Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Rimvydo garazas (facelift_C5)  (Skaityta 12555 kartus)

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
Re: Rimvidielio garazas
« Atsakymas #75: 2010 Gruodžio 06, 23:50:06 »
Nereikia su tuo quattro pereiti į fanatizmą. Paturėk, pabandyk ir tiek :) o toliau, jei patiko, imi vėl tokią pat quattrinę. O jei nelabai patiko, tada nėra ko skęsti kartu su quattro ligoniais ir ne savo noru (o kai kurių skanduotės pagalba) audi pirkti su quattro.  :D
Pasakysiu teisybe. Aš susirgau quattro liga kai prisijungiau sitame forume :D dar brolis tempias i kiema quattrines po langais, seile pavarvinu kai smaginas dar pravaziuoju... :D fwd nera blogai, tik paprasčiausei ši žmogu šiektiek pažystu, jam reikėjo quattro pirkt.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 07, 12:12:27 sukūrė Fanatiks »

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2010 Gruodžio 07, 16:53:59 »
Donce, pavažinėt ar būti pravežamam, tai yra vienas dalykas :) savaitgalį pavežiojau kelis draugus, kurie visada buvo mersistai arba bimbalistai, tai sako "eina naaaa, noriu ir aš tokios". Bet kaip pvz aš, irgi svaigau apie quattro prieš porą metų, kol savo aldonos neturėjau. Atsivažinėjus kažkaip nebeteikiu tokio išskirtinumo :) Tiksliau samprota kitokia patapo :) netaikau tai niekam, tiesiog galvoju, kad norint awd turėti, tai reiktų dairytis į mersą G klasės ir panašius auto (tai yra džipus) dėl padidinto pravažumo. Lengvoji fwd yra paprasčiau ir mažai kuo nusileidžia, jei su protu važinėjama, pačiom quattrinėm.

Kam tai nepriimtina, tai tiesiog nekreipkit dėmėsio, tai yra mano nuomonė :) niekam nekišu savo nuomonės. Patinka quattro ir t.t., tai valio, turit tai, kas jum patinka ir visi laimingi  :) :D

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2010 Gruodžio 07, 17:13:19 »
Visiskai sutinku su jusu nuomone del quattro siaip man si sistema nereikalinga nepajutau jokio diskomforto vairuojant FWD, pries metus tikrai buciau pirkes audi su quattro sistema nes visi forume tik apie tai snekejo ir dievino , buvau uzsikretes ir as tuom, bet va kazkaip atslugo tas noras ir viska apmastes nusprendziau imti su prieku varomu kadangi pagrinde vazineju po miesta tai norejosi ispesti siek tiek ekonomijos. Ce butu mano tokie pamastymai ir neskiriu ju niekam, kas zino gal ateityje isaugs poreikis i AWD. :)

Neprisijungęs gisas

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2010 Gruodžio 07, 17:18:07 »
Visiskai sutinku su jusu nuomone del quattro siaip man si sistema nereikalinga nepajutau jokio diskomforto vairuojant FWD, pries metus tikrai buciau pirkes audi su quattro sistema nes visi forume tik apie tai snekejo ir dievino , buvau uzsikretes ir as tuom, bet va kazkaip atslugo tas noras ir viska apmastes nusprendziau imti su prieku varomu kadangi pagrinde vazineju po miesta tai norejosi ispesti siek tiek ekonomijos. Ce butu mano tokie pamastymai ir neskiriu ju niekam, kas zino gal ateityje isaugs poreikis i AWD. :)
su tavo vairavimu, ekonomijos niekas nebus  (be) :D tau golfas 1.9tdi 15litru surytu  :-] :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2010 Gruodžio 07, 17:33:05 »
su tavo vairavimu, ekonomijos niekas nebus  (be) :D tau golfas 1.9tdi 15litru surytu  :-] :)
jeigu syki praveziau smagiai nereiskia kad visados spaudziu :P viskas turi buti daroma su protu ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2010 Gruodžio 07, 17:38:05 »
truputelis svezienos... ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2010 Gruodžio 07, 17:39:45 »
Graži,graži  (+) ,vasarai ratukus gražesnius ir  (y)

Neprisijungęs Neriuss

• Įrašai: 396
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2010 Gruodžio 07, 18:45:58 »
parodyk kas viduj gera ?

Neprisijungęs gisas

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2010 Gruodžio 07, 18:51:35 »
parodyk kas viduj gera ?
oi ten gera... :G

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2010 Gruodžio 07, 19:06:04 »
vidaus foto neturiu nieko mandro nera iskyrus chekolus kuriuos voketis paliko ant sedyniu.. :D

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2010 Gruodžio 07, 19:36:08 »
grazi kvaraba :)

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2010 Gruodžio 07, 22:19:32 »
 :) Daili tikrai, o spalva tai is vis  :G uhh

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2010 Gruodžio 07, 22:22:06 »
grazus avantas  :G matosi myleta ir priziureta  :)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
Re: Rimvidielio facelift
« Atsakymas #88: 2010 Gruodžio 08, 09:36:36 »
mechanine ? kuris variklis ?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2010 Gruodžio 08, 10:44:16 »
Mechanas, variklis 2.5tdi (AYM) 114kw

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2010 Gruodžio 08, 12:37:45 »
kokie vasarai batukaj nusimato?

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2010 Gruodžio 08, 14:33:32 »

ir kiek mieste ryja apie ~8l ? , jeigu nepaslaptis kiek mazdaug mokejai , nes mes mazdaug tokia ziurimes butu idomu suzinot uz kiek paemei :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2010 Gruodžio 08, 15:55:27 »

ir kiek mieste ryja apie ~8l ? , jeigu nepaslaptis kiek mazdaug mokejai , nes mes mazdaug tokia ziurimes butu idomu suzinot uz kiek paemei :)
Viesai skelbt nenoriu kiek mokejau ce kiekvieno asmeninis reikalas ;) , tai itakoja daug kriteriju pvz. kakia masinos bukle, komplektacija is kur perkama ar is pirikupu ar tiesiai is zmogaus, o kainas galima pasiziureti gide ar pliuse. Sanaudos ivairios nuo tapkes svorio priklauso, misriai vaziuojant isitenkama tarp 7-9ltr

Neprisijungęs twinas

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2010 Gruodžio 08, 18:38:15 »
6ios pavaros?

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Macabre

• Įrašai: 461
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2010 Gruodžio 08, 19:00:38 »
Šeštukė tai (y) o dar spalva... (o)

Neprisijungęs ignaras

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2010 Gruodžio 08, 19:59:47 »
6ios pavaros?

kad visos 2.5 su sesiom buna :) , o seip tai tikrai grazi audi , tie gerai ratai ziuretusi audi a4 orginalus  penkiu stipinu :) , ir galiniai niaukti langai turetu tik manau :) idomu salona butu pamatyti

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2010 Gruodžio 09, 17:51:45 »
na sitei originalus ratai kaip zieminiai man bus patis tie, zapaske irgi tokia pat, visi dailus nenubrozdinti, o vasarai bus kiti ratukai ;) galiniai langai svelniai tamsinti siaip matosi bet is skirtingu kampu kitaip atrodo plius dar yra originalios uzuolaidos gale  jei uztraukiu tai tada kaip uzkalta buna :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2010 Gruodžio 09, 20:16:08 »
Langus kas tamsino, tai tikrai skonio neturėjo :) Mano galva, tik juodai juos reikia tamsinti prie tokios auto ir spalvos.

Neprisijungęs Iljusha

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2010 Gruodžio 09, 20:24:12 »
grazi spalva :G