Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: s.C Nauja Audi A6(c4) Q  (Skaityta 29000 kartus)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
mano sesuo turi seat ibiza raudona 1.8  1993metu ot masina eina pavyzdziui stojant is vietos nei su 2.0 85kw nei su 2.3 100kv neina paimt nera ten kam gest per 5metus 1sarnyra ,duslerke ,amortikus ir kaladeles keite vienintelis ju minusas puna dugnas kaip treciu golfu 

Neprisijungęs mazas325

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
ta galingesne tai gerule Oo)

Tai tu kaip pasicipaves keles masinas,pasakyk ar apsimoka cipuoti? ir realiai sanaudos sumazeja? As savaja zadu cipuoti,mano 81kw. Sake kad isgautu kazkur apie 100 ar 105 kw ir kazkiek nm. Nebus per daug siam varikliui? nesueis jis man greitai? :) Nes kiti kalba kad negerai ir t.t  (!?)

Neprisijungęs Aidosas

• Įrašai: 423
    • Žiūrėti profilį
Nuvaziuok i vimota, pacipuos, prasimeginsi , jei patiks tai ir pasiliksi, jei ne orginala irasys:)  geriausas pabandymas, nei cia simtus patarimu skirtingu klausyt, is kuriu neapsispresi:D  Per bandymo laikotarpi ekonomijos manau nepastebesi, nes bus smagu tapke minkyt :D, o kai pabos, manau pageres ekonomija:)

Neprisijungęs mazas325

• Žiūrėti profilį
As tik norejau suzinot ar varikliui labai kenkia,ar ne?

Neprisijungęs Aidosas

• Žiūrėti profilį
didziausias kenkejas manau busi pats, nes gali su maximalia programa ramiai vazineti, kaip ir su orginalia saugiai:) jei variklio mazgai normalaus stovio, ir su protu vazinesi, nevaikysi pastoviai, bus viskas normaliai..

Neprisijungęs mazas325

• Žiūrėti profilį
didziausias kenkejas manau busi pats, nes gali su maximalia programa ramiai vazineti, kaip ir su orginalia saugiai:) jei variklio mazgai normalaus stovio, ir su protu vazinesi, nevaikysi pastoviai, bus viskas normaliai..

Supratau  :) bet gaila kazkaip 500 imerkt  :-] nu bet ka padarysi :)

Neprisijungęs Aidosas

• Žiūrėti profilį
neterskim temos, arba einam i PM :D  siulau kreiptis, prasimegint, kai pavaziuosi, pajausi verta ar neverta:) kitaip nieko nebus :D

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
As tai cipuociau :) verta... Bet kad visi NM butu prie 2 000-2 500 rpm.. Tada ir ekonomija ir smagumelis mieste... Su melyna Ibiza vazineju 5 metai visko maciusi dugnu 200 km/h + dragu gatvese burnoutu... Su varikliu neturejau jokiu bedu... Tepalai filtrai pakeiciami ir tiek... Pradejo tik saltai kompensatoriai patarsket, o daugiau problemu jokiu... Kurias vaziuoja traukia. Taigi cia paciam spresti.
Kiekvienai masinai individualiai darosi sitas dalykas. Kitai gali po savaites svaistikliai islysti :D

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
as tai tikrai,jei kada sugalvosiu keist sita aude tai tikrai kita bus su turbo kompresorium ir tikrai cipuosiu,blyn pas mane programa padaryta kad jau nuo 1300rpm jau jauciasi ir eina iki 3500rpm tai blyn ekonomiska masina,zveris aisku ir astrumas (y) nu tikrai esu patenkintas. savo auto tikrai priziuriu,visada laiku keiciu tepalus(gerus pilu) filtrus ir t.t kas tik man uzkliuna ir keiciu-jokiu problemu neturiu (y)
tad mano patarimas cipuok ir nepasigailesi :)

o S.C. sakei kad sitos necipuosi,tai jau persigalvojai? :)

