Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sanmarko4 OOOO B5 142kW Avant (vel ne RWD)  (Skaityta 106475 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Ne i tema klausimas apie zenonus, jei tik ijungus lempas jau mirksi viena lempute, tai reiskia jai greitai batai bus? :bedantis:
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Ne i tema klausimas apie zenonus, jei tik ijungus lempas jau mirksi viena lempute, tai reiskia jai greitai batai bus? :bedantis:
man irgi viena lempute nauja tik ijungus biski pamirkcioja kol isyla, o poto jau normaliai sviecia. Gali taip but, kad cia taip tik kol "prasisvies" nauja lempute?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį

spalva nepatamsejo? nepasidare daugiau violetine?

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
Mirksėjimas gali būti jog vienam iš blokelių amen pareina. Nors pas mane audinėje po mėnesio naudojimo mirksėjo paskui du metus viskas tvarkoje.

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Aš irgi du metus taip pravažinėjau. Įjungi, pamirksi kokia minutę ir viskas. Bet tik šalta mirksėdavo...

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Turejau 6000k 35w susidejas ir vazinejau be jokiu trukumu,nieks nemirksedavo.Spalva daugiau tokia melsva,ant sniego,sauso asvalto grazu,ant slapio nieko nematyt.Dabar nusipirkau 4300k 55w tai sviecia daugiau y baltesne tokia sviesa,tai sviecia geriau negu pries tai turetos.Aisku blokeliai tokie kaip ir ft parodyti tai irgi viena lempute pamirksi kol apsyla ,bus matyt ar pranyks ar ne :) seip kita karta noreciau pirkt ir pabandyt rimtesnius,ne kiniskus nes sake skirtumas tikrai yra tarp siu "slimo" blokeliu :)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Tai apkeisk lemputes veitom ir matysi kas kaltas, lempute ar blokelis. O jeigu tik pamirksi kol isyla tai pradzioj dar nieko nereikst gali. Pavazinesi tada tik pamatysi :)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Atsižaidžiau aš su kinietiškais zenonais, net nesinori prisimint. :bedantis: Jei nėra orginalių, tai geriau jau paprastos lemputės. Bent žinai, kad tikrai įsijungs ir švies, o ne galbūt. :bedantis: Na čia mano tokia nuomonė. :)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19573
    • Žiūrėti profilį
Stai tokiu raudono vandens nusiurbimo budu, kito gamintojo  automobilyje, padidinau G12 koncentracija ausinimo sistemos skystyje  :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
kaip xenonams paemiai minusa?pliusas tai ten lengvai prisijungia,o kaip minusas?pjauni ta fyskute lauk ir kazkur jungi kitur?visiems xenonams esu junges ten pat kur ir minusas stovi,tai apvyniojau ta laiduka aplink ir viskas,o kaip kiti darot? :-)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
kaip xenonams paemiai minusa?pliusas tai ten lengvai prisijungia,o kaip minusas?pjauni ta fyskute lauk ir kazkur jungi kitur?visiems xenonams esu junges ten pat kur ir minusas stovi,tai apvyniojau ta laiduka aplink ir viskas,o kaip kiti darot? :-)
Pas mane FL lempos su H7 leputem, nereik ten nieko daryt. Plug & Play ;)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pagaliau prisiruosiau ir pasikeiciau sankba, nes jau buvo taip, kad spaudziu gaza dugna, apsukos redline, o greitis vangiai kyla :)

Jeigu kam prireiks info, surasiau ir instrukcija ;)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.747286258616993.1073741841.729263800419239&type=1

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tikrai naudinga informacija (+)
Jei nesunku visa keitimo aprasyma sukelk ir i  sia tema (+)

http://www.audiklubas.com/forumas/patarimai-esant-garaze/
Kolekcija

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
As esu nemazai per visa laik jnstrukciju prikures, taciau sitas forumas mane riboje kiek sioje srityje. Sukelciau, bet kad ir pvz fito, kaip ikelt iskart 20-30 nuotrauku ir dar kad automatiskai visas iskart resizintu? O be sios funkcijos man instrukcijas sukelt belekiek laiko uztruktu. Arba jeigu papasakosit man kasnors ka ne taip darau, tai sukelsiu ;) nes po viena foto zaist tai cia pora valandu uztruksiu. Tai jau geriau jus per 3min FB acc susikurtumet ;)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
(H-) aprasymas bei jo patalpinimas kartais daugiau leiko uzima nei pats aprasomasis darbas (+)
Kolekcija

