Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renciaus S4  (Skaityta 331259 kartus)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
salonas pi...c :) (like)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Viskas netgi labai ok, bet priekines liustras ant laužo reiktų  :fight:
ir kaip čia taip tamstai  automatas neužkliūva? :-]

P.S. salonas tikrai dailus (y)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
renciau wel darysi s-laina? :D

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
reiktų, bet tie s-line'ai neatsiperka... salonas jau s-line skaityk, o realiai tai nežinau s4-tos ar rs4-tos :-) patarkit kur gauti BC ekranėlį, nes pixeliai pabėgę ir kur gauti centrinio bloką 3-jų fiškių  (H-) ai dar 2din viso rėmo reik, nes maniškis nugaidintas skylėmis  :-{ dar klausimėlis: pirmą kart susiduriu su parktronikais... jie nemanau, kad veikia, kas gali būti?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Rugsėjo 19, 20:43:46 sukūrė Rencius »

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
Salonas tai liuksiskas (+) Kaip man jis tiktu i eSa :think: Uz kiek radai zibintus xenoninius?

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
Labai geras variantas, jei nenumirus ta b5 su visu motoru, tai pasaka! Jau faceliftas, ar dar ne? Antra seimos masina 2.5 v6, jokiu problemu nematau, kad ir ima keliais l daugiau, uztai smagiau vaziuoja. Ir man maloniau visada vaziuoja kai litrazas didesnis. Ne galios prasme, bet jaucias garsas svoris ir t.t.
Sutinku smagu, ypač kai virš 3000 rpm būna. Lipdo prie sėdynės nuo šviesaforo, bet vėliau tekdavo 13 litrų pilt ir servisai neaišku kada paskutinį kartą daryti. Todėl ir neužsibuvo pas mane. Bet dabar vėl žiūriu ką imt, kažkaip linkstu prie e46 330 xd 150 kw, bet kaina kol kas neįkandama. Teks rinktis greičiausia a4 b6 2.5tdiq

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
Salonas tai liuksiskas (+) Kaip man jis tiktu i eSa :think: Uz kiek radai zibintus xenoninius?
500lt

Neprisijungęs Tomaziux

• Žiūrėti profilį
Jei komplekte zibintai tai gera kaina (+) As neperseniausiai pirkau viena zibinta, mokejau 230lt.

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
žbintai su xenonais ir viskas... na kaip priklauso  ;) na kaina kaip kaina, bet kuo toliau skaičiuoju inevsesticijas, man ta mašina nelabai atsipirks pardavimo atveju :-]

Neprisijungęs Tomaziux

• Žiūrėti profilį
Na su atsipirkimu tai pats zinai kaip buna. (H-) Niekada ji neatsiperka jei susikomplektuoji pagal save. :think: Arba daryt reikia kaip forumieciai dabar ant bangos.Dalimis paleist :D

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
Na su atsipirkimu tai pats zinai kaip buna. (H-) Niekada ji neatsiperka jei susikomplektuoji pagal save. :think: Arba daryt reikia kaip forumieciai dabar ant bangos.Dalimis paleist :D
na pigiai paėmiau, bet ir įdėt nemažai reikia  :curse:

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį
o kaip compis sakei leda darysi kada pradesi?

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
o kaip compis sakei leda darysi kada pradesi?
na daily car'as yra, tai ir pradedam neskubomis... laukiu, kada rimtesnes Litines injekcijas galėsiu daryti, o tas bus tik kitamet ;)

Neprisijungęs byfo

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
ir kaip čia taip tamstai  automatas neužkliūva? :-]

P.S. salonas tikrai dailus (y)

Užkliuvo, kad ne bulka :-] :-] :-]
Pofik man, kokia čia dėžė. Žmogaus pasirinkimas čia. Kalbu apie bendrą visumos vaizdą, kad jis neblogas. Retos komplektacijos b5

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
Matyta B5 :) Kazkada skelbimuose ji dar su plancetinio kompiuterio laikykliu buvo ;)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
buvo ir ne su palnšetinio, o su laptopo :D nusukau pardavėjui aš jį :-] skylių tai pridaryta jopapa  :(

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
buvo ir ne su palnšetinio, o su laptopo :D nusukau pardavėjui aš jį :-] skylių tai pridaryta jopapa  :(
o tai kam nusukai? reikejo pasilikti :D

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
Ekraneliu ebay yraarba Kaune Chiptuning.lt turi, bet pas tave greiciausiai eis ne paprastas, o Magneti Marelli firmos, tai jie siek tiek brangesni :)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
šiandien supilti tepaliukai 5w30 (y) reikės dar tarpines po vožtuvų dangteliais pasikeisti, nes sunkiasi truputį tepaliukas
ir compiui šiandien gavau liustras  (aa)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Ekraneliu ebay yraarba Kaune Chiptuning.lt turi, bet pas tave greiciausiai eis ne paprastas, o Magneti Marelli firmos, tai jie siek tiek brangesni :)

Yra ir pas mus forume http://www.audiklubas.com/forumas/elektros-dalys/audi-a3a4a6a8-lcd-ekranelis-vdo-skydelio-pikseliu-remontas/msg1203481/#msg1203481

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
šiandien supilti tepaliukai 5w30 (y) reikės dar tarpines po vožtuvų dangteliais pasikeisti, nes sunkiasi truputį tepaliukas
ir compiui šiandien gavau liustras  (aa)

Pries keiciant tarpine, pirmiausiai pasikeisk alsuoklio filtra, nes pramus vis tiek tepalus, ju niekas nekeicia ir paskui visi sako, kad 2,5tdi pastoviai apsitepalave.

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Kas per liustros compiui?

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
Pries keiciant tarpine, pirmiausiai pasikeisk alsuoklio filtra, nes pramus vis tiek tepalus, ju niekas nekeicia ir paskui visi sako, kad 2,5tdi pastoviai apsitepalave.

o gal galima smulkiau, kurioj jis vietoje randasi?  :think: nes reikt ir man tada pasikeist, niekad demesio neatkreipiau

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
liustros s2