Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renciaus S4  (Skaityta 331160 kartus)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
nejamk to compio :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
nejamk to compio :)
tu dar vieną jamsi? ;) :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Manvis

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
vat šitas man ir indomus... bet gal reiks kelti savąjį :-]

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
http://www.autogidas.lt/audi-80-b4-competition--s2-sedanas-1994-0123639095.html Dar vienas papigiaja, nzn gal is forumo kieno..  (H-)
už tokią kainą tik lavonėlis gali būti. manau mažiausiai dar tiek įkišti reiks, kad pasidaryt vartojamą daiGtą.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
na nematęs negali teigti...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kodėl visi competition turi kainuoti kaip A8, kitaip sakant - kaip limuzino kaina?
Tikrai nesuprantu. Kainos vienodos, o masinu skirtumas beprotiskai didelis  :think:
Tad gal ta kaina normali, tik +- pasitvarkyti kazka reiks, kaip ir visose.

Nors gal ir klystu, nezinau, tik bandau suprasti.
nepykit :D

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
bajorą ant filosofijos patraukė :-] na man būtent tas "competition" šį tą reiškia, nes vis kažkuo kitaip, plius išliekamoji vertė visad bus suprantančiųjų tarpe, nes tai bus vienas iš nedaugelio egzempliorių  (8-)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kodėl visi competition turi kainuoti kaip A8, kitaip sakant - kaip limuzino kaina?
Tikrai nesuprantu. Kainos vienodos, o masinu skirtumas beprotiskai didelis  :think:

Patikėk pirkau savo už panašią kainą tai žinau kokios būklės galima tikėtis ;) o iš foto irgi beveik ledinis atrodė  :bedantis:
P.S. tvarkinga A8 turi kainuot kaip du compiai :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį

persedes i c3 matau tik pliusus komforte/galioje/ekonomijoje :) beeeeet.. valdomumas ziema daug prastesnis nei bulkos ir aisku remonto samateles visai kitokios :)

Neprisijungęs Miron`as

• Žiūrėti profilį
Patikėk pirkau savo už panašią kainą tai žinau kokios būklės galima tikėtis ;) o iš foto irgi beveik ledinis atrodė  :bedantis:
P.S. tvarkinga A8 turi kainuot kaip du compiai :D
as savo parduociau uz dvieju a8 kainos ;)

Neprisijungęs Miron`as

• Žiūrėti profilį
tu dar vieną jamsi? ;) :D
tikrai dabar neimciau ;) geriau esas

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
o bent vienas bande paskambint siuo skelbimu? (8-)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
matęs garažo temą aš, o skambinti tai neskambinau... kai bus daily car'as, tada bus greit ir kažkas ką sugalvosiu :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Šeip nepykit, aš tik norėjau pažiūrėti ar akmenim užmėtys :D
Viskas OK ;) Yra mašinų retų, gerų, jų ir kainų atitinkamos :)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
Šeip nepykit, aš tik norėjau pažiūrėti ar akmenim užmėtys :D
Viskas OK ;) Yra mašinų retų, gerų, jų ir kainų atitinkamos :)
teisingai, o pykti nėra ko, forumas juk ir yra diskusijoms ir t.t...

Neprisijungęs klaustass

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
bajorą ant filosofijos patraukė :-] na man būtent tas "competition" šį tą reiškia, nes vis kažkuo kitaip, plius išliekamoji vertė visad bus suprantančiųjų tarpe, nes tai bus vienas iš nedaugelio egzempliorių  (8-)

:D ar jus competishininkai baigsit kada svaigt apie situ isskirtinuma ar man irgi reiks nagla trigrasi kist apie tai? :) :bedantis:

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
savo nuomonę turėkis sau, nes man neįdomu ;) aš turiu savo nuomonę ir s2 kaip kad tamsta įpirkti neišgaliu, tad džiaugiuosi tuo, ką turiu, o jei tau tai kliūna, tai aplenk šią temą ;) :banned:

