Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renciaus S4  (Skaityta 332267 kartus)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
betkokiu atveju jau reiks ekspertizes, tiesa cia neperseniausiai girdejau apie golfa antra 1,8 dohc atmosferika, kuris sake mechanine S8 stato i vieta, taigi pradejau dometis kas ten pridaryta ir pradeda nebestovet ant tu biturbo variantu, taip pamascius ir smogus su i uzpakali istatyta raketa greiciau 100m nubegtu, bet kazkaip naturalumas prie sirdies :D Zodziu DTM V8 su 3.6 turejo 460ag, o viskas per pareguliuotas fazes, tiesesnio ismetimo kolektoriaus, sklendinio isiurbimo kolektoriaus, tiksliais kuro paskaiciavimais, galvos portinimais.... pasidaro nebetoks didelis skirtumas kaip ir ta pati 2.2 uzputinet, bet uztat variklis turi galios tiek kiek pats pritraukia per isiurbimo voztuvus ;) dar aisku yra kompresorius, bet kas noretu kad is po kapoto garsas butu panasus kaip troleibuso (be)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
na man tas v8, tai neaktualus visiškai, nes jei darysiu, tai darysiu s2 limousine replicą  :G

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
:D nu jus duodat :D nuo 2.2 20vt perėjot ant 4.2 v8, dar pasiūlykyt v12 įsimest :D šiuo atveju pasiduodu, nes suku galvą kaip su ekspertizėm būtų įmetus 2.2 20vt  ?!?
Ne V12, o W12 ;) Ten jau trys eilės cilindrų, o ne dvi

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na man tas v8, tai neaktualus visiškai, nes jei darysiu, tai darysiu s2 limousine replicą  :G
Nelabai ir mums aktualu, nes cia tik su jumoru floodiname :D  neimk i galva ;)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
neimu per daug, tiesiog pasireiškiau, kad ir aš esu :D Oo)
ai tas ar w12 ar v12 tai dzin dėl to :D įpratęs v rašyti tokiu atveju, nes w12 retai sutinkamas :D

kazinak

• Svečias
n.x visi tie v8 , paimi 1.8t ir padarai is jo 557ag 766nm

http://www.youtube.com/watch?v=cTitad2MURU

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
2,2 20v yra labai stiprus motoras ir daug labiau pasiduoda modams nei kazkoks 4,2
ir su juo gali buti labai smagu, gal et smagiau nei su 4,2
http://www.youtube.com/watch?v=rkXJST4bExs&feature=related

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Driftui kas ivalde turbininius, mano akim yra super duper auksiniai profai, nes drifte turbina yra zaginys :D Labai jau su ja sunku valdyti masina tolygios jegos atzvilgiu (be)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
na 4.2 neverta vien del dokumentacijos.legaliai bus lb sunku,ar net neimanoma isidet,va 2.2t realesnis variantas,bet velgi reik skaiciuot kw nes regitroj pikti dedes nepraleis su perdideliais patobulinimais...mano galva uztegtu kokio MS ir turba isimest ir vazinet butu per akis....kad ir to 2.0
as irgi sakau kad su v8 beskes kebule nepraslysi, nebent TA eisi neatidares kapoto  :D o apie apiforminima oficialiai net kalbos nera. o 2.2t vietoj 2.0 tikrai nekiekvienas supras kad keistas motoras  ff
Bajorai patiko man tavo idejos del 4.2  :H bet ka daryt su tokia "bandytna" masina su kuria..... turiu omeny "nelegalia"

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
tai gerai, kad ir nurimot jau :D 20vT FTW :-]

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Bajorai patiko man tavo idejos del 4.2  :H bet ka daryt su tokia "bandytna" masina su kuria..... turiu omeny "nelegalia"
Kas blogiausiai kad guli namie visas V8 varYklius, pilnam komplekte, pravodkes, kompai ir lia lia lia.. Blin nors koki bagį pasidaryčiau :-] O koks kartingas išeitų :-]

Neprisijungęs sNcLs

• Įrašai: 404
    • Žiūrėti profilį
Teisingai Marijus pasake, kad 2.2 20V idejus ne kiekvienas supranta kas cia per motoras..  Dangteli nuemi ir gali atrodyt kaip kelias kumeles turintis motoras. O jei dar i kokiam uzkampi TA varysi tai net menkiausio itarimo nesukelsi :)

