Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sintetic, audi a6 (c4) 2.5 tdi Quattro  (Skaityta 124475 kartus)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nu taip, zulinu

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
o man patinka kai as greit ir gerai moku is 1 kart pritrinu ir neleidzia, o kiti ziuri akis iskore, kad lb greit :D

Karolukas

• Svečias
Na ir kaip masinele tava?  ;) kokioje bukleje?  8:8

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
masinele nepajudejo is vietos viskas paruosta dalys yra tik sudet like bet kaip ir masinele taip ir as sugriuvau, guliu dabar ant valdiskos lovos, vakar isdarinejo apendicita..

Neprisijungęs M-T-M

• Įrašai: 843
    • Žiūrėti profilį
masinele nepajudejo is vietos viskas paruosta dalys yra tik sudet like bet kaip ir masinele taip ir as sugriuvau, guliu dabar ant valdiskos lovos, vakar isdarinejo apendicita..
matai ne tik audi genda  ;)
sveik!!!

Karolukas

• Svečias
Kas cia darosi, keliem mano draugam taip is lempos apendicitus ispjove irgi praita savaite  :V Sveik tada, o pasveikes Audi gydyk  (h)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
jo bandysim, dar nezinau kada cia mane isleis... bet jauciu pats jau nesudesiu teks kazkam duot nes varzto nelabai pasuksiu

Karolukas

• Svečias
jo bandysim, dar nezinau kada cia mane isleis... bet jauciu pats jau nesudesiu teks kazkam duot nes varzto nelabai pasuksiu
Zinok jop, nepersistenk, draugas vienas mano statybose dirba, tai sake 1 menesi tai tikrai nieko nekelt, o poto po truputeli  ;)

Neprisijungęs MAUZERIS

• Įrašai: 193
    • Žiūrėti profilį
sveikatos-sveikatooossssss

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
sveikatos-sveikatooossssss
joo suluzot jus cia abu,nieko atsistosit ant koju ir vel vejalis pus i veida pro atvira audes langa:D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
jo cia kaszkaip sutapo.. nesu gulejes nuo vaikystes, kokis 20 metu, o cia pokst :)
aciu aciu visiems, as galvoju kad sindien istruksiu kaipnors is tos istaigos....

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
trioks pokst ir audi stovi... po ~35 Tk, vakar vakare truko pagr dirzas.. kolkas nieko neaisku tik maciau kad velenelis tikrai luzes, visa kita kai paskersiu..
čia išlenda dyzelio ekonomija :V

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
trioks pokst ir audi stovi... po ~35 Tk, vakar vakare truko pagr dirzas.. kolkas nieko neaisku tik maciau kad velenelis tikrai luzes, visa kita kai paskersiu..
čia išlenda dyzelio ekonomija :V

Benzinam irgi truksta ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
bet visos dalys siuo atveju kainuotu gerokai pigiau prikelti panasu benzina. dabar gincai vyksta tik tarp dyzelio ir benzo salininku, o netolimoj ateiti tuoj prasides visokie vandeniliai elektra ir tt :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
paskaiciuok.... paprastai nereikia jamt net benzo dyzelio kainos, as pili salerka is kolonkes bet lygei litu pigiau nuo oficialios kainos pramyniau beveik 40 tk.. tai jau vien po ta lita sutaupiau... pakankamai remontams ir tt.t.t, remontas kainuos apie stuke, na dabar pats jau negaliu surinkinet tai gal biski daugiau

Neprisijungęs igoriokas

• Įrašai: 829
    • Žiūrėti profilį
po opercijos menesi nieko sunkaus nekelnok,negalima ir nereikia rizikuoti. brangiausias turtas vseikata  ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
po opercijos menesi nieko sunkaus nekelnok,negalima ir nereikia rizikuoti. brangiausias turtas vseikata  ;)
jojo zinau saugosiuosi... sindien jau est i burna dave isidet, po dvieju su puse paru valdiska pavadenijus manu kose yr labai superine :)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
nava sindien paliedau varikliuka, kaip pensininkai sako "dirba kaip laikrodis" :)

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
Ant tu brudnu itempeju galima daznai pasimaut nes esme ju idealus sureguliavimas ( ir pats buvau pasimoves viena karta) Na nzn man vienas malonumas buna vostuvus pritrint, va susuxarint labai uzknisa kai kokia 4cilindre 20vostuvine galva su mazomis angomis uzsiimi ;/

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
na cia matyt skirtingai, 20v nesucharinau bet sita susucharint man malonumas, kazkaip jauciasi kad darbas vyksta, o ten trini trini... :) na o tie imepejai tai net paveiksliukas juk parodytas yra prie ju kiek temt tai nezinau ar ten galima kazka pertemt

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
Jie megsta po kurio laiko atsileisti arba persitempti, paskui prasideda vibracijos ir dar visokie garsai ir velniavos. Ir geresnia konstrukcija buvo galeja israsti ...

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
SVeikinimai atkelus.
Jei nepaslaptis kiek atsiejo "malonumas"?

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
aciu uz sveikinimus, nepaslaptis , bet dar neskaiciavau, turiu susirases reiks supliusuot,

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
O kur tavieji BBS ant audės?  ;)

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
garaze nudazyti, laukiu padangu :) netycia tas mortoro gedimas prarijo pinigus lycnus, tai kai tik ikris atlyginimas ta pacia diena turbut bus ratai uzdeti :) va po dazymo

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 05, 16:19:36 sukūrė Sintetic »