Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Roberttino Audi S6 Plus Avant  (Skaityta 149857 kartus)

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
Re: roberttino "Audi 100 Avant" 2.2T
« Atsakymas #100: 2009 Gruodžio 09, 12:59:11 »
Pastatai kugini filtra, ir bov'as sniokscia nesveikai, ir MAF'as nebludija ;)

O kūginis filtras dėžėj standartinėj, ar tik su matuokle srauto užmauta?  :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2009 Gruodžio 09, 14:41:14 »

O kūginis filtras dėžėj standartinėj, ar tik su matuokle srauto užmauta?  :V
su matuokle uzmauta ;)
Dezej filtras sauks taip pat,kaip kad tyletum :D

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #102: 2009 Gruodžio 09, 14:57:43 »
Tai kad pas mane ir dabar neblūdija :V

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2009 Gruodžio 09, 15:04:59 »
Tai kad pas mane ir dabar neblūdija :V
pas tave montonis,made in LT,todel ir nebludija :D anie gerai susireguliuoja. O siaip jei ikisa aftermarket tai visko buna :)

Neprisijungęs Justin

• Įrašai: 319
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2009 Gruodžio 09, 15:09:04 »
ir kokie kuginiai filtrai butu verti demesio? kad bent jau nedingtu ag? linku butu idomu paziuret. ir gal turi pavyzdziu po kapotu kaip tai atrodo?

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2009 Gruodžio 09, 15:26:11 »
ir kokie kuginiai filtrai butu verti demesio? kad bent jau nedingtu ag? linku butu idomu paziuret. ir gal turi pavyzdziu po kapotu kaip tai atrodo?
pas mane toks nemazas KN'as, tik niekaip nesusitvarkau su atitvaru,tai pas mane kad prarandama ag,tai net neabejoju :D o tas dingo/nedingo tai sunku surast - siaip mano galva,jei modifikaciju nedaug - stockas geriausia ;)

Neprisijungęs Justin

• Įrašai: 319
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2009 Gruodžio 09, 15:35:55 »
pas mane toks nemazas KN'as, tik niekaip nesusitvarkau su atitvaru,tai pas mane kad prarandama ag,tai net neabejoju :D o tas dingo/nedingo tai sunku surast - siaip mano galva,jei modifikaciju nedaug - stockas geriausia ;)
imesk foto kaip KN atrodo :) jei modifikaciju nedaug,bet jei norisi ryskesnio bovo garso,tai maut kugini iseitis tenka :)

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #107: 2009 Gruodžio 09, 15:44:50 »
Tai būtent, kad vien pastatyti kūginį neužtenka, reikia ir pertvarą chimičint, todėl daug kas ir renkasi paprasčiausią būdą ;) Man tik įdomu, iš kur nematęs žinai, koks pas mane bov'as? Oo)

P. S. Prieš visokius montonius, ir kitokius homemade esu neigiamai nusistatęs, kiek teko girdėti, tai pas daugumą su tokiais variklis nedirba, apsukos plaukioja ir panašios nesąmonės darosi (!?) Kai pirkau mašiną, jau buvo įdėtas atmosferinis bov'as. Apsukos neplaukioja, jokių problemų nėra, todėl jis man netrukdo ir nesiruošiu jo išimti. Manau, kad beveik visi supranta, jog tokie bov'ai atlieka lygiai tą pačia funkciją, kaip ir standartiniai recirkuliaciniai, tas "pšššš" prideda nebent respect'o taškų :D :D :D

Jei ką, tai pas mane va toks įdėtas, tik sidabrinis.