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
(H-) aprasymas bei jo patalpinimas kartais daugiau leiko uzima nei pats aprasomasis darbas (+)

sutinku, todel jeigu yra poreikis, reiktu truputuka paprogramint foruma, kad galeciau sumest visas foto iskart ir kad automatiskai dydi pakeistu, o as tik po kiekviena foto imetu komentara ka daryt ir valio, vaziuojam. Tada instrukciju zenkliai daugiau atsirastu ir cia ne tik mano vieno nuomone. Daugiau zmoniu atsirastu kas pasidalintu info ;)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Geru minciu kolega paduodi, nes vienas is pagrindiniu klubo tikslu yra internetineje erdveje, t.y. forume sukaupti kuo daugiau naudingos informacijos apie Audi automobilius ja dalintis bei kuo profesionaliau pateikti forumo lankytojams (+)
Kolekcija

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
sutinku, todel jeigu yra poreikis, reiktu truputuka paprogramint foruma, kad galeciau sumest visas foto iskart ir kad automatiskai dydi pakeistu, o as tik po kiekviena foto imetu komentara ka daryt ir valio, vaziuojam. Tada instrukciju zenkliai daugiau atsirastu ir cia ne tik mano vieno nuomone. Daugiau zmoniu atsirastu kas pasidalintu info ;)

daugiau visokiu tokiu atsirastu, jeigu garaze darbuojantis atsirastu pagalbininkas svariomis rankomis kuris viska fotkintu :bedantis:

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
daugiau visokiu tokiu atsirastu, jeigu garaze darbuojantis atsirastu pagalbininkas svariomis rankomis kuris viska fotkintu :bedantis:
del sito irgi is dalies sutinku. Nes kaskart fotkinant pirstines nusimovinet ir uzsimovinet irgi pabosta. Na bet cia jau niansai. Kas netinges tas padaris ;)

p.s. kai ka rimtesnio remontuosi gali mane i garaza pasikviest padesiu sufotkint ;)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
del sito irgi is dalies sutinku. Nes kaskart fotkinant pirstines nusimovinet ir uzsimovinet irgi pabosta. Na bet cia jau niansai. Kas netinges tas padaris ;)

p.s. kai ka rimtesnio remontuosi gali mane i garaza pasikviest padesiu sufotkint ;)

Okay, laukia koilu dejimas :smoke:

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
o, kaip tik labai saunus darbas. kada planuoji detis? tuo paciu ir as savo spyruokles priekines pasikeisciau pagaliau :D

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
 Jei atsiusi foto as jas sudesiu visas (wow)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
o, kaip tik labai saunus darbas. kada planuoji detis? tuo paciu ir as savo spyruokles priekines pasikeisciau pagaliau :D

kai silciau lauke bus. Arba neislauksiu ir nuvesiu masina pas draugeli, kad jis sudetu viska :D

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei atsiusi foto as jas sudesiu visas (wow)
tai kad jos i email netilps :) Nebent skype galiu permest :)

kai silciau lauke bus. Arba neislauksiu ir nuvesiu masina pas draugeli, kad jis sudetu viska :D
tai lauke baisiai daug silumos ir nereik, svarbu kad nelytu ir kad vejo daug nebutu ir prie kokiu +10 jau drasiai galima dirbt ;) Jeigu ka rasyk kai prisiruosi ;)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
tai kad jos i email netilps :) Nebent skype galiu permest :)

tai lauke baisiai daug silumos ir nereik, svarbu kad nelytu ir kad vejo daug nebutu ir prie kokiu +10 jau drasiai galima dirbt ;) Jeigu ka rasyk kai prisiruosi ;)

tai va va, reikia kad nelytu ir nebutu vejo nesveiko, kas kolkas nenusimato, na bet jeigu ka duosiu zinot ;)