Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renciaus S4  (Skaityta 330981 kartus)

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a4 S-Line
« Atsakymas #50: 2009 Rugpjūčio 27, 23:34:33 »
sendien uzmatyta sita audine vazuojanti nuo kupiskio puses link utenos jeigu neapsipazinau  Tikrai gerai atrodo ledas  :G

Neprisijungęs Ed*

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2009 Rugpjūčio 28, 12:56:03 »
man tas pats buvo kad tepala isvare ir nepypsejo jokia lempute...praejo pora savaiciu ir nebeveikia vienas cilindras...kiek tau remontas kainavo??

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2009 Rugpjūčio 28, 22:07:48 »
man tas pats buvo kad tepala isvare ir nepypsejo jokia lempute...praejo pora savaiciu ir nebeveikia vienas cilindras...kiek tau remontas kainavo??
pats viska dariau su draugu, isskyrus slifavimus, tai i 1000e itilpau... dar +draugui ir man pietus picerijoj kol tvarkem... ~2 savaites tai vien tam apie 300lt :) na ilgas procesas labai gavosi nes tai voztuvu negavau tai to tai ano ir uzsitempe... tuo paciu kol buvo greiciu deze nuimta pakeiciau magnetini zieda joje, kuris duoda impulsa speedometrui, nes neveike jis pries remonta ~4men :):):)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 28, 22:12:45 sukūrė a4S-Line »

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2009 Rugpjūčio 28, 22:08:59 »
sendien uzmatyta sita audine vazuojanti nuo kupiskio puses link utenos jeigu neapsipazinau  Tikrai gerai atrodo ledas  :G
jo gali but nes vaziavau is kaimo pasiemes guoli keist jo... taves neuzpasinau... visa tai vyko ~17:30h jej neklystu  ;)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2009 Rugpjūčio 28, 23:22:55 »
cia kelios akimirkos is radiatoriaus keitimo

va taip atrodo radiatorius aptarkuotas

o cia viso sio remonto kaltininke... neatlaikiusi 6000rpm ~30sekundziu

va taip mano aude atrode paskersta :)

desiniau matosi mano audines iseiginemis mano transportas (uosviu mazda 323 91m 1,6 16v :D)

cia surinkta bet be buferio grotu "KOVINE" :D

Neprisijungęs aiwarushka

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2009 Rugpjūčio 29, 01:53:31 »
kiek uz priekini bamperi esi mokejes?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2009 Rugpjūčio 29, 02:28:33 »
pas ji jau buvo su bamperiu kai pirko ;) seip apie 1200 vaiksto kainos ;)

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2009 Rugpjūčio 29, 02:32:02 »
kodel liga? Gal greiciau per maza prieziura kas liecia tepalus.

kas liecia 1.8t 110 kw motorus dazna liga yra indeklai. kiek paciam teke is europos parvaryt ir pats kai buvau nusipirkes sau buvo indekliukai gatavi. prieziura gali buti normali, bet jie bijo apkrovu ir vaziavimu prie didesniu sukiu. bent jau taip teke susidurti ;) aisku buna isimciu ;)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2009 Rugpjūčio 29, 08:48:12 »
kodel liga? Gal greiciau per maza prieziura kas liecia tepalus.

kas liecia 1.8t 110 kw motorus dazna liga yra indeklai. kiek paciam teke is europos parvaryt ir pats kai buvau nusipirkes sau buvo indekliukai gatavi. prieziura gali buti normali, bet jie bijo apkrovu ir vaziavimu prie didesniu sukiu. bent jau taip teke susidurti ;) aisku buna isimciu ;)

Netikiu, kad bijo apkrovu  (-) Mano patirtis, kad savininkai vazineja be tepalu, t.y. pradeda leisti turba ir vaziuoja kol lempute neuzsidega  :V

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2009 Rugpjūčio 29, 09:38:59 »
keista kad ventiliatoriaus menteles vasara nuluzo  :V
pas mane buvo ziema apledejus ir luzo to pasekoje ir isidejau kita radiatoriu

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2009 Rugpjūčio 29, 10:16:31 »
jis buvo trukes tai dabar pasigailejau kad iskart jo nepakeiciau... bet ka padarysi, juk :gyveni ir mokaisi" :)
kas liecia 1.8t variklius zinau 1 ju silpnybe kad tepalo siurbliukai nekokie, nes pats jau 2 pakeites... (stringa redukcinis voztuvas) o jo strigima manau itakoja tepalu pasirinkimas ir visi kiti rodikliai kaip pvz: auto gesinimas neatausinus turbinos, neduok dieve vazinejimas su blogu tepalo siurbliu, del ko dyla idekliukai ir metalo struske uzkisa reducini voztuva... tepalai siam varikliui minimum turi buti sintetiniai 5w40 o dar geriau 0w40... kuo geresni tepalai tuo geriau matariukui, nes yra dar 1 minusiukas: turbinos tepalo kanalai yra mazyciai ir supilus ne sintetinius tepalus (automatiskai tirstesnius) kemsasi turbinos tepimo kanalai. i turbina tepalus paduoda o turbina neturi kur ju padet ir pilia kur papuola... kad ir mano atvejis dabar. melyna duma meta, et turbinos asele nekliba nei kiek. tai manau kad tada kai nuejo ideklai galejo metalo struskiu pakliut i turba ir uzkimst kanalus... rytoj bus matyt kas ir kaip nes skrosiu turbina :)

