Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renciaus S4  (Skaityta 331195 kartus)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
gal apskritai nejuokinkit su visom bulkom žmonių  :-]
su kompiais spiegiat garsiau už kitus modelius, kai turėtumėt pavėsyje su klizminiu varikliu slėptis  ff realiai gėda yra per vilniu važiuot su bulka, nes iš karto mąstai ar šlėkta iš vileikos/ šalčininku/ nemenčinės/ maišiagalos važiuoja ar šiaip iš kito rajono  :D

Neprisijungęs klaustass

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
bl, kadangi ir as kaip ir bulka turiu, reiks ramuno paklausyt ir sleptis po vairu, kai pro vilniu vaziuoju  :facepalm: :D

Neprisijungęs Tomis

• Įrašai: 1174
    • Žiūrėti profilį
as iskart i garaza uzdariau :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
teko girdeti toki juokeli. Sako kiek kainuoja bulka su siais grazesniais ratais? Sako 1000lt
O be ratu, tik skardom? Sako 600lt
O be draudimo? Sako 300Lt
O be TA - 100lt

:D :D :D

KompetYsYnas turi didesne marza, todel ir be TA, draudimo ir be ratu - speju brangesne :D

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
nu joooo normaliai čia. na man kompis patinka ir užmuškit mane... nebūtinai gi visiem bulkos turi patikti :-] aš dėl variklio sutinku kad tai yra visiška gaiduva 94metais montuota santechnika  (n)
gero savaitgalio visiems  :goodboy: ;)

Neprisijungęs Alpiner

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
realiai gėda yra per vilniu važiuot su bulka, nes iš karto mąstai ar šlėkta iš vileikos/ šalčininku/ nemenčinės/ maišiagalos važiuoja ar šiaip iš kito rajono  :D
perspaudei zmogau jau ryskiai su ta ironija... nematau jokios gedos, vazineju su ta bulka po vilniu ir zmones dar pypsina ,kad parodyt  (y), taip kad anokia cia geda gali but (!?)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
O tai su silke arba ta pacia ve silke tai tipo akuenas respectas kad ir kaune pasirodyt??(think) pirmoj eilej pries bockas sleptau po lapais :D

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
As tai is vis nesuprantu cia kai kuriu.. Jei nori Slimas lai vazineja su ta beske savo. O jam tik maloniau nuo to, kad tai compis. Nu neturetu jis jos ir jam nelabai svarbu butu tie visi isskirtinumai. Bet kaip sakoma kieno vezime sedi, to ir daina dainuoji  (aa) Bet vot cia daug kam labai skauda, kad compis demesio susilauke forume labiau nei pacio agregatas. Nu gi cia forumas.. Baikim gal pagaliau reikst ta neapykanta ir savo vadinama ironija, kurios pagalba pasijauciat auksciau ciut kitu.

Daug kam S2 kazkas tokio.. Daug kam cia silkes ir veskes akueni limuzinai.. Man, kuris skiria veske nuo silkes, o silke nuo ubages, tai kazka sako. O visiems kitiems (nes ziuriu svarbu kazkam mieste kitu zvilgsniai) tai tos musu pilnametes ( :) )  atrodo eilines senos masinos.. Ir ne su vienu kalbeta. Jiems veske - silke. beske - tas pats kas bulka. 90ta Q gali but - tas pats kas ubage.

Pasimokinkim tolerancijos, draugai, is geru pavyzdziu, kuriuos galim rast uzsienio forumuose.

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
as tai venzo komentaro pasiskaites iskart savaja bulka i garaza,matora ismeciau von puse baigiu isardyt neduok dieve pastebes kas kad bulka vairuoju :-] ai dar skelbime idejau kad v8 perku,visvien rimciau pries vyrus reik pasirodyt (8-)zodziu kai viskas juokais tai linksma o kai pradeda pezet tada jau reik susisukt viska kas iskrito is galveles (!?) turiu bulka ir turesiu,db dar noriu v8 ir irgi turesiu ir nematau cia kazkokios gedos ar dar kazko...beja renciau kada pas kebulininkus?ar jau kokia kita nuziurejes?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
A4 ir bulka liaudyje, o V8 anoks čia limuzinas, baikit juokus :D Tik kad komplektacija normalesne, bei variklis parodesnis. Daugiau nieko :)
Ar silke, ar bulka, ar ubage, ar ta pati nuvalkiota lietuvoje A8 D2 - jei masina tvarkinga, grazi, priziureta ir pabirbinta - visada aki traukia :)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
nesiparinkit visi be reikalo  :-) kas yra bulka?  (z) pirmos mintys isgirdus: ekonominis sedanas su ubagiška komplektacija ir su ekonominiu keturcilindriu varikliu. Kodel devinoskė; kupas iškarto su kita potekste eina?ir tt;   ir neerzinkit su amžinom frazėm "kompis tas pats esas tik variklis kitas"  (n)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
pas kėbulininkus kogero žiemą, nes dabar nėr nei kaip, nei iš ko :D bet jūs chebra čia užvėlė barachlo, kad net kaime be neto sėdint įdomu paskaityti, bent per tel :-]

