratau na nebent pasitaikys po ranka.
Citata iš: Sintetic 2012 Sausio 04, 08:43:04 aciu aciu, kolkas sikna neprisalo pradziai buvo mintis pasikeisti i sildomas dabar apsipratau na nebent pasitaikys po ranka. Atsilus orams galima nesunkiai pasidaryt ta sildyma ir esamose sedynese. Susirask donorines nuvargusias sedynes su sildymo elementais, laidyna su mygtukais ir pan. susiveik ir neskubant pasidarysi sildomas. Nera ten daug to darbo. Na aisku, gera pusdieni atims, jei darysies kaip sau, o ne tep-lep.
man patiko sitas variantas http://www.ebay.com/itm/2-seat-Carbon-Fiber-Universal-Heated-Seat-Heater-Kit-4-Heating-Pad-5-Gang-/220911363590?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item336f57e606 o mygtukus jau originalius persimestum.
Citata iš: Figis 2012 Sausio 05, 16:29:16 man patiko sitas variantas http://www.ebay.com/itm/2-seat-Carbon-Fiber-Universal-Heated-Seat-Heater-Kit-4-Heating-Pad-5-Gang-/220911363590?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item336f57e606 o mygtukus jau originalius persimestum.O tai kas tavo manymu po sedyniu oda/medziaga ir pan yra originaliai isklota? Lygiai toks pat sildymo elementas.
Citata iš: StingerX 2012 Sausio 05, 20:13:16 Citata iš: Figis 2012 Sausio 05, 16:29:16 man patiko sitas variantas http://www.ebay.com/itm/2-seat-Carbon-Fiber-Universal-Heated-Seat-Heater-Kit-4-Heating-Pad-5-Gang-/220911363590?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item336f57e606 o mygtukus jau originalius persimestum.O tai kas tavo manymu po sedyniu oda/medziaga ir pan yra originaliai isklota? Lygiai toks pat sildymo elementas. Jeigu sedynes nera sildomos tai tokio nera, o kadangi pas zmogu ju nera tai parodziau kokiu buna ir uz kokia kaina galima parsisiusti naujus, gales pasiskaiciuoti ar verta pirkti devetas sildomas sedynes, kur tenai atitarnave jau savo, ar geriau tokius naujus siustis.
o tai kazin kodel tie seni perdeti tenai nueina taip daznai, silkei buvo pasmane sildomos tai veike be problemu visa laika, o nauji tai visai nieko gal sitas varintas reiks pamastyt tik idomu kaip ju kokybe...
webasta kartais nebuvo pries tai uzjungta ? Siaip kuriasi tikrai graziai. Mano 1,9tdi net biski daugiau suko prie -25
Citata iš: Houmeris 2012 Vasario 02, 14:13:18 webasta kartais nebuvo pries tai uzjungta ? Siaip kuriasi tikrai graziai. Mano 1,9tdi net biski daugiau suko prie -25tai zinoma be jos tai kazin kas cia butu, cia ne 1,9 kad uz puses apvertimo