Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: S8 D2 4.2  (Skaityta 98979 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: S8 D2 4.2 40v
« Atsakymas #350: 2015 Sausio 06, 15:21:30 »
apie etanolio poveiki irgi girdejes ir purkstukam gerai ir varikliui, yra rimtu testu atliktu ir internete pateiktu su rezultatais, kad jokio poveikio blogo gumoms ar dar kazkam nedaro, variklio nesueda... lyginant du variklius, tai zymiai svaresnis vazinejantis etanoliu, net tepale maziau suodziu. Bet su E85 prie 0 laipsniu uzsikurt jau yra beda, net su A98E15 jau jauciasi :-]

Neprisijungęs oramo

• Įrašai: 1049
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #351: 2015 Sausio 06, 15:30:59 »
Nu per baka remontai ir man nepatikimi atrodo, kazkiek padeda, bet minimaliai, labaiau gal profilaktiskai reiketu naudot, o ne remontuot. O cia rimtas reikalas, kas buvo kada susidures su parejuse tarpine, kai i cilindra antifriza varyt pradeda ir pats ardes motora, tai sutiks su manim, kad tas cilindras i kuri leido antifriza buna svarus, vos ne kaip naujas, nors visi kiti juodi. Ismetimo kanalas irgi prasivalo. Gyvenime teke vos kelis variklius ardyt, ir dar kelis ciupinet isardytus, tai visiems su laiku pasidaro degimo kameros juodos, ismetimo voztuvai apangleje... Ka reiskia tie voztuvai susede? Buvo Bajoras imetes 1.8T kai galva eme ir voztuvu lizdai buvo uznesti aliuminio drozlem kai dujas dedant kazkas tingejo isiurbimo kolektoriu imti ir viskas i vidu buvo sukrite, o realiai jie nebuna tokie sandarus kaip po pritrinimo, bet ir milimetriniu tarpu neatsiranda, nebent pradegus. Nepersu niekam sitos proceduros, bet kiek zmoniu yra ja atlike, visi teigiami rezultatai kompresijos grazinimo atveju. Aisku nepakeicia tas vanduo ziedu i naujus, bet kad nuo ju atsoka visi suodziai tai faktas, lygiai kaip ir nuo visos degimo kameros bei siektiek nuo voztuvu, ne nuo lizdu, nes kaip ir visos besitrinancios detales nebuna apaugusios. Dabar mano V8 tepalus smarkiai kurena, keisiu voztuvu gumytes kazkada, jau pora metu ruosiuosi, patikekit kaip zvakes per pusmeti uzsinesusios buna, as isivaizduoju kas ten degimo kamerose dedasi, todel tikrai po gumyciu keitimo pazaisiu su vandeniu ar tuo Wynns (jei rasiu kur dar jo nusipirkti), gal ir iki tol pabandysiu. Reiketu kompresija pasimatuot, pries kokius 3 metus matavau, tai visi buvo ~12.5, tik 4cilindras ~11. Pries ir po sios operacijos butinai matavimus padarysiu, ir kurnors siam forume patalpinsiu su informacija ka ir kaip dariau, bei kas gavosi ;)
Speju ne gumeles kaltos  :) aisku jos taipat bus pavargusios, bet kaltininkas bus tepaliniai ziedai kurie triju daliu ir tarnauja kelis kart trumpiau nei kompresiniai .Jei su voztuvais viskas gerai tai turetu kompresija rodyti didesne nei naujos auto  :) Beto jug eina patikrinti kas kaltas ziedai ar gumeles pries kazka ardant, jei jau imanoma melino dumelio pamatyt per duslintuva.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #352: 2015 Sausio 06, 15:44:56 »
Nu melyno dumelio buna, kompresija matuota dar tada, kai tepalo degino minimaliai, tiksliau degindavo lakstant. Papasakok kaip pagal dumeli nustatyt gumytes ar ziedai? Kai salta uzkuriu ismeta duma po kokiu 10s gazo padavus, kai karsta pastovi kelias min ir vel vedi vel buna dumo, kai leidziuosi nuo kalno ant begio be gazo ir po to duodu gazo vel ismeta duma, tai ar tikrai viska ziedams nurasyt? Esme kad as i ta motora nesiruosiu nieko kist, pakeiciu dirza, itempejus tik kurie skleis garsus, salnikus, voztuvu gumeles, tepalus ir toliau vaziuoju kol sustos.

