Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 121346 kartus)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
prabegusios jos visos ne maziau kaip po puse melejono ;)
bet kaip ne keista visu spidometrai kaip susitare rodo 220k, gal vokiecius kazkoks kompleksas sitam skaiciui kad toki pasiekus ir iskart parduoda? :D

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
anksciau budavo kaune turguj mada po 170k rasyt db kaip susitare visi 220k rodo :D

Neprisijungęs Benas

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
anksciau budavo kaune turguj mada po 170k rasyt db kaip susitare visi 220k rodo :D
Kažin dar yra tikinčių tomis pasakomis :D :D

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
jei nebutu tikinciu,nebutu atsukinetoju:D

Neprisijungęs muwap

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
as tikiu masinos bukle ne rodoma rida... bet man tikrai maloniau matyt skaiciukus prasidedancius 2....... ne kokie 6........  (+)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
turiu a6 tdi prabegusiu beveik puse milijono, viskas tvarkinga, nu bet jauciasi, kad masina vaziavusi, is serviso knygos matosi kad dar 2002 m ji buvo pravaziuoyta 300 kkm, turiu ir a6 2.8 su 290 kkm su serviso knyga ir tikrai isedus jauciasi skirtumas kur puse limono, o kur 300 kkm,  stipriai reiketu padirbeti, kad padaryti taip, kad atsukus rida nuo puses limono iki 250kkm ir neatskirtum, kad rida atsukta

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
kie pirkau masina neivienai i rida neziurejau, rimtai net nepaziuredavau i skaiciukus, sita kai pirkau isvis akumas buvo numires visiskai kad nieko nerode net :) ziuriu i bendra stovi

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
čia psichologija,kai matai tuos tarkim 500.000 tai jau niekur nuo jų nepabėgsi,o kai šviečia tegu ir 250.000 nors ir įsitikinęs 99% kad sukta,bet lieka tas 1% kad "o gal..." arba "o gal atsukta tik 100štukų,o ne 300..."

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Kokia rida tavo audes? :)
apie 320 tk, lipduku atitinkanciu rida esu rades, bet kaip istikro nzn, o ka?

Ne nieko, tiesiog idomu kiek prabegusios kitu audziu seimininku audines :) Puse metu jau ieskau tokios pat audes nelabai sekasi paieskos :)
O del sukimosi tai sukasi jos ant zoles ir ant zvyro :)
Jo turejau as gan labai labai geros bukles :) Bet dabar jau baigiu uzmirst tokia rasti :D Buciau zinojas kad tiap sunku rasti bus padoru varianta buciau tikrai nepardaves :) Noreciau as ir sidabrines spalvos gera ta spalva :) Grazei audi islaikes. :)

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
bet kaip ne keista visu spidometrai kaip susitare rodo 220k, gal vokiecius kazkoks kompleksas sitam skaiciui kad toki pasiekus ir iskart parduoda? :D
as kaip pirkau savo buvo 220 000km ant spidometro,aisku man nerupejo sukta,nesukta bele masina gera.bet pazystamas dirba audi centre ir pagal kebulo numeri patikrines rado visa automobilio istorija kuri atitiko su mano serviso knyga ir laikais kuriais buvo daromi servisai.taip kad dabar rita turiu tikra 308 000km.tik beda kad masina is austrijos ir surudijus kaip ascona  :-] :-]  :[  :(

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
as kaip pirkau savo buvo 220 000km ant spidometro,aisku man nerupejo sukta,nesukta bele masina gera.bet pazystamas dirba audi centre ir pagal kebulo numeri patikrines rado visa automobilio istorija kuri atitiko su mano serviso knyga ir laikais kuriais buvo daromi servisai.taip kad dabar rita turiu tikra 308 000km.tik beda kad masina is austrijos ir surudijus kaip ascona  :-] :-]  :[  :(
Tai turi Turbo Quattro Ascona :D ko daugiau ispuve to maziau kg daugiau traukos :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Tai turi Turbo Quattro Ascona :D ko daugiau ispuve to maziau kg daugiau traukos :D
ner ten taip jau supuve kaip jis cia pasakoja :)

Neprisijungęs karalaitis

• Įrašai: 690
    • Žiūrėti profilį
Na įterpsiu ir aš savo trigrašį - ir mano c4 a6 tdi q iš Austrijos, ir nesurūdijus. Kaip kokia papuola matyt, visur daugiau mažiau visokių yra.
rida apie 470kkm :D nesukta tikrai :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
mano italas, su rudim problemu nera. tik ant kapoto nuo akmenuku nudauzymai ir pakelta jau, reik perdazyt

• Žiūrėti profilį
pas mane 270k km. manau tiek ir vaziavus. Nuemes rata nusiemiau trauke virsutine ir ten masinos pagaminimo metai ant jos, tai aliumine vaziuokle daugiau 200k km nelaiko, reiskia nuo gimimo nekeista ir jau aisku jos i pabaiga, nes barskejo. Is olandu, bet vaziuota uzmiescio keliais, nes nuo akmenuku rukiniu stikliukai ir priek. stiklas kaip su svitriniu pereitas.

• Žiūrėti profilį
čia psichologija,kai matai tuos tarkim 500.000 tai jau niekur nuo jų nepabėgsi,o kai šviečia tegu ir 250.000 nors ir įsitikinęs 99% kad sukta,bet lieka tas 1% kad "o gal..." arba "o gal atsukta tik 100štukų,o ne 300..."
pats teisingiausias postas... Svarbu su rida paveikt zmogaus psichologija.

Neprisijungęs Tu mano vanduo

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
pats teisingiausias postas... Svarbu su rida paveikt zmogaus psichologija.
(+)

Neprisijungęs muwap

• Įrašai: 234
    • Žiūrėti profilį
kaip paleisti borto kompo testa, kad patikrinti kas gerai kas ne?

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
kaip paleisti borto kompo testa, kad patikrinti kas gerai kas ne?

O kaip tu nori paleist? :)) realiu laiku viskas vyksta. Perdega lemputė ir iškart pypsi tau skydelyje. Ir tai yra ne borto kompas, o auto check'as :) jisai primityvus yra ir tiek. Nori daugiau, naudojiesi diagnostine įranga :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
na nera jis jau toks primityvus, siaip geras daiktas parodo lempukes perdegusiais ir pan... o ir skydelis netoks nuobodus

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
Ar kai dejai skydeli su borto kompu kanors dadaryt reikejo, ar tik idejai rankeneles su borto kompo funkcija ir fyskes sujungei?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
borto kompa pajukgti neraug reikalu, man regis vienas laidas ir laidai tarp rankeno ir skydelio, o va su autocheku yra kas veikt laidu nemazai ir reles, dar bakelio varikliukas kitas, man pajunge elektrikas

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
sumontavom slangine duju iranga :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
kiek atsiėjo šitas modas?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
cia jau kaip pavyksta rasti reikiamus komponentus, M-T-M turi situ reikalu, komplekto kaina apie 1000 priklauso dar nuo komplektacijos