Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: s.C Nauja Audi A6(c4) Q  (Skaityta 28862 kartus)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
103 2.5 tdi Q mieste (Kaunas, nes tai irgi svarbu) vaziuoju "smagiu" rezimu, kai salta apie 10, vasara gal apie 9, trasa apaie 6-7 prie 100 -120
irdejau irgi tokiu kurie sugeba po 7 mieste sudegint..
jo,ir as apie tokius girdejau tik mituose, kurie smagiai vaziuodami mieste sutelpa iki 7. bet gyvai neesu tokiu mates.

Neprisijungęs Egiux

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
103 2.5 tdi Q mieste (Kaunas, nes tai irgi svarbu) vaziuoju "smagiu" rezimu, kai salta apie 10, vasara gal apie 9, trasa apaie 6-7 prie 100 -120
jo,ir as apie tokius girdejau tik mituose, kurie smagiai vaziuodami mieste sutelpa iki 7. bet gyvai neesu tokiu mates.
nežinau kuriam mieste čia tiek galima sudeginti. Pas mane apie ~10 (automats) ir nesidraskant.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
nežinau kuriam mieste čia tiek galima sudeginti. Pas mane apie ~10 (automats) ir nesidraskant.
cia kalba sukasi apie 103 TDI Q jei kolega nepastebejote, o jusu automatas tikrai netoks... arba jis ne Q arba ne c4 a6

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
dar kaikurie teigia kad trasoj i 5 sulenda...

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
nu trasoj as apie 6 sudeginu :V

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
mieste 8-10 (Vilnius). Siuo metu isejo 8.5ltr. Trasoj galima tilpt 4.5-6 ribose vaziuojant 90-100km.h. Su tokia tik fwd trasoj galima tilpt i 3.7-4.6ltr, teko paciam.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
kad tilp i tuos 4.5 turi nezinau kaip saikingai ir svelniai greiti didint ir pluguot 85-90kmh su prisuktu kuru

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
mieste 8-10 (Vilnius). Siuo metu isejo 8.5ltr. Trasoj galima tilpt 4.5-6 ribose vaziuojant 90-100km.h. Su tokia tik fwd trasoj galima tilpt i 3.7-4.6ltr, teko paciam.

3,7 ltr?  :O su 1,9 gal imanoma, bet 2,5 tai nezinau  :V

Neprisijungęs Nesveikas

• Įrašai: 499
    • Žiūrėti profilį
Cia vejus kalba kurie sako kad 3,7 ar 4,5 ima ff

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Cia vejus kalba kurie sako kad 3,7 ar 4,5 ima ff
kudie vejus teoriskai kazka panasaus ispaust manau gal ir imanoma, susimazini kura visai kad netrauktu ir pluguoji labai svelniai, kazkas panasaus gal ir gautusi aisku su priekiu varomu tik ir ne su automatu
edit: dar turi pavejui buti ir ikalniu nebuti :)

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
pats vaziavau, ir buvo taikyta grynai kaip gazas paspaustas, kad nei per daug nei per mazai, kankyne ne vaziavimas, bet faktas, kad tokios sanaudos FWD imanomos. Su Q niekaip.

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
aisku smagu pasidraskyt kartais 2.5 103kw ir momentini pirmu antru begiu pasiekt 50-60litru siaip misrus dazniausiai rodo 7.5l. kai labai salta ryte uzkurus rodo 10 o trasoje vaziuojant ramiai man rodo 3.6-4.2 vaziuojant 6begiu apie 100km/h  cia ne quattro...su baku  1300-1400

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
nu kad 3,7 tilpu tai netikiu.bet i 4,6 imanoma.as pats dabar nenoriu pameluoti bet ar i 4,4 tilpau ar i 4,6 bet greitis tikria buvo tik koks 80max.bet pilani pakrauta masina.oi beje ir kw tik 85.tai tada manyciau cia visai nusirase kad i tiek telpa su 103kw

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį
vat su kuo nepavyko niekaip sumazint sanaudu, tai 1.9tdi 96kW PD (passat), nors uzmusk zemiau 6.2ltr prie 100km.h neina padaryt (vien vaziavimo budu).

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
vat su kuo nepavyko niekaip sumazint sanaudu, tai 1.9tdi 96kW PD (passat), nors uzmusk zemiau 6.2ltr prie 100km.h neina padaryt (vien vaziavimo budu).

Slabo :D Mano rekordas su bora 85kw pd chip pavyko 4,3ltr padaryti :P :D

Neprisijungęs Veil

• Žiūrėti profilį

Slabo :D Mano rekordas su bora 85kw pd chip pavyko 4,3ltr padaryti :P :D

zinok nejo, kaip bezaistum gazu, maziau nenusileidzia.

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
turbut su tokiom sanaudom dar ir irkluot reikejo per langus

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
turbut su tokiom sanaudom dar ir irkluot reikejo per langus

Nu man su bora su tokiomis sąnaudomis visada iki Šiaulių pavyksta numinti, jei 110km/h neperlipu :D

Neprisijungęs s.C

• Įrašai: 268
    • Žiūrėti profilį
Pasmane nera borto kompo tai as padariau kitaip bandyma. Tik uzsidege geltona lempute salerkos. Nulekiau i orleana 30l  vervos ipiyliau. Su 30l nuvaziavau 398 km. Misrus kelias 70% miesto ir 30 %tolygaus vaziavimo. Taigi iseina kad 30 : 400 x 100 =  7.5 l / km vidurkis... Bet jai mieste vaziojant tai nezinau neimanoma bent man su 7 tilpti maziausiai 8... O dar jei nori greiciau ilysti pravazioti tai 9 - 10...  Su panikes Ibizike 92 kw tai 6l mieste... Kai persedi ant Q tai jauciasi :D

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį

Turejau tokia Ibiza 2000m. 1.9 TDi 118 kw 360 NM. Viena grazia vasaros diena nuo greicio atsidare kapotas :) Ir aciu laimei sudauze tik stikla ir sulinko pats kapotas su vyreis :) stoikes nesuglamze :)

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį

Sita buvo viena is pirmuju dyzeliniu automobiliu mano istorijoje. 1.9 TDi 66 kw Seat Ibiza GT. Apsilankyta pas Vitolda ir isgauta 92 kw ir  323 NM -2200 rpm. Jau 4 metai kaip eksplotuojama. Sio metu jau virs pusantru metu mergina vazineja. Pakeisti tik dirzai ir itempejai su filtrai ir tt tai kas butina keisti visiem automobiliam. Niekas negenda puikiai vazioja kuro sanaudos tiesiog fantastiskos. Dar sudeti dujiniai amortikai su spyroklem raudonom bei lengvesniu ismetimu. Seip labai smagi masinyte pasiziurejas i ja jauciu didele nuostalgija :) Su ja daug ereliu buvo ismaudyta gatveje :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
turetu smagiai kilt  ff

Neprisijungęs s.C

• Žiūrėti profilį
Mieste su melyna Ibiza labai smagu ties 2k rpm didziausi NM tai nardyti pasaka, visur speji itilpti :) Su juoda Ibiza tai ties 3.5k rpm prasideda didziausi NM  ir nuo 1.6 iki 2 uzpusdavo :) Taigi rinkciausi melyna :D

Neprisijungęs DTS

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
ta galingesne tai gerule Oo)

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
Cia vln ant randanonos Ibiza buvau beveik papuoles. TDI, paleidau kelis korpusus i prieki, tai tik prie ~140-150 pavijau :V :D