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #353: 2015 Sausio 06, 15:50:42 »
Man tai čia 99proc. gumelių simptomai

Neprisijungęs oramo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #354: 2015 Sausio 06, 18:02:38 »
Nu melyno dumelio buna, kompresija matuota dar tada, kai tepalo degino minimaliai, tiksliau degindavo lakstant. Papasakok kaip pagal dumeli nustatyt gumytes ar ziedai? Kai salta uzkuriu ismeta duma po kokiu 10s gazo padavus, kai karsta pastovi kelias min ir vel vedi vel buna dumo, kai leidziuosi nuo kalno ant begio be gazo ir po to duodu gazo vel ismeta duma, tai ar tikrai viska ziedams nurasyt? Esme kad as i ta motora nesiruosiu nieko kist, pakeiciu dirza, itempejus tik kurie skleis garsus, salnikus, voztuvu gumeles, tepalus ir toliau vaziuoju kol sustos.
Na reiktu daryti taip, pasildai masina iki darbines temperaturos, tada paspaudi gaza ir laikai apie 4k apsuku ne maziau.Jei ziedai sudile tepaliniai, tada prades rukti melinai ir po truputi daugeti iki kazkokio lygio priklausomai kiek pasibaige ziedai.Jei jokiu simtomu per1 minute tada bandai kita bandyma. Taipat pasilusiam varikliuj duodi gazo mazdaug iki 5k ir iskart atleidi ir taip kartoji 10-15 kartu, jei gumeles kaltos tada ismetines melina duma kai tik paspaudi gazo. O jei nieko nesimato nei per viena bandyma tai dar labai daug ir nevalgo to tepalo  :) sitas tikrinimas geriausiai tynka benzinuj be turbo.

Neprisijungęs oramo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #355: 2015 Sausio 06, 18:07:38 »
Lucifer kiek nupasakojai kada ismeta melina duma tai simtomai labiau linksta gumeliu nenaudai  :) O seip dazniausiai ziedai buna.

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #356: 2015 Sausio 06, 18:10:26 »
Man pamenu ant tdi beskei kai per ziedus jau tepalas ejo, tai ant laisvu rukdavo mazas, tada iki grindu gaza numynes palaikai keleta sekundziu, atleidi ir kuri laika ner dumu..

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #357: 2015 Sausio 06, 18:17:56 »
Del gumeliu tai galima ismest pinigus i bala jei issimale voztuvu lizdai ar ivores (nezinau kaip teisingai pavadint).
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs oramo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #358: 2015 Sausio 06, 18:24:46 »
Man pamenu ant tdi beskei kai per ziedus jau tepalas ejo, tai ant laisvu rukdavo mazas, tada iki grindu gaza numynes palaikai keleta sekundziu, atleidi ir kuri laika ner dumu..
Kaip minejau tas bandymas netynka turbo varikliams

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #359: 2015 Sausio 06, 19:20:04 »
audi a6 c4 2.8 30v valgydavo tepala taip nemazai,simtomai buvo panasus kaip ir tu rases.Visada uzkures salta varikli po kazkiek laiko matydavau melsva dumeli,kol variklis normaliai neapsildavo.Keiciant gumeles buvo beveik ne vienos sveikos nelike.

Neprisijungęs Lucifer

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #360: 2015 Sausio 06, 19:36:12 »
Mano bedos nera ko sprest svetimam garaze, as su ja(V8) susitvarkysiu, man simptomai panasus i gumeliu, autostradoj lekiant virs leistino greicio dumu uzdangos nepalieka, tai dar dziaugiuosi, nesmagu stabtelejus tik uzkurt prie daug ziurovu :-]  Esme, kad zvakes nori nenori tenka kas pusmeti prasivalyt ir tas vaizdelis mane privede iki tu minciu girdyt motora vandeniu :-] 
Del voztuvu ivoriu manau matysiu gumeles keisdamas, kiek jie makaluosis ;)
Turejau silkej parejusias gumeles, tai galiu pasakyti dar kaip atskirti, gumeles pareina gan staigiai, suprask sukietejo, suaizejo... silke budavo kasdienine, tai sanaudos tepalo padidejo per kokius 2000km dvigubai, V8 per kokius 10kkm, bet ji jau ir iki tol apetita turejo. Ziedai dyla leciau, aisku nuo ilgo stovejimo ir ivairiu kitu priezasciu gali prikepti. Silke budavo ant laisvu padirba prie kokios sankrizos ir zaliam uzsidegus palieki visus dideliam dumu kamuoly. Voztuvu gumeliu keitimas padejo tada jai tiek, kad vazinejant tik dujom per 10kkm supildavau nepilnai litra ;)

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #361: 2015 Sausio 07, 16:02:21 »
daba idomu pasidare, pralekiau su draugo a6 c4 2.8 30v FWD ziauriai gyva vakar lenktyniavo su kito draugo e60 530d tai lygiai vaziavo praktiskai , vaziuoja ziauriai smagiai, ir kas patiko vos tik numini gaza, masina soka iskart be pagalvojimu kaip pasiutus, nesvarbu kokios apsukos , pas mane s8 nera taip uzmini gaza ir tik po kurio laiko sureaguoja,  ar ce yra normalu ar ne ??  ta prasme mintis kyla tik tokia jog ten gazo sklende mechanine su trosu , o pas mane by wire elektrine, ar tai gali itakoti  sita dalyka ? :)

