pasikeitė mąstymas... na gaila šiek tiek a4, bet tada taip reikėjo. realiai man geriau competition'as nei ex a4. (savęs neapgaudinėju) Rimux jo reiks kada
Pilna tu a4 neidomus, o vat jei matai tvarkinga b4 su s2 apdaila iskart idomiau ja apziuret
Dar pilniau tu b4, tas kuris nesidomi smulkmenomis tos masinos, tam isviso eiline masina, ar ten b4 ar compis O a4 su apdaila kaip tu sakai zymiai maloniau ziurisi, nei b4 (cia man bent jau asmeniskai)
na jo... mačiau šitą blog'ą, truputį nuvertintos audi. na bulka bulka, bet tik pora metų senesnė už a4... po poros metų manau šits compis ex a4 pranoks visapusiškai
Citata iš: Renciuss 2011 Gruodžio 15, 17:52:12 na jo... mačiau šitą blog'ą, truputį nuvertintos audi. na bulka bulka, bet tik pora metų senesnė už a4... po poros metų manau šits compis ex a4 pranoks visapusiškai gal veikiau VWistai susireikšminę... Įdomu kiek iš 2500 compių likę gyvų ir netapę metalo laužu?
bet tik kad ju man tiek daug atrodo vien kiek lietuvoje ju yra
nenoriu izeisti, bet kas tas kompis be buferiu ir silkinio salono ? mano akim tai dvilitre beske ir tiek.
darbo reikalais kai tenka po lt vazinet tai tikrai virs 10 suskaiciuota ju
sakyčiau kad tikrai daugiau, čia forume jau mažiausiai 3vnt, autogide 3vnt, gretimam kieme 1 vis užmatau, ir dar 1 žmogų pažįstu iš kito forumo kuris pilotuoja tokį bolidą, =8vnt, netykėčiau kad tik 10 ant Lietuvos žiemelės
nu ivertink tada placiai esas sirdy turi kaip reikiant, o cia...