Mano bedos nera ko sprest svetimam garaze, as su ja(V8) susitvarkysiu, man simptomai panasus i gumeliu, autostradoj lekiant virs leistino greicio dumu uzdangos nepalieka, tai dar dziaugiuosi, nesmagu stabtelejus tik uzkurt prie daug ziurovu
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
Esme, kad zvakes nori nenori tenka kas pusmeti prasivalyt ir tas vaizdelis mane privede iki tu minciu girdyt motora vandeniu
Del voztuvu ivoriu manau matysiu gumeles keisdamas, kiek jie makaluosis
Turejau silkej parejusias gumeles, tai galiu pasakyti dar kaip atskirti, gumeles pareina gan staigiai, suprask sukietejo, suaizejo... silke budavo kasdienine, tai sanaudos tepalo padidejo per kokius 2000km dvigubai, V8 per kokius 10kkm, bet ji jau ir iki tol apetita turejo. Ziedai dyla leciau, aisku nuo ilgo stovejimo ir ivairiu kitu priezasciu gali prikepti. Silke budavo ant laisvu padirba prie kokios sankrizos ir zaliam uzsidegus palieki visus dideliam dumu kamuoly. Voztuvu gumeliu keitimas padejo tada jai tiek, kad vazinejant tik dujom per 10kkm supildavau nepilnai litra