Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sanmarko4 OOOO B5 142kW Avant (vel ne RWD)  (Skaityta 106422 kartus)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Paskutines keleta dienu palikes masina uzrakinta, po kokiu 20-30min isgirsdvau vis originalia signalizacija rekiant. Kadangi priezastis buvo neaiski, siandien nepatingejau kompa nusinest iki masinos pasijugt pasiziurejau centrini:

01373 - Alarm triggered by Radio Ground Contact
        35-00 -  -

Galbut kam nors jau buvo tokia bedele? Kol nepradejau ardyt ir ziuret laidu galbut kasnors iskart diagnoze is patirties pasakis?

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
centrinio kompresoriu tikrink ;)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na kagi, uzvakar norejau pasikeisti du pusasius su granatom ir masina su manim nesutiko

Sesiakampis susisuko, 2 varztus su verzlem susivirinau, vienas luzo, kitas prasisuko :D Dabar jau turedamas normalias 14 ir 17 sisiakmpes galvutes vel po savaitgalio bandysiu.

Taip pat, siandien atkeliavo seniai minty turetas stabdziu komplektas. Prie disku netgi TUV sertifikastas pridetas :)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Diskai tai geri, bet kaladeliu nepagirciau :)

Neprisijungęs ecstasy

• Įrašai: 1010
    • Žiūrėti profilį
diskai čia kažkas kas brembo ? :-)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
diskai čia kažkas kas brembo ? :-)

Aha, kurgi ne :D

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
kuom kalades blogos? pagal kaina ferodo premier galima sakyti yra geriausias variantas.i kacerga nevaziuoja (yra kita ferodo klase tam) tai pilnai uztenka.

Neprisijungęs y4m4d4

• Įrašai: 776
    • Žiūrėti profilį

Taip pat, siandien atkeliavo seniai minty turetas stabdziu komplektas. Prie disku netgi TUV sertifikastas pridetas :)

[/quote]
Kiek tas geris sukainavo? i pm (y)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Beveik 650lt

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Visi naudoja ir visi patenkinti ;)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
Noreciau ir as ferodo apginti, pats naudoju ir tikrai esu 100% patenkitas ;)

Neprisijungęs pucinis

• Įrašai: 680
    • Žiūrėti profilį
del ferodo taipogi uz (+) pats turiu saviskei ir tikrai viskas su jomis liuks, stabdymo uztenka kaip jau minejo shoto i kacerga juk nevaziuojat :goodboy:

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Siandiena pasikeiciau uzdegimo zvakes i Bosch Platinum Iridium ir pasimatau kompresija.
1. Kompresijos rezultatai mane labai tenkina, vidurkis 13.2bar o didziausias skirtumas tarp cilindru lygiai 1bar.
2. Pati procedura uztruko gera pusdieni, nes surinkes viska uzkuriau Audi, ji mete balta duma, visa drebejo ir kai persijunge ant duju pagazavus uzgesdavo. Emiau ieskot bedu, galiausiai didziausiais itarimas kilo del zvaklaidziu, kadangi istiesu buvau isitikines, kad matyt viena sugadinau nuiminedamas. Apskambinau visus Vilniaus autolauzynus ir pazystamus, radau keleta variantu ir susitariau del tinkamiausio. Tada vel issiruosiau is namu i kiema tikrint laidu kad zinociau kuris gi blogas. Na ir kagi jus manot, ogi du laidus supainiojau vietomis juos pajungdamas :D Problemos baigesi, masina vaziuoja puikiai :)

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 20, 21:07:05 sukūrė Sanmarko4 »

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
:bedantis: gerai,kad laiku išspręsta prolema (y)

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
Neblogas aparaciukas :) Cia bet kuriam  varikliui gali pasimatuoti?:)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Neblogas aparaciukas :) Cia bet kuriam  varikliui gali pasimatuoti?:)
nezinau ar 100% visiem, bet tikrai daugumai

Neprisijungęs JonukasP

• Įrašai: 939
    • Žiūrėti profilį
Apie kompresijos matavimą esu tik puse ausies girdėjęs, kažkas maždaug kad išsukamos visos žvakės ir sukama kažkiek kartų vien starteriu. Jei neklystu, tai kaip po tokių mūčinimų akumas jaučiasi? (H-)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
O tai kokios tavo bukles akumas, jeigu jam baisu kad bendroj sumoj bus kad ir kokia minute sukama starteriu?

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
net susidomejau kokia kompresija pas mane  :-)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
net susidomejau kokia kompresija pas mane  :-)
galim pasiderint kada, priklausomai nuo priejimo sudetingumo apie 20-30lt paimsiu uz pamatavima ir zinosi ;)
P.S. galiu pamatuot tiek benzui tiek dyzeliui (dyzeliui zvakes turetum pats atverzt, kadangi nenoriu rizikuot nulauzt, nebent uz atitinkama kaina).
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gruodžio 22, 00:31:29 sukūrė Sanmarko4 »

Neprisijungęs T6m2s

• Žiūrėti profilį
Nu pas mane praeita ziema zvakes keistos tai manau turetu lengvai issisukti :)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu pas mane praeita ziema zvakes keistos tai manau turetu lengvai issisukti :)
Nu bus matyt. Pasuk 862594862 ir sutarsim :)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Senieji duru spynu fiksatoriai buvo jau aprudije ir negrazus, taigi pasikeiciau i grazius, blizgancius is FL isimtus. Tuo paciu juos susireguliavau i tinkamas pozicijas, dabar visos durys uzsidaro vos pirstu pastumus nuo paciu duru spyruokliu jegos, truksta jegos tik vairuotojo durelem, bet cia jau pati spyruokle perdaug susidevejus ir laikiklis pasedes, reiks irgi kazkada pasikeist

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Labai negstu tu zmoniu, kurie gadina originalias pravodkes, pjausto ir grezia salono apdailas...
Siandiena iskastravau kazkieno kazkada sumontuota telefonine iranga ir iskart ismeciau ja i siukslyna!

Taip pat siandiena susimontavau virsutini pakabos statramsti. Jis isimtas is Allroad (dekuj Gataz uz pagalba), siektiek modifikuotas ir pritaikytas i B5. Istiesu vargelio buvo nemazai, kadangi imontuoti statramsti sudetinga del vietos trukumo, o ji ideti ir isimti teko daug karto kol pasidariau ji tinkamo ilgio, tinkamos formos ir kol isgreziau skyles ten kur ju reikia :)

Pagrindine problema tame, kad Allroad statramscio laikikliai neisideda i B5, nes kliuna i kondicionieriaus vamzdukus, taigi teko siek tiek juos prikelti ir i tarpa ikisti gumos, kad neprasitrintu.

Gerai, kad bent jau i kaire puse laikiklis tiko be problemu. Jeigu dar karta sugalvociau darytis toki dalyka, tikrai deciausi S4 laikiklius o pats statramstis jau tiktu nuo belekurios panasiu metu Audi ar VW ;)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį

Kadangi salona jau buvau isardes, tai tuo paciu ir pameginau pazais su apdaila. Buvo rudas medis, po darbu  brushed aluminium. Kolkas pavazinesiu taip, jeigu nepatiks darysiu Gloss black :)