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2009 Rugpjūčio 29, 21:10:57 »
jis buvo trukes tai dabar pasigailejau kad iskart jo nepakeiciau... bet ka padarysi, juk :gyveni ir mokaisi" :)
kas liecia 1.8t variklius zinau 1 ju silpnybe kad tepalo siurbliukai nekokie, nes pats jau 2 pakeites... (stringa redukcinis voztuvas) o jo strigima manau itakoja tepalu pasirinkimas ir visi kiti rodikliai kaip pvz: auto gesinimas neatausinus turbinos, neduok dieve vazinejimas su blogu tepalo siurbliu, del ko dyla idekliukai ir metalo struske uzkisa reducini voztuva... tepalai siam varikliui minimum turi buti sintetiniai 5w40 o dar geriau 0w40... kuo geresni tepalai tuo geriau matariukui, nes yra dar 1 minusiukas: turbinos tepalo kanalai yra mazyciai ir supilus ne sintetinius tepalus (automatiskai tirstesnius) kemsasi turbinos tepimo kanalai. i turbina tepalus paduoda o turbina neturi kur ju padet ir pilia kur papuola... kad ir mano atvejis dabar. melyna duma meta, et turbinos asele nekliba nei kiek. tai manau kad tada kai nuejo ideklai galejo metalo struskiu pakliut i turba ir uzkimst kanalus... rytoj bus matyt kas ir kaip nes skrosiu turbina :)

As dar kol kas viena siurbli pakeiciau  :D

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2009 Rugpjūčio 30, 01:10:16 »

As dar kol kas viena siurbli pakeiciau  :D
1
Na cia su tais siurbliais tai loterija...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugpjūčio 30, 01:23:53 sukūrė a4S-Line »

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2009 Rugpjūčio 31, 00:31:33 »
na va. pakeistas galinis guolis pgaliau (uze kaip rusiskas autobusas) ir sutvarkyta duslintuvas (pakeista gofra ir 2 "chamutai") turbos skrodimas atidetas del laiko stokos...  :[ (aa) laukiu kito savaitgalio gal prisitaikysiu ir pagaliau issikrosiu...

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2009 Lapkričio 17, 22:48:54 »
kagi pries savaite mano brungioji gavo dovanu 2 ziemines padangas, ta proga kad mes jau 2 metai kartu... :D (aa) dabar ji atrodo panasiai taip  ;) 8-P

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2009 Lapkričio 17, 23:01:07 »
tinka man tavo bamperis :)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2009 Lapkričio 17, 23:03:10 »
dekui  ;) kai ieskojau masinos norejau s4, bet pagalvojau, kad kuro daug srebs, tai paemiau "ala" s4 :D

Neprisijungęs donce-zemaitis

• Įrašai: 645
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2009 Lapkričio 18, 01:03:54 »
dekui  ;) kai ieskojau masinos norejau s4, bet pagalvojau, kad kuro daug srebs, tai paemiau "ala" s4 :D

buferi priekini ir as paimciau  :D

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2009 Lapkričio 18, 10:17:28 »

buferi priekini ir as paimciau  :D
realiai jej pirkt tai kainos 1000-1500lt  (!?)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2009 Lapkričio 18, 10:23:27 »
Bet jei imti, tai tik viską, t.y. sleksčius, galą ir t.t., nes vien toks priekinis buferis tai nesuteikia mašinai užbaigtumo...

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2009 Lapkričio 18, 12:53:23 »
grazi a4, labai patinka :)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2009 Lapkričio 18, 13:00:52 »
Bet jei imti, tai tik viską, t.y. sleksčius, galą ir t.t., nes vien toks priekinis buferis tai nesuteikia mašinai užbaigtumo...
galbut tu is dalies teisus, bet pas mane kai slenksciai nudazyti ir galinio bamperio apacia, tai nieko ziurisi. aisku skonio reikalas, bet nera taip jau lengva gauti slenkscius ir gala ir kainos kanda  :V man gerai taip kaip yra...
dekui slamzz uz pagyrima  ;)

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2009 Lapkričio 18, 13:40:38 »
grazi audela is prieko labai graziai ziurisi nieko netruksta :) (y)

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2009 Lapkričio 18, 22:23:53 »
kagi pries savaite mano brungioji gavo dovanu 2 ziemines padangas, ta proga kad mes jau 2 metai kartu... :D (aa) dabar ji atrodo panasiai taip  ;) 8-P

a jomajo, a pas jus jau ten tiek sniego ?

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2009 Lapkričio 18, 22:56:04 »
cia pernykste foto siemet ant sniego ir su zieminem padangom dar nefotografavau  :D