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2009 Gruodžio 09, 15:52:16 »
bandziau spet pagal garsa  :D
O montoniai gerai reguliuojasi sakyciau, ir nebuna didesniu gliuku  :V Pertvara tai easy going - tik rankas reikia prie to privest ;) Kai padarysiu pertvara - nufotkinsiu - mestelsiu ;)

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #109: 2009 Gruodžio 09, 15:57:57 »
Pas mane kaip suprantu nereguliuojamas, tik spyruoklės keičiamos, priklausomai nuo turbos sudaromo slėgio ?!? Beje, gyvai garsas šiek tiek skiriasi, šituose video tai tikrai kaip montonis šniokščia :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2009 Gruodžio 09, 16:27:13 »
Tai būtent, kad vien pastatyti kūginį neužtenka, reikia ir pertvarą chimičint, todėl daug kas ir renkasi paprasčiausią būdą ;) Man tik įdomu, iš kur nematęs žinai, koks pas mane bov'as? Oo)

P. S. Prieš visokius montonius, ir kitokius homemade esu neigiamai nusistatęs, kiek teko girdėti, tai pas daugumą su tokiais variklis nedirba, apsukos plaukioja ir panašios nesąmonės darosi (!?) Kai pirkau mašiną, jau buvo įdėtas atmosferinis bov'as. Apsukos neplaukioja, jokių problemų nėra, todėl jis man netrukdo ir nesiruošiu jo išimti. Manau, kad beveik visi supranta, jog tokie bov'ai atlieka lygiai tą pačia funkciją, kaip ir standartiniai recirkuliaciniai, tas "pšššš" prideda nebent respect'o taškų :D :D :D

Jei ką, tai pas mane va toks įdėtas, tik sidabrinis.
O mišinuko prie to paties nepariebina? :)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2009 Gruodžio 09, 16:31:52 »
ka cia pl kliedi riberttinas? nuo kada recirkuliacinis atlieka ta pacia funkcija kaip isorinis? nezinai bent nenusisnekek....

i rnuo kada tau mantonni yra home made?

ka cia isvis pezi neisikertu as...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 09, 16:34:18 sukūrė Brutas »

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2009 Gruodžio 09, 16:37:50 »
http://www.youtube.com/watch?v=J9CKLSjBzL8

Man patiko greddy bov'o garsas, toks piktas, kaip ir greiti ir įsiutę :D

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #113: 2009 Gruodžio 09, 16:51:43 »
ka cia pl kliedi riberttinas? nuo kada recirkuliacinis atlieka ta pacia funkcija kaip isorinis? nezinai bent nenusisnekek....

Recirkuliacinis grąžina slėgį į turbiną, o atmosferinis išleidžia jį lauk, tai mano supratimu nereikalingo (ar kitaip perteklinio) slėgio pašalinimo funkcija ta pati ? :V

Kur rašiau, kad mantoni yra homemade ?? ?? ??
Citata
Prieš visokius montonius, ir kitokius homemade esu neigiamai nusistatęs
O neigiamai nusistatęs todėl, kad ne vieną kartą girdėjęs ir nete skaitęs, kad įdėjus atmosferinį atsiranda įvairių problemų. Ir šiaip, jeigu nebūtų šitas bov'as įdėtas buvusio savininko, tai specialiai tikrai jo nedėčiau (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 09, 16:54:24 sukūrė roberttinas »

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #114: 2009 Gruodžio 09, 16:54:05 »

O mišinuko prie to paties nepariebina? :)
Taip, tam momentui, kai bov'as atsidaręs, pariebina (+) Bet, kaip jau sakiau, pas mane su juo nėra problemų, todėl ir neimu į galvą to :D

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2009 Gruodžio 09, 17:03:24 »

Recirkuliacinis grąžina slėgį į turbiną, o atmosferinis išleidžia jį lauk, tai mano supratimu nereikalingo (ar kitaip perteklinio) slėgio pašalinimo funkcija ta pati ? :V

Kur rašiau, kad mantoni yra homemade ?? ?? ??
Citata
Prieš visokius montonius, ir kitokius homemade esu neigiamai nusistatęs
O neigiamai nusistatęs todėl, kad ne vieną kartą girdėjęs ir nete skaitęs, kad įdėjus atmosferinį atsiranda įvairių problemų. Ir šiaip, jeigu nebūtų šitas bov'as įdėtas buvusio savininko, tai specialiai tikrai jo nedėčiau (+)

va tavo pasakymas apie montonius!!!! neatsakai uz savo rasliavai?

tai kur povelniu funkcija ta pati kai recirkuliacinis GRAZINA o isorinis ISMETA ?? ?? ?? ?? tai cia TA PATI FUNKCIJA skaitosi ?? ?? ??

