Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Rinkuskinio audi A4 (Dar vienas krokodilas)  (Skaityta 3411 kartus)

Neprisijungęs Rinkuskinis

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Rinkuskinio audi A4 (Dar vienas krokodilas)
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 02, 20:52:17 »
Nusprendziau ir aš parodyti savo audi :) Pirkta 2010 metų vasario menesį. Mašina parvaryta iš austrijos
Tai jau antra Audi, gaila kad senosios foto nebeturiu, Prieš tai buvo Audi 80 1.6 D 1985 metuku. pereinamasis modelis,ji parduota prieš 5 metus, poto buvo seat Toledo 1992 metu 1.9TD 55kw, tada nupirkta peugeot 406 2.1 TD 80kw bet labai greit parduota :)nes supratau kad geresnes mašinos wv/audi nera, tada vel sėdau už senojo seato, ir tada 2010 sausio pabaigoje patirta avarija po kurios seatas iškeliavo i laužyna, ir tada nuspresta pirkt Audi, Štai ir manoji salota :) prašom komentuojam , nesigedijam
Markė Audi,
Modelis A4 Avant
Variklis 1.9TDI 81kw
Pagaminimo metai 1996
Spalva šviesiai žalia
Spalvos kodas LY6K

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 26, 19:35:47 sukūrė rinkuskinis »

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Re: Rinkuskinio dar vienas krokodilas
« Atsakymas #1: 2011 Rugpjūčio 03, 08:42:38 »
Spalva limpa ir patinka man sita ir istiesu graziai atrodo, mano akimis tai reik nulupt ta LT nuo bagazo, apacioj atsvaitus, tada didesniu ratuku na ir banaliai aisku bet pakeist faras priekines i naujasnes, va tada tikrai graziai ziuresis, vidu parodyk

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Rugpjūčio 03, 11:16:27 »
O, dar vienas krokodilas  :D O kodėl galinės lempos skiriasi? Prisidėsiu prie kolegos, prašydamas parodytų saloną  (v) O šiaip atrodo daili, nenukankinta gyvenimo audi  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Rugpjūčio 03, 19:03:53 »
Kaip tik padarysiu nuotraukas būtinai įkelsiu ir parodysiu, ta LT ženklą tai reiks nulupt, bet tik idomu ar pavyks :) o dėl atsvaitų tai jie realiai gan neblogai, bent jau man atrodo, mat čia skonio reikalas, dėl lempų, tai nėra finansu, o kitaiskų dėt nesinori. Dėl Ratų tai aišku kad didesni gražiau atrodo, bet gan dažnai tenka važinet prastais keliais, tai ir mašina kietesne ir važiuoklė daugiau drožias :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 03, 19:12:18 sukūrė rinkuskinis »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Rugpjūčio 03, 19:08:57 »
Galines lempos tai kodėl skiriasi nežinau, kai pirkau tokios buvo, matyt austras iškūlęs buvo. Bėda ta kad nieks parduot vienos nenori, reikia facelifto ir antros, nes ta su tamsintu stiklu ir truputi skilus. buvau radęs kas parduos vieną, bet kainą beprotišką užlaužė. paprašė 160lt. tai nusprendžiau kad gal geriau pabusiu su skirtingom, juk greitis ir trauka nuo to nemažėja :)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Rugpjūčio 03, 20:02:17 »
nu tai nupirk dvi, o viena nereikalinga parduok,manau atsiras, kam gali prireikt :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Rugpjūčio 03, 21:26:30 »
na galima ir taip daryt, bet tai neskubus reikalas, gal atsiras dar :)

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Rugpjūčio 03, 21:28:05 »
Kaip tik padarysiu nuotraukas būtinai įkelsiu ir parodysiu, ta LT ženklą tai reiks nulupt, bet tik idomu ar pavyks :) o dėl atsvaitų tai jie realiai gan neblogai, bent jau man atrodo, mat čia skonio reikalas, dėl lempų, tai nėra finansu, o kitaiskų dėt nesinori. Dėl Ratų tai aišku kad didesni gražiau atrodo, bet gan dažnai tenka važinet prastais keliais, tai ir mašina kietesne ir važiuoklė daugiau drožias :)

Prieš lupant LT lipduką, truputį pakaitink jį su fenu, nepersistenk tik  :)

