Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renciaus S4  (Skaityta 332027 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
O kam išvis tą suoliuką dėti? Tegul būna orginalus spoileriukas ir viskas, nafik išsidirbinėti?

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį
ale lietuvoj, kiek pastebėjau, tai kuo didesnis suolas, tuo slabnesnis variklis :D

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
sakykit ka norit, bet tas suoliukas ahujenai atrodo  :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
O kam išvis tą suoliuką dėti? Tegul būna orginalus spoileriukas ir viskas, nafik išsidirbinėti?
ten tie paaukštinimai irgi originalūs kolega (h)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
ten tie paaukštinimai irgi originalūs kolega (h)

Nepakanka stockinio aukščio?

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Gal bloga palyginima parinkau, bet jis tikrai per didelis bent jau mano akiai...

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
lietuvoj viena maciau :) atrodo super, DTM lenktynem tokius dejo :)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Gal bloga palyginima parinkau, bet jis tikrai per didelis bent jau mano akiai...
čia dar ne pabaiga toks spoileris ;) pilnas jo DTM'inis komplektas atrodo taip:

ir nėra reikalo čia ginčytis gražu/negražu. kiekvienas pagal savo skonį darosi ;) plius, kad ir visas reikalas nėra kažkoks tiurlingas, o originalus daiktas atėjęs iš čia:

P.S. čia beveik toks pats ginčas kaip dėl Bajoro V8 spoilerio buvo kilęs :D
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 11, 19:35:31 sukūrė slimshady »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
O jo, kai šitą užsidėjau ir ilgai čia pokalbiai vyko. Turbūt vienintelis lietuvoje orginalus DTM'inis V8 spoileris (jei dar pas ka nors yra, tai gerai pasleptas ir nerodomas jau eile metu :-] )

Gal ir deda kuo didesni spoileri ant kuo silnesnes masinos, taciau kaip bebutu, yra orginalu ir taskas :D Aisku, kaip pirmam kartu nepavyko tinkamai man jo uzdeti, bet bus perdetas per nauja, nes atrodo kaip atšokęs :-] :-]

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
dabar turbut uzduosiu topini klausima :-]
kuom tas competition skiriasi nuo paprastos bulkos? :V priekiniu bamperiu ir galiniu ?

kazinak

• Svečias
kuom tas competition skiriasi nuo paprastos bulkos? :V priekiniu bamperiu ir galiniu ?

idomu ir man,

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
galine vaziuokle dar pas competitiona stovi tokia, nors gamyklishkai buvo galima uzsisakyti ir paprastoje 80/b4 quattro tokia vaziuokle :)

Kiek teko pavadeliot tokia tai tikrai klusnesne uz eiline q :)
Competitionui mano nuomone tik motoro rimtesnio truko ir sveria jis daugiau uz kupa q 20V.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Spalio 11, 20:13:53 sukūrė Tserber »

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
shame on you :D vien tai, kad jų buvo pagaminta tik 2500vnt jau kažką sako, o gal ir ne :V
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs jaunuolis19

• Įrašai: 1636
    • Žiūrėti profilį
nu as ta suprantu ;)
bet kaip ta competition bulkike atskirt nuo paprastos bulkos?
zmogus tures paprasta bulka o jis man sakys kad cia competition yra ,o toks molis kaip as kuris neatskiriu ju ir patikesiu :-]

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
Iš išorės atpažinsi tik iš buferių. Tik 2.0 16v motorai. Tik Quattro. Atsisėdęs salone virš keleivio bordačioko bus ženkliukas Competition.

Neprisijungęs 1408

• Įrašai: 157
    • Žiūrėti profilį
Iš išorės atpažinsi tik iš buferių. Tik 2.0 16v motorai. Tik Quattro. Atsisėdęs salone virš keleivio bordačioko bus ženkliukas Competition.
kaip ir sake buferiai motoras quattro dar vientisos faros salonas dazniausiai irgi quattro uzrasai recaro s line vairas tas be airbego :) dabar del to zenkliuko jug tokiu kiekvienas gali prisiklijuot nemanau kad cia esminis dalykas jog irodo kad cia competition :)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
galine vaziuokle dar pas competitiona stovi tokia, nors gamyklishkai buvo galima uzsisakyti ir paprastoje 80/b4 quattro tokia vaziuokle :)

Kiek teko pavadeliot tokia tai tikrai klusnesne uz eiline q :)
Competitionui mano nuomone tik motoro rimtesnio truko ir sveria jis daugiau uz kupa q 20V.
o ar ne po defaultu toks galas yra B4 Q ?

Neprisijungęs DCB070

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
taip taip, tikrai taip 8:8

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
:D man tas suoliukas gražu beprotiškai, tik to lip'o nereik. Dėl galingumo, tegu tai lieka privatu, nes prikarksėsiu ir nepadarysiu, tai užjuoksit. Dėl suolų dėjimo ant slabnų mašinų, tai tik "kaimas tuning" taip daro, o be to čia yra originalūs paaukštinimai, kaip jau minėjo slimas  ;)
klausiau "skull'o" iš competition forumo vakar dėl tų paaukštinimų, tai prirodė. reiks kažkada juos pasiimti, bet ten replikos, tai pradžiai bandyt reiks ebay'ui   (o) na yra tų skirtumų, bet pagrindas, kas matoma tai buferiai ir tas lipdukas "competition" virš bardačioko... kaži kaip dėl moldingų dažytų kėbulo spalva? Ar tam tikrais metais taip pradėjo dažyti, ar čia irgi išskirtinumas, nes čia atseit s2 sedano apdaila

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
dažyti moldingai irgi išskirtinis competition bruožas ;) ir dar nepastebėjau ar kas nors minėjo, kad jų ne quattro nebuvo.
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Ir dar visos vienodu varikliu ejo :D
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
Kad quattro tai faktas. Na patinka man šitas modelis.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kad quattro tai faktas. Na patinka man šitas modelis.
išoriškai labai panašus ir labai greitai padaromas į S2 sedano repliką :) o jei dar ir pagrindinį agregatą persodinus  8-P
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
yra minčių apdovanoti swap'u ir 5 skylių stebulėmis.  :V

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
yra minčių apdovanoti swap'u ir 5 skylių stebulėmis.  :V
teisingos tavo mintys (y) 5 skylių stebulės vien dėl didesnio ratų pasirinkimo yra gėris ;) o ką jau bekalbėti apie 2.2T širdį :)
nors aš asmeniškai surizikuočiau kabinti Mersinį kompresorių ant to paties dohc'elio :D
1.4Tdi
328Ci