Langus kas tamsino, tai tikrai skonio neturėjo Mano galva, tik juodai juos reikia tamsinti prie tokios auto ir spalvos.
bijau pameluot vet ar galejau sita audine uzmatyt apie puse 7 minijos gatvei?
Citata iš: Evaldas 2010 Gruodžio 09, 20:16:08 Langus kas tamsino, tai tikrai skonio neturėjo Mano galva, tik juodai juos reikia tamsinti prie tokios auto ir spalvos.Na langai tamsinti buvusio seimininko voketijoje, matosi labai kokybiskai atliktas darbas ir plevele gera tik vat atspalvis toks idomus, tamsia diena ziurisi kaip veidrodis o vat sauleta susilygina su priekiniais langais ir graziai ziurisi beje sende teko ismeginti A6 pravazuma siek tiek nusivyliau kol vaziuoja pusnyje tol vaziuoja bet va tik sustok ir sedi iskart, siaip dar galvoju kad padangos nera tokio tipo kur po sniegus vazineti
na siaip padangos su asimetriniu rastu uzmautos tai nera jos pusnim lb skirtos
Žiemai siauresnės geriau
Dekui uz pagiras atsilus orams atsipoliruosim isivalysim viska idealiai tada bus smagiau dbr salta nesinori krapstytis per daug Na padangos ant buvusios masinos buvo nokian nepamenu modelio tikslaus tai ziauriai patiko lb gerai kibo prie ledo o ir per pusnis eidavau kiaurai. Dabar uzmoves esu Continental WinterContact TS 810 siaip irgi gerai kimba tik jei sniego sulig bamperiu eina gerai kol vaziuoji, sustoji ir muilinti pradeda. Manau gal per placias busiu pajemes 215
Citata iš: Rimvidielis 2010 Gruodžio 12, 22:41:19 Dekui uz pagiras atsilus orams atsipoliruosim isivalysim viska idealiai tada bus smagiau dbr salta nesinori krapstytis per daug Na padangos ant buvusios masinos buvo nokian nepamenu modelio tikslaus tai ziauriai patiko lb gerai kibo prie ledo o ir per pusnis eidavau kiaurai. Dabar uzmoves esu Continental WinterContact TS 810 siaip irgi gerai kimba tik jei sniego sulig bamperiu eina gerai kol vaziuoji, sustoji ir muilinti pradeda. Manau gal per placias busiu pajemes 215 pas mane Continental Viking contact 3, antra ziema jokiu isvis problemu... tik vienintelis minusas, labai minkstas misinys ir greitai devisi
Rimvidelis o A6 rura kelei ar standartiskai aukstai stovi?mortikai gale gal dujiniai?