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #362: 2015 Sausio 07, 16:12:49 »
O taip, bent jau man yra didžiulis skirtumas kur droselinę sklendę valdai tiesiogiai, t.y. su savo tapke tampai trosą, o kur su savo tapke keiti varžą, pagal kurią kompas paskaičiuoja kiek reik pradaryt droselinę sklendę. Tas užtrunka. O jeigu + dar automatas, tai išviso  :F

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #363: 2015 Sausio 07, 17:04:04 »
aisku tuomet :) dekui :)

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #364: 2015 Sausio 07, 23:31:21 »
pas mane S6 su elektrine sklende buvo - reakcija momentine betkokiuose sukiuose buvo, jokio lago.

Neprisijungęs oramo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #365: 2015 Sausio 07, 23:35:27 »
O taip, bent jau man yra didžiulis skirtumas kur droselinę sklendę valdai tiesiogiai, t.y. su savo tapke tampai trosą, o kur su savo tapke keiti varžą, pagal kurią kompas paskaičiuoja kiek reik pradaryt droselinę sklendę. Tas užtrunka. O jeigu + dar automatas, tai išviso  :F
Realei kiek suprantu cia gamitojas padaro taip jog elektrine sklende nereguoja taip astriai kaip su trosu, tiek del tarsos ir ekonomiskumo greiciausiai. Nes visiskai jokio skirtumo ar su trosu ar su elektra valdai sklende, veluot tikrai neveluotu nebent tai specialei padaryta del tam tikru priezasciu  :)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #366: 2015 Sausio 08, 00:31:46 »
Atsisėsk prie 4.2 S klasės, dėžė nesvarbi, gazo valdymas irgi, reakcija tokia, kad iš vietos gaza reikia liest švelniai, nes šoka kaip nesveika ;) E60 jei standartas tai tikrai turėtų jaustis atsilikimas VS S8

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #367: 2015 Sausio 08, 00:52:28 »
Pritariu audziui mano S6 svelniai pradedant spaust gaza soka ziauriai is vietos o jeigu minu tapke dugna tikrai kazkas sugrybauja ir ne taip ji man kyla..

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #368: 2015 Sausio 08, 06:53:31 »
Pritariu audziui mano S6 svelniai pradedant spaust gaza soka ziauriai is vietos o jeigu minu tapke dugna tikrai kazkas sugrybauja ir ne taip ji man kyla..
Ar tikrai į grindis pedalas atsiremia, nes man nuspaudus dugną kikcdown ir skrendam :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #369: 2015 Sausio 08, 08:56:44 »
Kick down vaziuojant ramiai nuspaudus ir skrendam :V

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #370: 2015 Sausio 08, 09:04:33 »
Gal kickdown adaptaciją vertėtų pasidaryti?

Neprisijungęs Donatas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #371: 2015 Sausio 08, 09:24:08 »
Atsisėsk prie 4.2 S klasės, dėžė nesvarbi, gazo valdymas irgi, reakcija tokia, kad iš vietos gaza reikia liest švelniai, nes šoka kaip nesveika ;) E60 jei standartas tai tikrai turėtų jaustis atsilikimas VS S8
apie s8 vs e60 nesnekejau as nera net tikslo, snekejau kad 2.8fwd apylygiai ejo su e60 3.0,  o gazo palyginima parasiau kad ta c4 2.8 30v numynus gaza iskart astriai reaguoja soka, vaziuojant 2 begiu nuo 40km greicio paspaudus ta 2.8 iskart kelia prieki , su savo meginau tai taip astriai nereaguoja, bet gal tai del begiu perdavimu yra gal pas ji apsukos didesnes buvo arciau nm piko , pas mane taip nereaguoja i gazo paspaudima astriai kazkodel, nors lenktyniavau su m3 juoda autogide klp pardavinejama tai iki 150 priekyje bunu tada m3 eina pro sona,asfaltas sausas buvo be sniego , be pelkiu visiskai sausutelis grazus  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Sausio 08, 09:28:53 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #372: 2015 Sausio 08, 10:55:06 »
Jaučiu, kad e60 nelabai gyvas, nes net nuo pažįstamo e60 2,5 dyzelio, ten gal 125 ar 130kw, nzn , tai gauna a6 c5 2,8 :)

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #373: 2015 Sausio 08, 11:06:18 »
E60 3.0 160 kazkiek kw?

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #374: 2015 Sausio 08, 11:19:32 »
170kw berots ir ar ne apie 500Nm. Čia stockas tiek  :G pačipinus juos, tai ten  ff (wow) :D