Neprisijungęs MantasJM

• Įrašai: 406
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Rugpjūčio 03, 23:04:53 »
Visai nieko ta zalia spalva.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Rugpjūčio 04, 11:24:58 »

Prieš lupant LT lipduką, truputį pakaitink jį su fenu, nepersistenk tik  :)

reiks bandyt kaitint, gal pavyks :-]

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Rugpjūčio 04, 21:07:37 »
Greit atsiras atskiras krokodilu klubas :D Siaip anksciau sitos spalvos tiek nemaciau A4, dabar lenda viena po kitos, ir jei anksciau man ta spalva baisi atrode, dabar labai normaliai ziurisi  (+)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Rugpjūčio 05, 08:14:44 »
 :-] Gerą mintį pasiūlei kolega :-]. Jo as jų ir kiekvieną kart vis daugiau pamatau, kai tik nupirkau tai labai retai kur uzmatydavau, dabar per diena net po kelias

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Rugpjūčio 05, 09:54:07 »
:-] Gerą mintį pasiūlei kolega :-]. Jo as jų ir kiekvieną kart vis daugiau pamatau, kai tik nupirkau tai labai retai kur uzmatydavau, dabar per diena net po kelias

Manau čia papraščiausiai, kai pats tokią turi, tai ir atkreipi labiau dėmesį, nes ir aš pastebėjau, jog jų sparčiai padaugėjo, nors Šiauliuose tokios yra tik 3, bent jau kolkas  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Rugpjūčio 05, 12:22:49 »
Tai kad gimtinėje tai yra birzuose yra mano ir dar 2 tokios pat :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Rugpjūčio 05, 12:40:42 »

Manau čia papraščiausiai, kai pats tokią turi, tai ir atkreipi labiau dėmesį, nes ir aš pastebėjau, jog jų sparčiai padaugėjo, nors Šiauliuose tokios yra tik 3, bent jau kolkas  :D
Tu įsitikinęs, kad ne daugiau nei 3 ? :-]

Neprisijungęs Donatello

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Rugpjūčio 05, 13:50:52 »

Manau čia papraščiausiai, kai pats tokią turi, tai ir atkreipi labiau dėmesį, nes ir aš pastebėjau, jog jų sparčiai padaugėjo, nors Šiauliuose tokios yra tik 3, bent jau kolkas  :D

Tas dyzelis kur prie tilžės būna, dar vienas su kreminiu salonu, na ir mano..  :) Nu ir vienas sedanas, bet sedanas ne krokodilas  :D, bent jau daugiau tikrai nesu matęs, tik karts nuo karto tas užmatau
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 05, 13:55:23 sukūrė Donatello »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Rugpjūčio 06, 20:48:01 »
kodel sedanas ne krokodilas?

Neprisijungęs Manvis

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2011 Rugpjūčio 07, 15:54:33 »

Manau čia papraščiausiai, kai pats tokią turi, tai ir atkreipi labiau dėmesį, nes ir aš pastebėjau, jog jų sparčiai padaugėjo, nors Šiauliuose tokios yra tik 3, bent jau kolkas  :D

Tas dyzelis kur prie tilžės būna, dar vienas su kreminiu salonu, na ir mano..  :) Nu ir vienas sedanas, bet sedanas ne krokodilas  :D, bent jau daugiau tikrai nesu matęs, tik karts nuo karto tas užmatau
Kaip tik šiandien tilžėj mačiau tą kuri pastoviai stovi ir dar tik pasukus ant centro dar viena užmačiau iškart krokodilą avant'ą be ragų. Nu nežinau, manau, kad jų tikrai daugiau negu 3 Šiauliuose ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2011 Spalio 26, 19:20:16 »

pakeistas keleivio pusės žibintas,  pagaliau abu žibintai vienodi. Audelė prašosi į dušą :-]

P.S. parduodu keleivio pusės galinį  žibintą, su tamsintu atbulinio stiklu :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 26, 19:24:20 sukūrė rinkuskinis »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2011 Spalio 26, 19:33:11 »

Kelios vidaus foto

• Žiūrėti profilį
vėliau bus daugiau  salono foto :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 26, 20:15:48 sukūrė Rinkuskinis »