Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renciaus S4  (Skaityta 331528 kartus)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Re: Renciaus Audi 80 competition quattro
« Atsakymas #550: 2011 Gruodžio 16, 19:42:41 »
o ant s2 būną numeris, kuris egzempliorius?  :V
nebent ant sedanų, nes kitus kėbulus manau būtų pabodę numeruoti :D
štai gabalas mėsos tankams :-]
http://www.favdl.net/component/content/article/34-zgodovina/84-audi-80-competition
šitas geras ir išsamus (y)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 16, 19:48:49 sukūrė slimshady »
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #551: 2011 Gruodžio 16, 20:22:03 »

Pagal VIN yra kodas E8E:

E8E special model ' AUDI 80 16V Competition ' consisting of: C6T, Q1D, 3J4, 4F1, 5J2, 8BG, 8LB, 8WD, 1BE, 3NZ

C6T    cast alloy wheels 7J x 16 "Competition" offset 37
Q1D    sports front seats
3J4    headrests for front seats
4F1    central locking system
5J2    rear spoiler type 2
8BG    twin headlamp for left-hand drive with integrated high-beam headlight
8LB    additional instruments (voltage, oil pressure and temperature)
8WD integrated front fog light
1BE    sports suspension/shock absorption
3NZ    rear seat bench unsplit, backrest split folding

papildysiu:

Teigiama, jog competition modeliams viršutiniai moldingai, išorinės durelių rankenėlės ir veidrodėliai dažyti kėbulo spalva.

Paklausiu:

"8BG    twin headlamp for left-hand drive with integrated high-beam headlight", o tai kaip tada pas  RHD? kas ten vietoj ilgųjų?

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #552: 2011 Gruodžio 16, 23:23:00 »
nenoriu izeisti, bet kas tas kompis be buferiu ir silkinio salono ? mano akim tai dvilitre beske ir tiek.

+melejonas  (y)  :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #553: 2011 Gruodžio 17, 09:15:37 »
Bet tai buvo ir 1,9tdi beskiu competition ,ne ? Nes kaip tada vadinosi tos beskes dyzeliukai,kurioms moldingai dazyti,atbulinio lempu stikliukai permatomi tik kaip kvadratai (o ne kaip staciakampiai,standartinese),dar ten kazkas... Ir dar,ar competition buvo tik sedanai,ar ir avant ?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 17, 10:24:31 sukūrė Houmeris »

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #554: 2011 Gruodžio 17, 11:44:18 »
Taigi pries tai dar Marius ikele info apie kompius.. :)  Moldingai dazyti ten buvo koks special color edition ir tiek  :-]  Smagu butu tie competition jei rastumet koki zymejima ant kebulo ir pan. Nes taip mastant kaip Tserberis, tai gal turit bulkas su kompiu panelem  (z) :-]  Siaip ar taip, isskirtinumas yra gerai - vienaip ar kitaip. Grazus garazas  :G

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #555: 2011 Gruodžio 17, 12:19:28 »
Bet tai buvo ir 1,9tdi beskiu competition ,ne ? Nes kaip tada vadinosi tos beskes dyzeliukai,kurioms moldingai dazyti,atbulinio lempu stikliukai permatomi tik kaip kvadratai (o ne kaip staciakampiai,standartinese),dar ten kazkas... Ir dar,ar competition buvo tik sedanai,ar ir avant ?

"As of the 1994 model year, a limited edition model, known as Europa, was introduced on the European market. It could be ordered both as a saloon and an Avant. It was factory-equipped with power mirrors, alloy wheels, rear seat headrests, an airbag steering wheel, and offered a choice between power sunroof or air conditioning. It came in five different special colours."

ištrauka iš wikipedia ;) Vieni vadina jas Color Edition, kiti Design Edition, treti Limited Edition, o čia teigiama jog dar ir EUROPA :)

na ir dar vienas linkas apie B4 seriją.

http://www.audistory.24max.de/old1/html/eb4.htm

Paieškojus internete galima rasti ir daugiau info.

Neprisijungęs Rimux

• Įrašai: 931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #556: 2011 Gruodžio 17, 13:29:05 »
Paskaicius viska ka priraset,net juokas suime :D
kam tada i paprastas silkes dedat zylo apdailas,ir poto megaujates lyg vaziuodami su kokia tai isskirtine,reta masina.kiti dar kokiu tai prielipu prisideda,ir patampa esas,vos ne rs :-] nuimk viska ir bus paprasta silke,ar a4.b4....
taip kaip ejo tikrai maza serija visu audi 200 20V,taip ir sitos ejo tokiu mazu leidimu,ir tie kurie stumia ant compiu,kokia jum is to nauda,kad bandot savo nuomonem juos isdergti,nuvertinti....ir cia tikrai ne del to kad pats toki isigijau,o todel kad nepatinka ziureti kaip kai kurie zmones su savo nuomonem bando kazka irodyti...
nieko asmenisko :D

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #557: 2011 Gruodžio 17, 14:33:45 »
Rowbow: tik competitionai turejo ta spoilery ? ar man iseit i kiema ir tevo fwd tau nufotkint ? :D
Rimux: tikrai nenoriu isdergti ar nuvertinti, bet as nesuprasiu apie ta isliekamaja verte turbut jeigu kompi nuo beskes skiria buferis. Tiesiog sakau, kad color, limited ir bla bla bla edition tera savo laiku puikiai pavykes marketingo triukas :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #558: 2011 Gruodžio 17, 15:07:35 »
Tiesiog sakau, kad color, limited ir bla bla bla edition tera savo laiku puikiai pavykes marketingo triukas :)

šituo nei kiek neabejoju :) įvairių samokslo teorijų galima išvesti.