Sukau sukau, as del tu ekspertiziu galva.. Bet po to issaiskejo, kad nereikejo. :) Buk ramus  ;)

Is kitos puses, tiek projektas kainuos, kad net apie papildomus nemazus litus ekspertizei svajot nebenoresi :D

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
eko ant ko :-] ant upgreidu,ant sanaudu,ant savikainos ar kaip?  :-]
Ale vot butina test diskusija :D
ant sanaudu, jei zvelgti i abu variantas is tos puses kaip is gamyklos isejo

n.x visi tie v8 , paimi 1.8t ir padarai is jo 557ag 766nm
ir resursas variklio koks 15k km jei taip nuo dusios vaziuosi
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 12, 23:15:34 sukūrė ArasCL »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Kas blogiausiai kad guli namie visas V8 varYklius, pilnam komplekte, pravodkes, kompai ir lia lia lia.. Blin nors koki bagį pasidaryčiau :-] O koks kartingas išeitų :-]
prekė vietą užima ?  :D va dabar tai aišku ko tu taip 'kauniesi' už tą V8 variklį bulkoje  :D

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį

as tai koki stala grazu is jo daryciau, bent kazkokia nauda is tokio variklio butu :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
prekė vietą užima ?  :D va dabar tai aišku ko tu taip 'kauniesi' už tą V8 variklį bulkoje  :D
Lyg kalbejau apie S8 :V ;) :D
Nes jei jau grusti toki varikli, reikia deti teisingiausia varijanata pinigu ir galios atzvilgiu. Aisku jei bapkiu kaip sieno, yra ir RS6 varikliuku :D
V8-tos variklis paprasciausias, bet pries tokia kelione bent jau as jo nedeciau, yra geresniu.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
aš supratau kad tas gulintis V8 varYklius būtent ir yra iš V8.
nu bet neesmė, praėjom.
Kas blogiausiai kad guli namie visas V8 varYklius, pilnam komplekte, pravodkes, kompai ir lia lia lia..

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Aš rašau ne tam kad savo pasiūlyti, o kaid taip kas nors parašys ir laukiau :D
Bet nuo to nuomonė nesikeis, nes jei dėčiau, vis tiek kokios S8 širdį (aa)
Aišku bus ir bėdu su TA, nes 100lt į kišenę nepakaks :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
realiai aš tai nesuvokiu aaabsoliučiai ko jūs čia švelniai tariant t r i e d ž i a t  dėl tų TA ?????? šita smulkmena yra mažiausia problemėlė tokio tipo projektėliuose

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
2,2 20v yra labai stiprus motoras ir daug labiau pasiduoda modams nei kazkoks 4,2

Jo, tik nepradėk pasakoti, kad ir resursas jo toks pat...

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį

o kokios priezastys jam tokiu nebuti? :D
Ka turiu galvoj, yra tai, kad darant projektus ar nors vienas skaiciuoja, kad su juo pravaziuos kokius tai 150k km? :D Manau ne, todel kalba apie resursa yra bergzdzia ;)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
projektinis automobilis dažniausiai būna naudojamas tik savaitgaliais, tai nafik jam tas resursas 100k km? duok dieve per metus su juo 10k km prasukt ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

o kokios priezastys jam tokiu nebuti? :D
Ka turiu galvoj, yra tai, kad darant projektus ar nors vienas skaiciuoja, kad su juo pravaziuos kokius tai 150k km? :D Manau ne, todel kalba apie resursa yra bergzdzia ;)

Tai ir nekalbėkim, jog tas pats. Nori pasakyti, kad visi tokie projektai yra tik kaip savaitgalinei auto? Tai nafik man tokia auto, jei reikia remontuoti dažniau, nei važiuoti? :) Jei jau tiek burtų norit, imkit 4,2biT :D

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
Tai nafik man tokia auto, jei reikia remontuoti dažniau, nei važiuoti? :)

jei to nori, tai imi ir buri nissaną :D va ten tai konstruktorius grynas, daugiau laiko ant kaladžių praleidžia statistiškai nei ant ratų :-]

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Tai nafik man tokia auto, jei reikia remontuoti dažniau, nei važiuoti? :)

jei to nori, tai imi ir buri nissaną :D va ten tai konstruktorius grynas, daugiau laiko ant kaladžių praleidžia statistiškai nei ant ratų :-]
galiu tai paneigti ;) jei nespaudi iš š.... vaško tai ir ant kaladžių nereikia laikyt :D
1.4Tdi
328Ci