Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Savas-A4 b6-1.9TDI  (Skaityta 40115 kartus)

Neprisijungęs Justas A4

• Įrašai: 555
    • Žiūrėti profilį
Re: Savas-A4 b6-1.9TDI
« Atsakymas #75: 2015 Sausio 09, 10:23:18 »
Na reikia nubraukti dulkes nuo temos  :-) rieda audi be problemu dziugina kiekviena diena  :H truputi padirbeta ir prie audi pakeisti dirzai tepalai ir visi filtrai na ir pazaista su galiniu bamperiu gal kas centriukus ratam turit parduoti?

Siūlau pirmiau padažinėti ratų nubrozdinimus. 50 gr. dažų kainuos nedaug. Teptuką kanceliarijos skyriuje rasi.

O dangteliai gal po 10 eur / vnt. Kažkoks Domas iš telšių autopliuse ar autogide pardavinėja. Siunčia į kitus miestus.

Edit: mašina tikrai drakonas, negadink B6. Dažyk bent grotas juodai, ne taip šviesios iš toli matysis. Mano nuomonė, o pasielk kaip nori.
CC kol nuplautas, iš toli ir nuotraukoj  (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 09, 10:27:01 sukūrė A4TDI »

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2015 Sausio 09, 13:19:53 »

Reik tiketis, kad garazo savininkas nesugalvos ir jam apdailos padaryt.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2015 Sausio 09, 15:10:02 »
kas CC yra, kad nevaziuoja?

Neprisijungęs Savas

• Įrašai: 257
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2015 Sausio 09, 19:44:57 »
Siūlau pirmiau padažinėti ratų nubrozdinimus. 50 gr. dažų kainuos nedaug. Teptuką kanceliarijos skyriuje rasi.

O dangteliai gal po 10 eur / vnt. Kažkoks Domas iš telšių autopliuse ar autogide pardavinėja. Siunčia į kitus miestus.

Edit: mašina tikrai drakonas, negadink B6. Dažyk bent grotas juodai, ne taip šviesios iš toli matysis. Mano nuomonė, o pasielk kaip nori.

Ratai jau nuimti spresi greitu laiku ju likimas o dabar audine jau su naujais r17 ratais.

Nezinau kur jus ta drakona matot priekis man simpatiskesnis negu s-line ar s4 buferiai skonio reikalas matyt o del galo faktas kad grotos bus juodos nieks taip nepaliks rasiau kad viskas tam kartuj primesta buferis ir tas ant 4 varztu tesilaiko bus matyt kaip uzsides glusai uzsijuodins grotos bet manau kad bus s-line bamperis gale jei ira zinanciu kur parsidavineja rasykit

cc tik ka perpustas dar nespejau nei vieno karto nuplauti:D

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2015 Sausio 09, 19:48:07 »
[/quot
nebent orginalu r-line uzmest :D bet seip jis man dabar dobulas nieko netruksta nebent ratu geresniu.

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2015 Sausio 09, 19:50:02 »
kas CC yra, kad nevaziuoja?

Vaziuoja jis siandien sertifikatus susirinkau ryt jau numeriai bus.

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2015 Sausio 09, 21:42:56 »
Gal gali man info mestelti apie jia. As senokai tokia ziuriu noriu zmonai paimt, cia amerikonas? Koks motoras, deze, kuro sanaudos? Kaip apskritai masina.

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2015 Sausio 09, 22:08:46 »
Gal gali man info mestelti apie jia. As senokai tokia ziuriu noriu zmonai paimt, cia amerikonas? Koks motoras, deze, kuro sanaudos? Kaip apskritai masina.

Jo amerikonas 2.0 benzas 147kw deze mechanine apie kuro sanaudas nieko negaliu pasakyti nelabai as stebiu nelabai man ir idomu.
Siaip auto ganetinai smagus neblogai krutina tie 147kw salonas kokybiskai kruopsciai surinktas niekas nebarska netraska nekliba patogus rekaro kreslai man kiek kietokas toks standus ir kas labai nepatiko tai prastoka garso izolecija imant del saves iskarto reiktu isiklijuot garso izolecine medzega visa dugna.

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2015 Sausio 09, 23:56:07 »
Jo amerikonas 2.0 benzas 147kw deze mechanine apie kuro sanaudas nieko negaliu pasakyti nelabai as stebiu nelabai man ir idomu.
Siaip auto ganetinai smagus neblogai krutina tie 147kw salonas kokybiskai kruopsciai surinktas niekas nebarska netraska nekliba patogus rekaro kreslai man kiek kietokas toks standus ir kas labai nepatiko tai prastoka garso izolecija imant del saves iskarto reiktu isiklijuot garso izolecine medzega visa dugna.

Garso izoliacija nera manau ant tiek bloga, kad klot medziagas, bet kai i ji sesdamas tikiesi kaip i kokia cls sest, nes isore (y), tai po to siek tiek nusivili.
Bet siaip smagi masina. Tik man vietos mazokai pasirode vairuojant. Aisku gale sedejo, atsiloses nebuvau, bet ir is plocio.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2015 Sausio 10, 00:53:46 »
Nuostalgija man šitiem Passat CC. :) Turėjom baltą 2009 metų 3.6 220kW, DSG, 4 Motion, tai laabai jau smagi mašina buvo. 

