Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sanmarko4 OOOO B5 142kW Avant (vel ne RWD)  (Skaityta 106433 kartus)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
o pas a4 quattro kartais ne nuo vairuotojo pusasio kaip ir silkese ima? nebus tas pats pusasis besisukantis kur guma persitempus buvo?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
ok, pargrįžau namo, pažiūrėjau etkoj, garantuotai bus vair. pusės granata, greičiausiai vidinė, nes ji buvo persisukus ;>

nes grečio daviklis stovi ant vair. pusės granatos flanšo, reiškias jis sukas nuo variklio, jei būtų torsenas stovėtų vietoj greitis

Kadangi riedant greitis nekyla, reiškias granatos flanšas nesisuka, krč kažkas tarp vairuotojo rato ir granatos

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
ok, pargrįžau namo, pažiūrėjau etkoj, garantuotai bus vair. pusės granata, greičiausiai vidinė, nes ji buvo persisukus ;>

nes grečio daviklis stovi ant vair. pusės granatos flanšo, reiškias jis sukas nuo variklio, jei būtų torsenas stovėtų vietoj greitis

Kadangi riedant greitis nekyla, reiškias granatos flanšas nesisuka, krč kažkas tarp vairuotojo rato ir granatos

Problema radau, visgi prasisuko pusasis, nes issimove granata. Kodel taip nutiko issaisksiu poros valandu begi, kolkas dar siltai namie sedziu :) P.S. tik prasisuko kitos puses, keleivio puses, o anksciau granatos guma buvo prasukta vairuotojo puses. Idomiai cia gavosi :D

Kartais buna Renault isgelbeja Audi :)

Audi jau susitvarkiau, tempt nebereikia  Taigi beda buvo tame, kad paskutini karta keisdamas pusasi nepagalvojau, kad ir sitoj masinoj ju ilgiai skiriasi, ko pasekoj nuo pusasio nusimove granata. Pusasiu ilgis skiriasi truputi daugiau negu 2cm.
Reiks jau susiskaupt sekanti karta garaze, nes paskutiniu metu kazkaip atsipalaidavau, pradejau klaidas daryt
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Sausio 29, 21:05:08 sukūrė Sanmarko4 »

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na draugai mielieji patarkit. Nuo kokio auto geriau bandyt pritaikyt priesrukines i B5 S4 PreFL bamperi? :)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
Na draugai mielieji patarkit. Nuo kokio auto geriau bandyt pritaikyt priesrukines i B5 S4 PreFL bamperi? :)

honda fit/jazz jie tokie ovalus

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
honda fit/jazz jie tokie ovalus
Na tokio pasiulymo kazkaip maziausiai tikejausi :) Bet pasiimsiu groteles ir apvaziuosiu srotus kada, gal kas nors sutiks be bamperio parduot ;)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na tokio pasiulymo kazkaip maziausiai tikejausi :) Bet pasiimsiu groteles ir apvaziuosiu srotus kada, gal kas nors sutiks be bamperio parduot ;)

vaziuok iskart kur taiwanio dalim prekiauja is prie vietos pririnks iskarto ;) bent jau amerikonam universaliausiai tinka nuo renault megane 02 :D subaru forester nuo 09, forester nuo 13, legacy/outback nuo 10 iki dabar, mitsubishi outlander nuo 07 ir t.t.t. :D

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
vaziuok iskart kur taiwanio dalim prekiauja is prie vietos pririnks iskarto ;) bent jau amerikonam universaliausiai tinka nuo renault megane 02 :D subaru forester nuo 09, forester nuo 13, legacy/outback nuo 10 iki dabar, mitsubishi outlander nuo 07 ir t.t.t. :D
gal gali tiksliau kazkokia vieta rekomenduot?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
butum siauliuose, greit pririnktume kazka, o vilniuj as siaip nelabai ka zinau

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
o dviraciais nebeuzsiimi?

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ir taip ir ne. Dviraciu klausimai laukiami PM ;)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Siandiena sudalyvauta viename smagiausiu nesezono renginiu Audi Quattro ziema 2014. Audi parode neblogus rezultatus, neatsilaike tik pries 300kg lengvesnius Subaru (nors ir tai viena pavyko aplenkt). Pirma karta teko uzlipti ant Audi klubo organizuoto renginio apdovanojimu pakylos

1 vieta Audi klubo nariu grupeje
3 vieta AWD klaseje

Neprisijungęs sashoxx

• Įrašai: 2559
    • Žiūrėti profilį
as nuo a6 c5 99 metu prigydziau. pas mane laikikliai islauzyti buvo. tai primytiviausiai is skardos issipjoviau juosteles, issilanksciau ir prisukau dviem varztukais.

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
as nuo a6 c5 99 metu prigydziau. pas mane laikikliai islauzyti buvo. tai primytiviausiai is skardos issipjoviau juosteles, issilanksciau ir prisukau dviem varztukais.
Tai tvirtinimai nebeda, pasidaryt sugalvosiu kaip. Bet kaip tau ju pati forma buvo, ar atitiko su grotelem? Nes svarbiausia man, kad su grotelem deretu graziai. Gal foto turi?

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
Sveikinu (y)

Neprisijungęs sashoxx

• Žiūrėti profilį
Tai tvirtinimai nebeda, pasidaryt sugalvosiu kaip. Bet kaip tau ju pati forma buvo, ar atitiko su grotelem? Nes svarbiausia man, kad su grotelem deretu graziai. Gal foto turi?
ryt nufotkinsiu is arti kaip atrodo

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
Sveikinimai ! :D

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dekuj uz sveikinimus. Pora akimirku ir varzytuviu uz kurias esu dekingas http://fotoakys.lt/

Neprisijungęs sashoxx

• Žiūrėti profilį
ryt nufotkinsiu is arti kaip atrodo
nerandu laiduko telefonui prie kompo pajungt, tai neikelsiu foto kaip zadejau. gal kiek veliau :-/

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Is telf man i email gali permest ;)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pasekiau ErikasRO pedomis, nuvaziaves siandien i gariunus pasiemiau siek tiek dziaugsmo akims uz 60lt su 3men garantija :)

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Oo, tau GOLD edišion dave :D Pas mane blokeliai tokie patys, tik juodi :)
kiek K paemei?

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Emiau 4300K. As matai kitoj vietoj pirkau, priesais ten kur tu. Poto po 10min gryzo tavo pardavejas ;)

Neprisijungęs vytoksas

• Įrašai: 1321
    • Žiūrėti profilį
Na jei gerai atrodys 4300, reiks ir man pristvert ;) Nes kažkaip 6000k permelsva biškį

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
na kolkas buvau pacias lemputes pajunges patikrint, atrodo tokios melsvos, bet bus matyt kaip atrodis kai i lempas sukisiu :)
p.s. 4300 tik pas viena pardaveja radau, kitus niekas neturejo :D