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
:D nea, reik byskiu kerasino pilstelt :D

zek, jei imt bulkas.. buvo 88 a90 7a 'limited edition' su baltais odiniais salonais, buvo a80 b3 '20years quattro' editionas bordavos su silkiniais raudonais salonais ir tokiu pat 2ltr 16v q, buvo pvz b4 visos sitos 'isskirtines ir nepakartojamos' http://aebergon.perso.neuf.fr/page_Audi.htm.. tai kaip cia yr, kad kompis achujenas, o visos tos auksciau isvardytos jau nebe? :D tikrai maciau tokia b3 bordine siam klube pas kazka, ne viena maciau siaip ant LT, kaip ir paminetos a90, b4 isvis tautiskoji masina po silkes/ceskes, bet ne viens nei ant cia tarp 'audistu' nesvaigo tiek apie tuos modelius, nei realybej :D Tai kam daryt daba kazkoki isskirtiniskiausia burbula visu jusu kompetishininku (4ri berods) per visus forumus ir kaip iki siol ne viens jusu neuzvarte normaliai :D :D aplamai, kas compyje originaliam tokio, kad ji tiek aukstint? :D

a gers kerasinas? :D

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
tu kaip grinčas gadinantis kalėdas :-] na nieko tu turi savo nuomonę aš savo nuomonę. man aplamai b4 būtent sedanas patinka... ar aš sakau, kad kitos išskirtinės bulkos prastesnės? norma viskas yra, bet paprasčiausiai pripažink pats, kad compis yr geriau už sakykim paprastą b4 Q :) ir plius patikrinus pagal VIN yra tokis užrašiukas, kad tai comis, o tas ateityje parduodant minuso nedės :-] peace
tavo kerasinas, kaip visad neblogas ir argumentuotas, bet nevisada visi turi su tuo sutikti manau  (8-)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nėra tas compis kažkoks 9 pasaulio stebuklas, bet bent jau savo išore už visas bulkas mano akimis tikrai geriau žiūrisi ;)
klaustai o ką čia toje tavo nuorodoje reiktų pamatyti: http://aebergon.perso.neuf.fr/page_Audi.htm.. ??? :V
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 25, 18:25:42 sukūrė Fat boy slim »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs klaustass

• Žiūrėti profilį
nu as pzdavojuos, bet kartu ir rimtai :D
 linkas idomiai veikia, dar pabandom http://aebergon.perso.neuf.fr/page_Audi.htm

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
:D nea, reik byskiu kerasino pilstelt :D

zek, jei imt bulkas.. buvo 88 a90 7a 'limited edition' su baltais odiniais salonais, buvo a80 b3 '20years quattro' editionas bordavos su silkiniais raudonais salonais ir tokiu pat 2ltr 16v q, buvo pvz b4 visos sitos 'isskirtines ir nepakartojamos' http://aebergon.perso.neuf.fr/page_Audi.htm.. tai kaip cia yr, kad kompis achujenas, o visos tos auksciau isvardytos jau nebe? :D tikrai maciau tokia b3 bordine siam klube pas kazka, ne viena maciau siaip ant LT, kaip ir paminetos a90, b4 isvis tautiskoji masina po silkes/ceskes, bet ne viens nei ant cia tarp 'audistu' nesvaigo tiek apie tuos modelius, nei realybej :D Tai kam daryt daba kazkoki isskirtiniskiausia burbula visu jusu kompetishininku (4ri berods) per visus forumus ir kaip iki siol ne viens jusu neuzvarte normaliai :D :D aplamai, kas compyje originaliam tokio, kad ji tiek aukstint? :D

a gers kerasinas? :D
siaip kaip tu sakai bordine B3 yra pas mane ir as ja lygiai taip pat kaip ir competition skaitau isskirtine ir turincia savo verte suprantantiems kas tai yra :) tad tiek competition,tiek sport edition,tiek kitos isskirtines  yra isskirtines :) ir nevaryk cia ,nes lygiai taip pat galima sakyt kad S yra ta pati bulka  :goodboy:

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
nu as pzdavojuos, bet kartu ir rimtai :D
 linkas idomiai veikia, dar pabandom http://aebergon.perso.neuf.fr/page_Audi.htm
real visi edition ir t.t.... tai marketingas buvo ir yra, bet tokie dalykai ne iš lubų, nes tie edition'ai ir t.t... turi išskirtinumo kažkokio...
supratau, kad tu viską su ironija, tad neimu giliai į širdį ;)