Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Sanmarko4 OOOO B5 142kW Avant (vel ne RWD)  (Skaityta 105834 kartus)

Neprisijungęs ViliusD

• Įrašai: 326
    • Žiūrėti profilį
Jo ziedai tikrai pagyvina vaizda (y) bet nezinau ar buciau dejas ant bc  :think:

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 1611
    • Žiūrėti profilį
Paleidau balsavima del priekinio bamperio keletai dienu.
Ketinu deti FL lesines lempas, taigi teks atskirai detis priesrukines. Kad tai isspresti, reikia Uzsideti A4 FL arba S4 bamperi. S4 gal isvaizda man ir labiau patinka, bet jis daugiau nei dvigubai brangesnis. Ka jus rinktumetes, prasau prabalsuokit, gal tai kazkiek itakos mano apsisprendima :)
Tiems kas nezino kaip atrodo, ir tam kad butu lengviau palyginti iskart abudu matant, pateikiu zemiau foto:
A4 FL bamperis:

S4 bamperis:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 12, 23:50:04 sukūrė Sanmarko4 »

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
Vienareiksmiskai tik uz s4 ;)

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vienareiksmiskai tik uz s4 ;)
Bet kaina ju didziule laikosi, plius dazniausiai reik tada jiem dar viska susikomplektuot, turiu neviena pasiulyma S4 ir visu kaina dviguba dar be purkstuku ir be fogu :)

Neprisijungęs Tomaziux

• Žiūrėti profilį
Na, kainos ju tikrai kandziojasi :A Kokiom kainom siulo?

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na, kainos ju tikrai kandziojasi :A Kokiom kainom siulo?
Nuo 700lt iki 900lt.
O FL nuo 350lt iki 450lt

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
S4, turetum grozi tikra  :V

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
S4, turetum grozi tikra  :V
Tai vienintele didesne beda, kuri gali nutikt, kad paturejes sezona FL, sugalvosiu, kad reikia i S4 pasikeist :D

Neprisijungęs T6m2s

• Įrašai: 618
    • Žiūrėti profilį
o taip ir bus,paminesi mano zodzius, tad is karto pasidaryk viska taip, kad paskui nereiktu vel kankintis  8:8

Neprisijungęs Tomaziux

• Žiūrėti profilį
Tai geriau atgailek dar truputi ir nusipirk S4 bamperi ;) As ir dairausi kito S4 bamperio :think:

Neprisijungęs Sanmarko4

• Klubo garbės narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai geriau atgailek dar truputi ir nusipirk S4 bamperi ;) As ir dairausi kito S4 bamperio :think:
Pala pala, o tai kas tavajam atsitiko, tu gi pats ant dvieju OOOO du S4 turejai jei neklystu :)

Neprisijungęs Tomaziux

• Žiūrėti profilį
Ant S4 viskas gerai,ten pilnas visiskai,bet ant tdi po katino numusimo toks truputi pavarges o remontuot neturiu laiko ir truksta purkstuku ir priesrukiniu. Vienu momentu turejau net keturis bamperius.Tad jei rasciau normalesni tai nupirkciau :)

Neprisijungęs doncce

• Įrašai: 403
    • Žiūrėti profilį
tik s4 :-{ fl praktiskai toks pat kaip pre-fl (+)

Neprisijungęs \/ainius

• Įrašai: 1470
    • Žiūrėti profilį
Tik uz s4 (+)

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
Lyginti S4 bamperi su FL tai tas pats kas lyginti b...i su pirstu :bedantis::bedantis:

Kaina dvigubai didesne, bet vaizdas trigubai geresnis su S :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
bet jei slenksčių nebus tai irgi fignia :goodboy:

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
bet jei slenksčių nebus tai irgi fignia :goodboy:

Nu tai pradeti tai reikia nuo kazko, o buferis butu puiki pradzia ir paskatinimas viska susirinkti iki pilnumo :)

P.S. Tada aisku leisti dalimis masina, juk madinga :)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
aš pradėjau nuo bamperio, bet jis tebeguli nenaudojamas :D gal sušvies staigiai užsimest ant saviškės, tada jau užkabins, kad ir nedažytas :D:D:D

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
Vienareikšimiškai už A4 FL. Be jokių kalbų. :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Birželio 13, 21:57:02 sukūrė Donatello »

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
Vienareikšimiškai už A4 FL. Be jokių kalbų. :D
ėėėė stumikas tu :D šeip aš ir už FL labiau :D nes nežinau ar norisi saviškį parduoti :D o žmogus domisi :think:

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
ėėėė stumikas tu :D šeip aš ir už FL labiau :D nes nežinau ar norisi saviškį parduoti :D o žmogus domisi :think:

Gaila neberandu nuotraukos, kur buvo A4 FL su SEAT'o ta lūpa, kur kiti ir ant S4 deda, tai ant FL buferio man ji tikrai gražu. Aš geriau daryčiau tokį varijantą, FL buferis + ta lūpa ant lūpos. O Tu, Renčiau, laikykis tą buferį sau... :D

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
Pats vairuoju fl, ir tikrai nematau reikalo deti s4, jeigu pirkti aito su s4 apdaila, tai as uz tai kad ji butu originalas s4, o samadielka tai man nelabai limpa.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Gaila neberandu nuotraukos, kur buvo A4 FL su SEAT'o ta lūpa, kur kiti ir ant S4 deda, tai ant FL buferio man ji tikrai gražu. Aš geriau daryčiau tokį varijantą, FL buferis + ta lūpa ant lūpos. O Tu, Renčiau, laikykis tą buferį sau... :D

Kas per lupa? Kazkur puse akies lyg ir esu mates...gal kokia foto gali imest ir nuoroda kur tokia gauti (gali ir i PM). Nes atsisakius "S paketo" minties man vistiek knieti dar kazka saviskei padaryt :D

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
As originalu vadinu tas kas is gamyklos isvaziavu esu tas ir yra esas, o ne ant b5 uzdejai eso buferi, grotelias ir jau turi esa, man tas nelabai limpa.

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
Kas per lupa? Kazkur puse akies lyg ir esu mates...gal kokia foto gali imest ir nuoroda kur tokia gauti (gali ir i PM). Nes atsisakius "S paketo" minties man vistiek knieti dar kazka saviskei padaryt :D

Google visagalis. Fotke ne ta apie kurią šnekėjau, kad paliko įspudį, bet vaizdą gali susidaryti ir iš čia :

Užsisakyti gali ir iš audi-vw centro. Kaina palyginus gan žmogiška.