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #116: 2009 Gruodžio 09, 17:19:47 »
va tavo pasakymas apie montonius!!!! neatsakai uz savo rasliavai?

tai kur povelniu funkcija ta pati kai recirkuliacinis GRAZINA o isorinis ISMETA ?? ?? ?? ?? tai cia TA PATI FUNKCIJA skaitosi ?? ?? ??
Na, tegu būna kaip sakai ;) Gal prie mantoni esu nusiteikęs, nes nenaudojau jų, bet kažkodėl ir nesiruošiu (-)
Toliau kalbant apie bov'o funkciją, tai noriu pasakyti, kad tiek uždaras, tiek atviras bov'as pašalina nereikalingą slėgį, tik uždaras iš karto ir grąžina jį į turbiną. Bet šitą dalyką manau ir pats žinai. Tai kam reikia aiškinti, kad jų funkcijos yra visiškai skirtingos ?? ?? ?? Ar čia tik noras pasiginčyti? :V

P. S. Ir iš viso man įdomu, ko čia taip putojies?

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2009 Gruodžio 09, 17:24:47 »
tai kad tu nusisneki kaip nesiputosi... kur as rasiau kad VISISKAI skirtingos ?? ?? ?? nu krc... tyngiu gincytis...

o bovas dirba ne su brandiniu vardu, o su savo funkcionalumu.. pats pus emetu mantonni naudojau, todel ir klausiu kodel tu pries juos, nes jis idealei atliko savo darba be menkiausio sustreikavimo... ir ju kaina ne kaip kopiju...

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #118: 2009 Gruodžio 09, 17:37:17 »
Tai negi tu kiekvieną temą skaitai ir dėl kiekvieno neaiškiai parašyto teiginio taip reaguoji? :V ;)
Baigiant temą apie bov'us, jau anksčiau rašiau, kad specialiai atviro bov'o į stock'inę mašiną tikrai nedėčiau (-) Kol apie pačią turbo sistemą ir jos veikimą nieko nežinojau, tai tas "pššš" atrodė kažkas kosminio, nes matytas tik filmuose ff :D Bet labiau pasidomėjęs supratau, kad gamyklinis uždaras bov'as atlieka tą pačią funkciją ir tas garsas labiau pasirodyt reikalingas (+) Ir dar pridedant apie Mantoni'us, asmeniškai man jų garsas nepatinka, maniškio gražesnis :H :D :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 09, 17:38:48 sukūrė roberttinas »

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2009 Gruodžio 09, 17:44:09 »
Idomi jusu nuomone: kaip manot, o nuo kurio bovo performancui geriau ? :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2009 Gruodžio 09, 17:49:23 »
Idomi jusu nuomone: kaip manot, o nuo kurio bovo performancui geriau ? :)
nuo tarppines tarp vairo ir sedynes... :-]

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2009 Gruodžio 09, 17:50:12 »
nu sita atmeskim :) idomu ka zmones masto...

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #122: 2009 Gruodžio 09, 17:54:24 »
Jeigu kalbant apie performance'ą tai nuo uždaro :V Bet šita tema galima daug diskutuoti

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2009 Gruodžio 09, 17:55:48 »
Na sakoma kad vidinis bovas tipo taupo slėgį, jį duodą tarp osm ir turbos, bet kas iš to, daleiskim jei ten slėgis būna paprastai 0,9xx bar dėl oro filtro pasipriešinimo o jis ten tuo momentu padaro 1,0xx bar (kiek per daug spėju viskas lekia lauk pro poro filtrą atgal) tai skirtumo mažai oro kiekio prasme. Bet svarviausia kad su vidiniu bovu kompas tiksliau paskaičiuoja kuro kiekį, su atmosferiniu šiek tiek pariebina - kiek tai įtakos performansui turi nežinau

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #124: 2009 Gruodžio 09, 18:00:05 »
Kaip ir sakiau, šia tema galima daug diskutuoti, tai gal čia nepradedam? ;)