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
Sitos ne... Bet turiu kita projekta kuri ygivendinsiu budamas uzsienyje arba gryzes po jo. Planuose turiu paimti audi A6 2.5 TDi 103 kw Quattro Juoda Sedana, su pilnu komplektu: odos, borto kompai, sildomos sedynes, autopilotai ir tt. Vnz visi privalumai. Perinkti varikli del saves. Sudeti T4 purkstukus, Intercoleri, V6 132 kw turbina, su orginalia hibrida padaryti, vamzdynas, isiurbimo ismetimo kolektoriai + programa. Suzeminti automobili sudeti 18 S klases ratus. Ir dar sutvarkyti siurblio gamyklini trukuma. Ir ziureti kas gaunasi :) nu cia tokia svajone kuria ketinu igivendinti. Mane butent sita audiniu klase traukia.

http://www.youtube.com/watch?v=j0LfkHIR--I

Turetu is isvaizdos atrodyti kazkas panasaus tik su IQ priekyje iskeltu :) Bet cia dar negreit sitas dalykas...

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
as ir apie tai svajoju,bet ketinu tai daryt su saviske,jei neparduosiu ir neieskosiu galingesnes tam reikalui,kad padaryt dar galingesne :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Kovo 14, 06:11:10 sukūrė DTS »

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
Nu cia zinai jau ko toliau tai pinigu ir fantazijos reikalas :)

Neprisijungęs DTS

• Žiūrėti profilį
aha,teisingai sakai,PINIGU ir FANTAZIJOS :)

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
Benarsydamas placiajame google radau stai ka :D

VIN: WAUZZZ4AZVN019954
Digit(s) Parameter Code(s) Meaning
1-2 Country WA Germany
3 Manufacturer U Audi
4-6 Blanks ZZZ ---
7-8 Vehicle Type 4A C4 Platform, Audi 100 Saloon & Avant including quattro variants (1991 - 1994), the UrS4 (1992 - 1994), and Original AudiA6/S6 (1995 - 1997). Also Audi S6plus (1997 only)
9 Check/Blank Z -
10 Model Year V 1997
11 Factory N Built in Neckarsulm, Germany
12-17 Chassis Number 019954 Serial Number 019954

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
Stai ka randi kai keiti dirzus ir itempejus :
Vienintelis tas brangusis itempejas mortikas sveikas, o skyvukas su guoliukais pasibaiges jau...

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
gerai kad nenusisuko  ff

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
Nedaug truko, butu buve daug ir dideliu rupesciu :)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
bet ir garsas turejo sklisti nesvarus  is variklio ar nepastebejai jei jau toks stovis kartais as servizais nepasitikiu buna kad paduodi masina ir po savaites dirzus keiti pats is naujo va kaip servize dirba velniai ne kad pakeist skyvuka tai guoli ykala ir paima kaip uz sveika detale

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
as ir nepasitikiu, supirkau pats detales ir stovejau ir ziurejau.... Dabar kitiap negalima, turi sale but ir ziuret :) haltura daro visi. Ispo keitimu tai dbr kaip bite dirba  labai graziai. Seip ceksedavo man ten traskedavo. O dbr ledai.

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
Laiku pastebeta suplysusi vairuotojo puses granatos guma ir topaciu pakeiciamos kaladeles. Is po ziemos kaladeliu neliko.....

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
man ir reikia keist granatos guma skilute vienoje vietoje yra po biski rasoja niekaip neprisirosiu, kokios kaladeles ce?

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
Kazkokios EBT neturejau kada zaisti tai pirkau parduotuveje sake geros o kiek matysim. Topaciu dar ir slangutes pakeiciau stabdziu ir cilinblokus prieky nes jau paplyse buvo....

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Kazkokios EBT neturejau kada zaisti tai pirkau parduotuveje sake geros o kiek matysim. Topaciu dar ir slangutes pakeiciau stabdziu ir cilinblokus prieky nes jau paplyse buvo....
tai gal visgi EGT stabdžių kaladėlės? ;)
1.4Tdi
328Ci