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2015 Sausio 11, 20:51:58 »
Prasukau 400kilu per savaitgali tai ka as galiu pasakyt nu smagus smagus vertas savu pinigu aparatelis su garso izolecija galima kentet bet ateiciai verta butu susimesti pakankamai komfortiskas bei sportiskas auto vsikas patogu grazu ir po ranka.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2015 Sausio 11, 21:17:41 »
Viduj ten visiskai identiskas b6 pasatas paprastas. Bet nesakau, kad tai blogai. Kaip masina man ji labai ok, tik varikli imciau ant 2,0 tdi, arba 3,6 :D

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2015 Sausio 17, 17:32:53 »
Na ka pasikrapstyta prie audines sudetas dvigubas ismetimas buvau nustebes kad nieko nereikejo modifikuoti virinti ir t.t viskas i savo vietas per 15 min buvo sustatyta.

Toliau pabaigtas bamperis belieka uzkabinti normalias dudas dabartines 75mm ieskomos 85 arba 90mm uzsidesim dudas ir ziuresim ar pasiliks sis bamperis ar ieskosim kasko kito greitu metu turetu apacios nusidazyti kebulo spalva.

beja uzmontuoti nauji zieminukai stai taip atrodom ziemos metu jeigu cia ziema galima pavadinti :D

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 17, 17:34:24 sukūrė Savas »

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2015 Sausio 17, 18:50:59 »
kas per antgaliai? originaliai jau tokie buvo?

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2015 Sausio 17, 20:29:11 »
kas per antgaliai? originaliai jau tokie buvo?

antgaliai buvo ant cc passato buvau nuemes nuvalimuj tai prisimatavom prie to pacio ir ant audines

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2015 Sausio 18, 00:20:27 »
Paskutinei foto su ratais matau jau 100%kad priekinis buferio lipas nelimpa tikrai (mano nuomone nes vadelioju tokia pacia auto ir pats nzn ka ieskotis is body kitu) galas kol nenusidaze negaliu sprest

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2015 Sausio 18, 10:26:08 »
priekinis lipas gal ir pasikeistu jei laimisirko pagelbetu :D o seip tai jis man limpa realybej vel kitaip ziurisi.
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 18, 10:29:14 sukūrė Savas »

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2015 Sausio 18, 11:34:32 »
Nudazytas priekis turetu sitaip atrodyti.

Neprisijungęs Garnis

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2015 Sausio 18, 11:50:41 »
Priekinis sijonas, tai atrodo kad būtų skirtas sniegui stumdyti.:bedantis: Geriau jau S-line OEM pasiieškoti, aišku kiekvienas su savo auto elgiasi kaip jam patinka. Aš vis masčiau ką man tas galas primena, o gi Honda Civic. Pas juos ten tos grotelės į "niekur". Beje įdomu kaip CC passatai amerikonai, ar normalios dalys kaip ir pas europiecius. B7 passatas amerikonas, tai ten kažkoks frankenšteinas, net raktelis kaip B5 passate.:bedantis:

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2015 Kovo 14, 22:24:29 »
Na ka darbinga dienele siandien buvo isciustitos karietos  :bedantis:  dar vienas klausimelis pradejo audinej vairo stiprintuvo siurblys ikyrei cirksti keiciasi ten kokie guoliai?sakau gal koks guolis pareidineja jeigu ju ten tokiu isviso buna ieskot slieku ar iskarto nauja pirkti?

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 14, 22:26:01 sukūrė Savas »

Neprisijungęs Savas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2015 Kovo 19, 21:32:22 »
Kame saknys gali buti pirmu begiu vaziuojant ir staigiau atleidus gaza toks dauzimas gaunasi pagalves atrodo geros?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2015 Kovo 19, 21:58:53 »
Kame saknys gali buti pirmu begiu vaziuojant ir staigiau atleidus gaza toks dauzimas gaunasi pagalves atrodo geros?

Dėžės  pagalvė, duslintuvo laikikliai.

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2015 Kovo 20, 06:53:04 »
pas mane tokia pati beda, ir plius dar sakyciau vibracijos padideje laisvu begiu, dekui only, reiks pasiziuret dezes pagalva atidziau (H-)

Neprisijungęs laimisirko

• Įrašai: 3001
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2015 Kovo 20, 07:22:02 »
pas mane tokia pati beda, ir plius dar sakyciau vibracijos padideje laisvu begiu, dekui only, reiks pasiziuret dezes pagalva atidziau
Pas tave jau tikriausiai bus smagratis

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2015 Kovo 20, 08:46:31 »
Paskutinei foto su ratais matau jau 100%kad priekinis buferio lipas nelimpa tikrai (mano nuomone nes vadelioju tokia pacia auto ir pats nzn ka ieskotis is body kitu) galas kol nenusidaze negaliu sprest

kazkaip man asmeniškai nei priekio lipas nei galo lipas (-)