Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Shalcio garaziukas 313 A6 facelift past, dabar BMW 745 D  (Skaityta 79167 kartus)

kazinak

• Svečias
reikejo ilgu reflektoriu palikti blizganti,sudejus lempas jsi visteik atrodytu juodas,nes atsispindetu nuo apvado,man tas pats buvo kai daziau savo pezui,isimtm lempom atrode kad mazokai to juodumo,bet sudejus atrode super

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
bus ir galui jei bus ispresta galiniu priesrukiniu raudona spalva

Gi matei, kaip pas mane buvo ;)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
tai as buvau palikes, sudejau lempas atgal stiklus uzkaitinau, ziuriu tas blizgutis kai ziguly vidury toks, baisiai atrodo, tai dar karta isardziau viska ir nupuciau is naujo, ir dabar labai dziaugiuosi, vaizdas 100 kart geresnis, o del ilgu nei kiek nepergyvenu. paziuresim kas bus kai susides, kolkas patenkintas labai.

efka tu apie ta plevele kalbi? bijau kad neatsilaupytu jinai, o su kokiu laku uzpurskus irgi baisiai atrodytu

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
SU langų plionke man traukė ją. Neatsilaupė iki šiol

• Žiūrėti profilį
karcheriu kai uzpusi gali viskas nulakstyt  :) o jei ten tuo specialiu lempom skirtu laku tuos  priesrukinius nuputus  jauciu negrazu butu

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Lakas+lempos= :f Po kazkurio laiko praranda savo blizguma lakuotos lempos ir atrodo nekaip...
Galejai padaryt foto kaip su neuzdazytu reflektorium ant masinos atrodo  (h)

• Žiūrėti profilį
ne, ne lempas reik uztemdyt o priesrrukinius kazkokiu budu, efka siulo su plevele reiks gal megint kazkaip. pazymejau priesrukinius kurie turi temdytis

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
http://www.re-styling.ru/services/tonirovaie_optiki_i_stekl/

cia specialia plevele tonuoja,langu netinka...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Shalti - gi su kercheriu plaudavau, viskas ok buvo. Aišku, jei specialiai ten varysi į tą vietą, tai gal ir atlupsi, bet šiaip laikė.

• Žiūrėti profilį
jauneli, jo zinau mates jau tuos bajerius, bet kazin ar pas mus daro kur nors.

efka o tau tamsino grynai tuos 2  stikliukus ar visa ta blenda, neturi foto is arti kaip padaryta pas tave buvo?

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
ne nesamone cia, as tas ilgas labai retai kada ijungiu, bus normaliai viskas kaip ir buvo. as visada vazineju priesrukines isijunges prieki, tai niekas nesikeis
bl kai nekenčiu kai žmonės taip daro... Galėtų pradėti ir pas mus kaip Lenkijoje už tai bausti bent 200Lt (y) Greitai visi apsiramintų su tais priešrūkiniais... Negalvoji, kad diena kartais gali padaryti meškos paslaugą atvažiuojančiam iš priekio arba tam žmogui, kuri prisiveji ?? :V

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
ne nesamone cia, as tas ilgas labai retai kada ijungiu, bus normaliai viskas kaip ir buvo. as visada vazineju priesrukines isijunges prieki, tai niekas nesikeis
bl kai nekenčiu kai žmonės taip daro... Galėtų pradėti ir pas mus kaip Lenkijoje už tai bausti bent 200Lt (y) Greitai visi apsiramintų su tais priešrūkiniais... Negalvoji, kad diena kartais gali padaryti meškos paslaugą atvažiuojančiam iš priekio arba tam žmogui, kuri prisiveji ?? :V

pradžioj xenonistus tegu išgaudo reflektorinėse farose  :D

• Žiūrėti profilį
neakina jos kadangi palei zeme sviecia, isbandyta nekarta vaziuojant priekyje sedint kitoi auto. i apacia kelio sviecia. kokia cia gali but "paslauga" nematau tame jokiu paslaugu ar nepaslaugu kitiem, kadangi tai visiskai netrugdo. o kad pamato prieki vaziuojantis kad kazkas is galo vaziuoja tai tik privalumas

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
neakina jos kadangi palei zeme sviecia, isbandyta nekarta vaziuojant priekyje sedint kitoi auto. i apacia kelio sviecia. kokia cia gali but "paslauga" nematau tame jokiu paslaugu ar nepaslaugu kitiem, kadangi tai visiskai netrugdo. o kad pamato prieki vaziuojantis kad kazkas is galo vaziuoja tai tik privalumas
jei šviečia žemyn, tai dar gerai, bet ar žinai, kad už tai priklausytų simbolinė baudelė ?? ;)
kaip ir minėjo mega, xenon'ai paprastose lempose yra polnyj pypiec (n) Va tokius tai reikėtų "pa polnoj programe" sulkinti !!