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
nesiparinkit visi be reikalo  :-) kas yra bulka?  (z) pirmos mintys isgirdus: ekonominis sedanas su ubagiška komplektacija ir su ekonominiu keturcilindriu varikliu. Kodel devinoskė; kupas iškarto su kita potekste eina?ir tt;   ir neerzinkit su amžinom frazėm "kompis tas pats esas tik variklis kitas"  (n)

:bedantis: aha, sita esu pas competishininkus ne kart mates, bet tingejau pzdavotis :D galim ir compius isnagrinet pa daliam, ties kuria jie cia taip vieta su eSu gali tapatintis :D priekiniu buferiu ir.... viskas :D bl, dar ve6 butu, tos turi bendru agregatu su eS, o ka compiai? :D

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
:bedantis: aha, sita esu pas competishininkus ne kart mates, bet tingejau pzdavotis :D galim ir compius isnagrinet pa daliam, ties kuria jie cia taip vieta su eSu gali tapatintis :D priekiniu buferiu ir.... viskas :D bl, dar ve6 butu, tos turi bendru agregatu su eS, o ka compiai? :D
su esu kasdien vazineji?
ar tik sekmadieniais i baznycia? ziema garaze stovi... kokia prasme Q laikyt garaze...? tipo kaula turi? ir ka?

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
su esu kasdien vazineji?
ar tik sekmadieniais i baznycia? ziema garaze stovi... kokia prasme Q laikyt garaze...? tipo kaula turi? ir ka?

:D pala pala. tai cia as/mes ant competishininku uzvazinejam, o ne atvirksciai  ff ir i klausimus atsakinek, jei compius gini :D
 as durnas, turiu matyt kaupimo manija uzslepta  (+) nes per 8m kiek ji turiu, kaip normalus zmogus ana lauziau puse to laiko, o paskutinius 4m ta mano bulka stovi su per metus rida max 2k.km ir pastoviai reikalauja ana kist babkes visokiom nesamonem tusciai.. nu man geda tiesiog, kad su bulka vezinuos, zinai, uzbadys pirstais, viska  :-{

Neprisijungęs Miron`as

• Žiūrėti profilį
:D joa...
kaupimo manija ir as turiu, retu zaislu bulkom :)
bet nesimandravoju ka turiu ir neaiskinu koks skitrumas tarp pirsto ir bb :facepalm:
cia ir taip visiem aisku kad compis simple b4 su kaikuriais eso bruozais ir tuom viskas
O kas sukrauta i juos ir kiek tas kainuoja jau kitas reikalas ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
:D joa...
kaupimo manija ir as turiu, retu zaislu bulkom :)
bet nesimandravoju ka turiu ir neaiskinu koks skitrumas tarp pirsto ir bb :facepalm:
cia ir taip visiem aisku kad compis simple b4 su kaikuriais eso bruozais ir tuom viskas
O kas sukrauta i juos ir kiek tas kainuoja jau kitas reikalas ;)

Nu matai, tu teisingas žmogus, teisingai kalbi, bet yra čia tokių veikėjų, kuriems compis = s2 :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 28, 12:54:44 sukūrė Evka »

Neprisijungęs Miron`as

• Žiūrėti profilį
girdi? :D ne negirdziu,
compis ne esas. is kur istraukei?  :bedantis:

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
:D nu ty kompininkai taip svaigsta nuo seno... tai as ir klausiu, bet atsakymu ner, tik perklausimai atgal arba isvis beleberda su link mano autoparku uzklausimais ir pan :D

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
na šaunu kad klaustai turi s2. O kas kompius lygino prie ES2 aš nemačiau, tuo labiau nebandžiau prilyginti. Aj gal gan svaigti, nes smirda skaityti. Jej man patinka kompis, tai valio, reiškiasi anų vertė jei kris, tai ne man. O daba floodai von iš garažo, nes kitaip bus prasinešta trintuku mano prašymu. Ačiū už supratingumą. Vėl gi gero savaitgalio ;)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
kaip ten bebūtų, bet opel askona geriau:) (aa)

Neprisijungęs skorpiona5

• Įrašai: 438
    • Žiūrėti profilį

:-] :-] :-]

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
:goodboy:

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
:D nu ty kompininkai taip svaigsta nuo seno... tai as ir klausiu, bet atsakymu ner, tik perklausimai atgal arba isvis beleberda su link mano autoparku uzklausimais ir pan :D
ką jūs rūkot, kad nebūtus dalykus matot? :V :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs 1408

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
perspaudei zmogau jau ryskiai su ta ironija... nematau jokios gedos, vazineju su ta bulka po vilniu ir zmones dar pypsina ,kad parodyt  (y), taip kad anokia cia geda gali but (!?)
(+) (y)