Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Shalcio garaziukas 313 A6 facelift past, dabar BMW 745 D  (Skaityta 78643 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Dujos lieka dujomis... Jei jas visi tiek dievintų, tai pilni vokiečiai ir kitos šalys tokių būtų, o dabar europiečiai tik juokiasi iš tokių bombų

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Dujos lieka dujomis... Jei jas visi tiek dievintų, tai pilni vokiečiai ir kitos šalys tokių būtų, o dabar europiečiai tik juokiasi iš tokių bombų

cia tik tavo mastymas kad europieciai juokiasi.... daznai bunu it/fr/de tai nustebtum kokios eilutes prie duju yra. zmones mokosi irgi taupyt - benzas pvz 1.32 eu, duja 0,50 :) kam moketi brangiau jei galima turet ta pati uz pigiau

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

cia tik tavo mastymas kad europieciai juokiasi.... daznai bunu it/fr/de tai nustebtum kokios eilutes prie duju yra. zmones mokosi irgi taupyt - benzas pvz 1.32 eu, duja 0,50 :) kam moketi brangiau jei galima turet ta pati uz pigiau

Koks dar mano mąstymas? Nebuvęs tik francuose, visur kitur po daug kartų. Ten net daugumoje šalių dagalinių, kuriose yra dujų, reikia ieškoti po šimtą ar daugiau km. Pažiūrėk skandinavus, vokiečius ar pan - vargas tų dujų ten apskritai kur užsipilti. Kai Norvegijoje gyvenau, tai tas dujas pamiršęs net buvau, nes ten jų paprasčiausiai nebuvo.

Neprisijungęs skubi2u

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį

Koks dar mano mąstymas? Nebuvęs tik francuose, visur kitur po daug kartų. Ten net daugumoje šalių dagalinių, kuriose yra dujų, reikia ieškoti po šimtą ar daugiau km. Pažiūrėk skandinavus, vokiečius ar pan - vargas tų dujų ten apskritai kur užsipilti. Kai Norvegijoje gyvenau, tai tas dujas pamiršęs net buvau, nes ten jų paprasčiausiai nebuvo.

Ir dabar Norvegijoje vargas.. :) Nors atsirado kelios duju degalines, bet ir tai minimaliai, o jur ir ieskoti reikia.. didzioji dalis gyventoju vistiek dyzeliu vazineja.. :)
O dujos kaip ir liks dujomis.. :) Nematau ash ten nieko pigaus.. ;) Geriau jau benzu vazinesiu nei bagazineje bomba veziosiu... :-] O dar ir klausimas jei pats dedi duju iranga kada tau jos atsiperka..  ?!? Dujoms sakiau ir sakysiu NE! :D

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Ko dabar ginčyjatės dėl tų dujų. Kas nori taupyti, tas ir dedasi dujas, jei jam tai finansiškai apsimoka. O kas nusiteikęs prieš dujas, tai ras būdų, kaip uždirbti daugiau, kad ir pilnas benzino bakas būtų bei kišenėj liktų ne kapeikos ;) Tad kiekvienam savo mąstymas yra priimtinas.  (h)

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
ir apskritai labai idomu kodel i benzus didelio litrazo turbu nededa(neskaitant sportiniu auto), kad butu lygios galimybes pvz 4,5 dyzelis prie 4,5 benza bet su turbom
pasene tavo zinios, pvz bmw dabar eina 3.5l twin turbo, 4,4l twin turbo, nors modelis yra *50 kazkodel, be to sita modeli galima uzsisakyti ir su hybrid power, kuris stipriai sumazina kuro sanaudas, 3.5 D eina jau su 2 turbinom keletas metu, su visais teko vaziuoti tai ispudziai geri  (y) be to jau pasirode tikrai labai ispudingas V12 6l su 2 turbinom, su ispudingais parametrais, o naujausi bmw dyzeliai, tai vaziuoja nesveikai   (+)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
jus snekat, ai geriau su benzu, ai geriau su dyzeliu.. bet kai jau reikai pilt tai 'AGIRDIIIIII, O KUR TASKA KOKI RAST...'..

skubi2u - pasidomek duju balionu saugos parametrais, ir poto kaikuriu auto PLASTMASINIU baku parametrais... smugiu apsauga, kaitros apsauga...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
ir nemaisykit principu (ai cia bomba tos dujos... ai man geriau jau su benzu), su realia situacija... kuri ir tiap yra aiski, dujos yra pigus geri sir fsio...