• Žiūrėti profilį
uz daug ka priklausytu baudeles, abejoju ar yra pas mus tokiu vairuotoju kurie vairuoja neprasizengdami taisyklems, nors retkarciais. mane lygiai taip pat nervuoja kai buna i paprastas lempas sudeti xenonai ir i akis sviecia. betpas mane apatines sviecia po masina , del to akinimo problemos tikrai nera, todel ir nenoriu ju sukelt io virsu kaip efka sako ir naudot vietoi ilgu, kadangi tai akintu kitus.realiai tai jie isvis sviecia i kelkrascius po auto, labiau nei i virsu ar toli.

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
na Lietuvoje gi mada tikriausiai tokia, kur tik galima susidėti xenon'us ir būtinai visiems parodyti, kad tie xenonai pas tave veikia labai gerai (ypatingai gerai jie veikia golf'uose, bulkose, šimtinėse, kur paprastos lempos) (n) Susijungia viską ką gali, akina pravažiuojant, bet zjbs jaučiasi šafiorai... Man tai žemas lygis tokie "pasidemonstravimai". Priešrūkiniai jungiami esant rūkui ar blogam matomumui, ilgosios, kai galima jas jungti...

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
O man xenonų užtenka trumpose. Kadangi gamykliškai tik deda į trumpas/ilgas, o rūkines palieka paprastas. Taip buvo Passate CC.

• Žiūrėti profilį
taip

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
gerai kad as lietuvoi gyvenu  :D gali sau tas taisykles pasilaikyt:)))) kaip ir tamsinimas kuris cia yra leistinas,o kad jum kaifas ant manes pastumt tai galiu pasakyt - paziurekit i save pradziai,jei kiekvienas kistu tiek kiek as i masinos tech bukle,neskaiciuojant isvaizdos  tai avaringumas kokia 70 proc sumazetu:)))))))))

del avaringumo tai nusisnekejai totaliai.. bet uzteks terst tema, geros dienos visiem  (h)

gal naujom padangom kaip as vazineji ? cia siaip pradziai ;) geros dienos ir tau ;)
kojos luz mano  priesrukinius spardyt ;) eik pastumsi ant kaimyno juozo kaimecio,kai paaugsi pakalbesim...
idomu ar nepatruktom kojas belauzydamas? ?!? vis geriau nei isiketus fotkins valty ir primest novaji rusky  :))))))
jei dar turi pasiulymi i pm is pagarbos shalciu netersiu jo temos daugiau  ;)

ka tu cia kliedi aplamai ? kokia valti ? :D  eik bulka is balionelio persidazysi,naujas lietuvis bl.et:))))) atsidarykit nuskriaustu kampeli nuo manes ir buriokites,galit mano nuotraukas degint:))))))) juokdariai :D :D :D  kaip supuola visi,shakalai,po viena ko tylit ? :D
Jau keiktis pradedi, tai nebeturi ką pasakyt. Nematau prasmės diskutuot, vistiek TU BÛSI TEISUS.  ;)

cia aplamai ne tau adresuota,ar jauties uzkalbintas labai stipriai ?

nu ir ka cia tos padangos naujos turetu pasakyt? kad cia atsigaves esi ar ka dar? ziemines pas mane naujos ir ka?

realiai jauneli jau rimtai juokingai atrodai...  :-] :D

apie avaringuma,gaudik tema...

• Žiūrėti profilį
paimta is po dazymo. vaizdas tikrai pagerejo, bet teks grazint dar kita savaite perdazyt viena detale, kadangi buvo dazyta jinai jau seniau, tai dabar skiriasi truputi atspalvis.

Neprisijungęs Oizo

• Įrašai: 1405
    • Žiūrėti profilį
man tai nelabai...

• Žiūrėti profilį
as dar nezinau ar paliksiu galvoju irgi dar.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
    • Žiūrėti profilį
junk perekupas mode ir juodink padangas prie juodu ratu labai krenta i akis :)

• Žiūrėti profilį
taigi dabar is servizo paimta svieziai cia viskas

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
gerai atrodo, isskirtinai  :)