Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Rimvydo garazas (facelift_C5)  (Skaityta 12443 kartus)

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
Re: Rimvidielio facelift
« Atsakymas #100: 2010 Gruodžio 09, 21:09:25 »
Langus kas tamsino, tai tikrai skonio neturėjo :) Mano galva, tik juodai juos reikia tamsinti prie tokios auto ir spalvos.
Na langai tamsinti buvusio seimininko voketijoje, matosi labai kokybiskai atliktas darbas ir plevele gera tik vat atspalvis toks idomus, tamsia diena ziurisi kaip veidrodis o vat sauleta susilygina su priekiniais langais ir graziai ziurisi :)

beje sende teko ismeginti A6 pravazuma siek tiek nusivyliau kol vaziuoja pusnyje tol vaziuoja bet va tik sustok ir sedi iskart, siaip dar galvoju kad  padangos nera tokio tipo kur po sniegus vazineti :V
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 09, 21:17:11 sukūrė Rimvidielis »

Neprisijungęs moxt

• Įrašai: 376
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2010 Gruodžio 09, 21:11:59 »
ruosiuosi tokia pacia pardavinet.1:1 tik ragai juodi 2.5 aym mechanas.auto taip pat randasi pkr

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2010 Gruodžio 09, 22:12:38 »
bijau pameluot vet ar galejau sita audine uzmatyt apie puse 7 minijos gatvei?  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2010 Gruodžio 10, 00:18:18 »
bijau pameluot vet ar galejau sita audine uzmatyt apie puse 7 minijos gatvei?  :)
na kad ne

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2010 Gruodžio 10, 00:21:23 »
tj tada tokia pat gryna vaziavo,gal siektiek atspalviai skyres bet tamsoj buvo sunku iziuret :)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2010 Gruodžio 10, 17:13:41 »
Langus kas tamsino, tai tikrai skonio neturėjo :) Mano galva, tik juodai juos reikia tamsinti prie tokios auto ir spalvos.
Na langai tamsinti buvusio seimininko voketijoje, matosi labai kokybiskai atliktas darbas ir plevele gera tik vat atspalvis toks idomus, tamsia diena ziurisi kaip veidrodis o vat sauleta susilygina su priekiniais langais ir graziai ziurisi :)

beje sende teko ismeginti A6 pravazuma siek tiek nusivyliau kol vaziuoja pusnyje tol vaziuoja bet va tik sustok ir sedi iskart, siaip dar galvoju kad  padangos nera tokio tipo kur po sniegus vazineti :V

ne quattro juk ;)

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2010 Gruodžio 11, 20:47:16 »
jo q butu butu kitas dalykas ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2010 Gruodžio 12, 16:56:03 »
na siaip padangos su asimetriniu rastu uzmautos tai nera jos pusnim lb skirtos :)

Neprisijungęs Stuncioks

• Įrašai: 508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2010 Gruodžio 12, 21:31:12 »

turi lipt  :D maniske lipa, pakolkas nesiskundziu :-] tik 0.5 metro pusni nebepralekiu  :D :D Grazi aude  :H

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2010 Gruodžio 12, 21:33:27 »
na siaip padangos su asimetriniu rastu uzmautos tai nera jos pusnim lb skirtos :)

cia jau ziurint kokios padangos ir koks gamintojas  ;) pas mane su asimetriniu ir jokiu problemu dar nekilo  :)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2010 Gruodžio 12, 22:41:19 »
Dekui uz pagiras atsilus orams atsipoliruosim isivalysim viska idealiai tada bus smagiau dbr salta nesinori krapstytis per daug :)
Na padangos ant buvusios masinos buvo nokian nepamenu modelio tikslaus tai ziauriai patiko lb gerai kibo prie ledo o ir per pusnis eidavau kiaurai. Dabar uzmoves esu Continental WinterContact TS 810  siaip irgi gerai kimba tik jei sniego sulig bamperiu eina gerai kol vaziuoji, sustoji ir muilinti pradeda.  Manau gal per placias busiu pajemes 215 :V

Neprisijungęs Fanatiks

• Įrašai: 1281
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2010 Gruodžio 12, 22:51:30 »
Žiemai siauresnės geriau  :)

Neprisijungęs Stuncioks

• Įrašai: 508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2010 Gruodžio 12, 22:55:53 »
Žiemai siauresnės geriau  :)

teisybe  ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2010 Gruodžio 13, 07:04:59 »
Su 235 niekur nesimuiliju, o čia 215... Jis kaip standartas galima, t.y. 215/55 r16.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2010 Gruodžio 13, 15:16:45 »
Pas mane jau antra žiema Michelin Alpin a3. Užsėdimus galiu suskaičiuot ant vienos rankos pirštų, kaikurie užsėdimai tik dėl savo kvailumo. Išmatavimai 195/65R15, gal ir juokingai atrodo mašina, bet važiuoja gerai. ;)

Neprisijungęs juniors

• Įrašai: 5199
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2010 Gruodžio 13, 15:27:18 »
Dekui uz pagiras atsilus orams atsipoliruosim isivalysim viska idealiai tada bus smagiau dbr salta nesinori krapstytis per daug :)
Na padangos ant buvusios masinos buvo nokian nepamenu modelio tikslaus tai ziauriai patiko lb gerai kibo prie ledo o ir per pusnis eidavau kiaurai. Dabar uzmoves esu Continental WinterContact TS 810  siaip irgi gerai kimba tik jei sniego sulig bamperiu eina gerai kol vaziuoji, sustoji ir muilinti pradeda.  Manau gal per placias busiu pajemes 215 :V

pas mane Continental Viking contact 3, antra ziema jokiu isvis problemu... tik vienintelis minusas, labai minkstas misinys ir greitai devisi  ;)
Audi A4 B5 1,8T sedanas 110kw+    FOO232

#garaže  www.garaze.lt

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2010 Gruodžio 13, 15:32:49 »

pas mane Continental Viking contact 3, antra ziema jokiu isvis problemu... tik vienintelis minusas, labai minkstas misinys ir greitai devisi  ;)

pas mane tokios pat, tai lipa per labai gerai  :G 205/55 r16v :)

Neprisijungęs Valdas_M

• Įrašai: 65
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2011 Sausio 14, 10:17:25 »
Rimvidelis o A6 rura kelei ar standartiskai aukstai stovi?mortikai gale gal dujiniai?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2011 Sausio 14, 12:43:29 »
Rimvidelis o A6 rura kelei ar standartiskai aukstai stovi?mortikai gale gal dujiniai?
siaip standartas, tiek priekis tiek galas vienodame aukstyje stovi, nera tokia auksta jinai :D