Neprisijungęs skubi2u

• Įrašai: 289
    • Žiūrėti profilį
jus snekat, ai geriau su benzu, ai geriau su dyzeliu.. bet kai jau reikai pilt tai 'AGIRDIIIIII, O KUR TASKA KOKI RAST...'..

skubi2u - pasidomek duju balionu saugos parametrais, ir poto kaikuriu auto PLASTMASINIU baku parametrais... smugiu apsauga, kaitros apsauga...

Man saugiau su benzu arba dyzeliu.. :D ir nereikia dometis.. :D
Beje kazkodel dega auto tik su duju irangom.. :D
Ir tas linkas kur cia numetei mano akims gryna nesamone.. :D
Kekvieno reikalas kuo vazinet...

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
cia linkas ne tam su kuo wazinet, o paprastas skaiciavimas...

o visi degimai ir t.t vyksta del netvarkingos vienos ar kitos auto dalies... cia jau ne dujos o eksploatuotojas kaltas... net ir elektra varomas auto gali degt.. ne apie tai snekta...

kazinak

• Svečias
ir apskritai labai idomu kodel i benzus didelio litrazo turbu nededa(neskaitant sportiniu auto), kad butu lygios galimybes pvz 4,5 dyzelis prie 4,5 benza bet su turbom
pasene tavo zinios, pvz bmw dabar eina 3.5l twin turbo, 4,4l twin turbo, nors modelis yra *50 kazkodel, be to sita modeli galima uzsisakyti ir su hybrid power, kuris stipriai sumazina kuro sanaudas, 3.5 D eina jau su 2 turbinom keletas metu, su visais teko vaziuoti tai ispudziai geri  (y) be to jau pasirode tikrai labai ispudingas V12 6l su 2 turbinom, su ispudingais parametrais, o naujausi bmw dyzeliai, tai vaziuoja nesveikai   (+)

visi gamintojai dabar perisemte ant turbinu,ta pati audi s4 turi v6t ,vietoj v8,viskas yra daroma tik tam kad itikti zaliesiems,

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
dujos viryklems, dyzelis traktoriam  :D cia jau greiciau nusistatymas pries konkrecia kuro rusi.. visos trys kuro rusys yra normal,aisku kiek viena turi savo niuansu, pliusu ir minusu..kaip kad salerka pigiai vaziuot reik but ukininku arba pastoviai ieskot "tasku" , pilt is kanistru ir pan.. kaip ir benzu tas pats jei nori pigiau vaziuot nei is degalines.. bezdalu didziausias minusas - papildomas balionas bagazinej.. o jau toliau kiek vienas renkasi pagal savo poreikius.. kas kam patinka tas su tokia virykle ir vazineja.. asmeniskai nei vienos asmenines masinos neturejau traktoriaus, bet del to nespjaunu i dyzeli..jei eksploatuojant normaliai dyzeli, ty be diskomforto pilant kura is degalines, tai dujom visvien pigiau gaunas:) + kur dyzelio prieziura, o kur benzo.. bet cia jau kaip sakiau, kiek vieno poreikiai/poziuriai, siuo klausimu vieningos nuomones nebus, kas gerai vienam, nebutinai bus gerai kitam  :)

O kas del bezdalu koloneliu, tai teko pravaziuot Vokietija, Belgija, Olandija, Prancuzija, niekur bedu nebuvo su bezdalais.. pries kelione jau buvau prisiklauses pasaku, kad vokieciuos reikia net is pagrindiniu keliu issukinet i aplinkinius kaimukus kad rast uzsipilt kopustu, bet realiai taip nera, tik pasakos..+ dienos metu daug kur tekdavo ir pastovet nemazose eilutese..ir nepasakyciau kad tuose paciuose vokieciuose tik grabai bezdalais varomi..

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kokios pasakos? Kiek degalinių matei su bezdakolonkėm? Nori pasakyti bent jau kas antroje buvo? Kiek išmaišęs vokiečius (didžiąją dalį), tai tikrai nėra tų dujų kolonėlių tiek, kiek čia pasakoji.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
i kas antra nesukau nes nebuvo tikslo, bet kur stojau, ten budavo, faktas kad ju nebus lygiaverciai kaip benzo, kad kaip lietuvoj yra, bet nera taip, kad reikia su ziburiu ieskot

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
jau senai buvau islekes, antri metai aina kaip nebuvau vokietijoj, bet seniau tikrai nebudavo visose kolonkese, bet cia neesme. vien tas procesas ten duju pilimo man kazkaip negraziai ir nesaugiai atrodo, dabar kiek teko pastebeti ten pilant patiems, istraukinejant tuos pistoletus tos dujos kyla, o ir kvapas vistiek kazkoks jauciasi, netikiu kad nesijaus kvapo duju.

