Citata iš: Minde_ 2010 Gruodžio 29, 16:16:01 Paziurejus vien tik kas kiemuose darosi ziemos metu, tai man asmeniskai jokio noro vazinet su RWD... o kas trugdo pasiemus kastuva susitvarkyti kiema? ?!? as pvz ir savo gatve nusikasiu ir kiema ir nenumiriau ir nereikia vergti, kad nevalyta
Paziurejus vien tik kas kiemuose darosi ziemos metu, tai man asmeniskai jokio noro vazinet su RWD...
smelio kibira o jei rimtai tai i kiemus net baisu vaziuot, visur seda, dar siupelio neprireike nei karto, siaip netaip isvaziuodavau.ps atradau kaip atjungti praaslidimus, o kaip sonini slidima isjunk gal kas zino? negaliu normaliai padurniuot
tai skersa aina ir man is vietos. bet didesnio greiciu neduoda slyst sonu, blokuoja kazkaip panasiai kaip audi esp neisjungus.aisiu pas bemvistus forume uzklaust
isjungiu, ka dar isjungt turiu?
DSC neduoda man niekur pasirinkti. nu bandysiu dar paieskoti. aciu
jeigu neklystu siandien saltis uzmatytas kauno automobiliu turguj ? grynai toks bmw ir numeriai buvo FED ARBA FEB
tuscias tas turgus masinu ... perkanciuju irgi nedaug maciau , lenku siek tiek tik vaiksto , o seniau kas budavo , per tuos tralus praeit neidavo..