Citata iš: M-T-M 2011 Spalio 17, 17:48:48 Citata iš: Mindezas 2011 Spalio 16, 14:41:19 prabegusios jos visos ne maziau kaip po puse melejono bet kaip ne keista visu spidometrai kaip susitare rodo 220k, gal vokiecius kazkoks kompleksas sitam skaiciui kad toki pasiekus ir iskart parduoda? as kaip pirkau savo buvo 220 000km ant spidometro,aisku man nerupejo sukta,nesukta bele masina gera.bet pazystamas dirba audi centre ir pagal kebulo numeri patikrines rado visa automobilio istorija kuri atitiko su mano serviso knyga ir laikais kuriais buvo daromi servisai.taip kad dabar rita turiu tikra 308 000km.tik beda kad masina is austrijos ir surudijus kaip ascona :[ Tai turi Turbo Quattro Ascona ko daugiau ispuve to maziau kg daugiau traukos
Citata iš: Mindezas 2011 Spalio 16, 14:41:19 prabegusios jos visos ne maziau kaip po puse melejono bet kaip ne keista visu spidometrai kaip susitare rodo 220k, gal vokiecius kazkoks kompleksas sitam skaiciui kad toki pasiekus ir iskart parduoda? as kaip pirkau savo buvo 220 000km ant spidometro,aisku man nerupejo sukta,nesukta bele masina gera.bet pazystamas dirba audi centre ir pagal kebulo numeri patikrines rado visa automobilio istorija kuri atitiko su mano serviso knyga ir laikais kuriais buvo daromi servisai.taip kad dabar rita turiu tikra 308 000km.tik beda kad masina is austrijos ir surudijus kaip ascona :[
prabegusios jos visos ne maziau kaip po puse melejono bet kaip ne keista visu spidometrai kaip susitare rodo 220k, gal vokiecius kazkoks kompleksas sitam skaiciui kad toki pasiekus ir iskart parduoda?