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį
jau senai buvau islekes, antri metai aina kaip nebuvau vokietijoj, bet seniau tikrai nebudavo visose kolonkese, bet cia neesme. vien tas procesas ten duju pilimo man kazkaip negraziai ir nesaugiai atrodo, dabar kiek teko pastebeti ten pilant patiems, istraukinejant tuos pistoletus tos dujos kyla, o ir kvapas vistiek kazkoks jauciasi, netikiu kad nesijaus kvapo duju.

Jooo cia tai tikra tiesa, kazkada pasiskolinau is draugelio masina su "bezdalais", nuvariau i lukoil kolonke, ir teko paciam pilti dujas, nes operatoriaus nebuvo, tai kai reik atjungti zarna sauna dujos, ir paskui visos rankos smirda ir rankoves rubu dujom... gal cia priklauso nuo pacios koloneles, nes ten sena buvo kazkokia, bet vopsim ziaurus minusas cia  (+)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį

Jooo cia tai tikra tiesa, kazkada pasiskolinau is draugelio masina su "bezdalais", nuvariau i lukoil kolonke, ir teko paciam pilti dujas, nes operatoriaus nebuvo, tai kai reik atjungti zarna sauna dujos, ir paskui visos rankos smirda ir rankoves rubu dujom... gal cia priklauso nuo pacios koloneles, nes ten sena buvo kazkokia, bet vopsim ziaurus minusas cia  (+)
Pirmas dalykas reikia pirstines naudoti tam dalykui.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Kokios pasakos? Kiek degalinių matei su bezdakolonkėm? Nori pasakyti bent jau kas antroje buvo? Kiek išmaišęs vokiečius (didžiąją dalį), tai tikrai nėra tų dujų kolonėlių tiek, kiek čia pasakoji.
Gruodžio mėnesį su tėvuku važiavom į Olandus, tai jis po 4 metų nebuvimo Vokietijoj labai nustebęs buvo, kiek dujų kolonėlių atsirado degalinėse. Jei senais laikais per visą Vokietiją važiuodamas savo keliais žinojo kokias 3 dujų kolonėles, tai dabar tame maršrute vos ne kiekvienoj degalinėj, kur stojom, buvo... Tik va kainos tą kart labai svyravo, nuo nepilnų 0.7e iki ~1e su centais dar... Olandai jau seniai dujas naudoja ir diskomforto dėl to jiems nėra, Vokiečiai gal labiau dyzelį mėgt pradėjo, kas kam geriau tas tą ir renkasi... Èia diskusija be galo ir teisingos bendros nuomonės niekada nerasim...

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį

o tai kai dyzeli pilies is po kokio traktoristo ar furisto aplaistytu pistoletu tai kvepia rankos prabangiai kvepalais??? maloniausia ir patogiausia, kai atveza tiekejas i garaza ir supila tiesiai i baka degalus kad ir kaip jie vadinasi uz priimtina kaina :H :H :H :H

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
reikia kura is koloneles piltis o ne is traktoristu ir aplaistytu kanistru, ir nesmirdes rankos, statoile tam pirstines buna vienkartines, blogiausiu atveju serveteliu atsiplest gali ir apviniot pistoleta. ir dar wc siltas vanduo buna ir muilo skysto

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
tai ir duja gali isipilti lygiai taip pat ir rankas nusiplauti... Statoilo is principo nekenciu del tu kebabu ju. Nori uz kura sumoket, o operatore kebabus is dveselenos daro :-{

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
ziuriu snekat , kad dujos blogai  :D

pasakysiu trumpai , paziurekit kokie atlyginimai lietuvoje ir kitose salyse ir manau viskas tuo pasakyta  :)

as gauciau algos kokius 5000lt man tikrai nereiketu detis duju ir nesukciau galvos , kad su dujom kaskiek galima sutaupyti  ;)

Neprisijungęs audimenas

• Įrašai: 259
    • Žiūrėti profilį

Super Masiniukas liux tirkas grozis ;), cia ne taip kaip musus lupenos ;DDD

Neprisijungęs auditankas

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
sakykit ka norit bet buten sis modelis tai turbut vienasd baisiausiu 7 serijos bnv... :f aisku konfortas ir pan...nepalyginsi su senaisiais bet man graziausi 7 kurie ejo apie 2000metus ;)