Matau irgi pradėjai ieškoti pasauly teisybės :-] Pats po  šitą mindf*u*ck'ą laiks nuo laiko pasikapstau, kad vadžios nepabėgtų nuo platesnės realybės suvokimo :) Tiesiog šios "niekingos" smulkmenos daro Pasaulį gražesnį ir mielesnį.
Na nebūtų darę jokių compių, s2 ir t.t. tai būtų dar niūriau, pilkiau ir vienodžiau, visos pilkos bulkos ir t.t., ar nuo to geriau? įdomu kam... :)
ir čia galima užvesti visą atskirą filosofinę diskusiją, siekiant paaiškinti, ar vertas dėmesio vienas ar kitas modelis, įvykis, daiktas.

Galima daug ką bandyti neigti, bet pirma savęs reiktų paklausti - koks to tikslas...? :)

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 17, 15:16:01 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs skierys

• Įrašai: 710
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #559: 2011 Gruodžio 17, 16:09:42 »
bla bla bla dar neatsibodo (!?) pilstymas is tuscio i kiaura.svarbiausia zmonem kurie pirko compius jie patinka ir turi islikamaja verte.leiskit jiem tvarkytis garazuose.o tai atsibodo trys garazais ir vien blevyzgos.

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #560: 2011 Gruodžio 17, 19:57:02 »
Paskaicius viska ka priraset,net juokas suime :D
kam tada i paprastas silkes dedat zylo apdailas,ir poto megaujates lyg vaziuodami su kokia tai isskirtine,reta masina.kiti dar kokiu tai prielipu prisideda,ir patampa esas,vos ne rs :-] nuimk viska ir bus paprasta silke,ar a4.b4....
taip kaip ejo tikrai maza serija visu audi 200 20V,taip ir sitos ejo tokiu mazu leidimu,ir tie kurie stumia ant compiu,kokia jum is to nauda,kad bandot savo nuomonem juos isdergti,nuvertinti....ir cia tikrai ne del to kad pats toki isigijau,o todel kad nepatinka ziureti kaip kai kurie zmones su savo nuomonem bando kazka irodyti...
nieko asmenisko :D
o prie ko čia silkės? :D tu į C3 temą nueik ir išaiškink visiem  ;) aš iš silkės zylo nedarau, iš ceškės S modelio irgi, iš bulkos S2 irgi nedarysiu, nebent tikrą kažkada įsigysiu ;) 

Neprisijungęs Rimux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #561: 2011 Gruodžio 17, 20:25:26 »
siaip,pirmiausia i galva atejo :-]

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #562: 2011 Gruodžio 17, 20:27:05 »
o ar kam skauda jei kažkas kažką pasidaro? sveikintina, kad kiekvienas turi savo nuomonę, bet man kai kurios juokingos  :) o realiai jei aš negaliu įsigyti s2 SEDANO, tai kodėl gi jo nepasidaryti???? bulkistai supranta kas yra competition, bet realiai tai nėra kažkas tokio  :O beveik eilinė bulka, bet esmė ta, kad man limpa, patinka ir vistiek nėra eilinė bulka  ;) :V (aa) :D

Neprisijungęs Alpiner

• Įrašai: 475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #563: 2011 Gruodžio 17, 20:55:16 »
baikit tas pestynes zmogaus temoj juk vistiek faktas, kad geriau bulka su eskes bamperiais nei pilkas minioje neissiskiriantis stock'as ar juolab nei isdrakoninta visa... betkuriuo atveju bulku antifanai vistiek nesupras kuom tos bulkos competition taip patinka ju fanams... man asmeniskai butu tikrai irgi maloniau tobulint(kraut zaislus) i viena is 2500 negu i ta i kuria dabar kraunu kuri yra viena is milijono :-] :-]

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #564: 2011 Gruodžio 17, 20:57:13 »
baikit tas pestynes zmogaus temoj juk vistiek faktas, kad geriau bulka su eskes bamperiais nei pilkas minioje neissiskiriantis stock'as ar juolab nei isdrakoninta visa... betkuriuo atveju bulku antifanai vistiek nesupras kuom tos bulkos competition taip patinka ju fanams... man asmeniskai butu tikrai irgi maloniau tobulint(kraut zaislus) i viena is 2500 negu i ta i kuria dabar kraunu kuri yra viena is milijono :-] :-]
+1  ;)

Neprisijungęs Rimux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #565: 2011 Gruodžio 17, 21:54:17 »
+2 :)
paprasyk kad pratrintu tavo garazo flooda...nes jau masinos nesimato tavo :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #566: 2011 Gruodžio 17, 22:09:28 »
arba... paprašykim naujų foto :D

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #567: 2011 Gruodžio 17, 22:12:58 »
kad nėra ką dėti :) bėgių bumbuls šviečia, bet netaip, kaip norėjau, tai gėda foto dėi, o šeip mašina murzina ir dirbu nuo sutemų iki sutemų net šiandien  :[ dzin tas floodas man netrukdo, jei moderam norėsis patys pratrins  :D

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #568: 2011 Gruodžio 18, 05:36:33 »
Darykit pagal save ir nesukit kiausu...

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #569: 2011 Gruodžio 18, 13:40:48 »
jo, nes vistiek bulka ir liks bulka ..

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #570: 2011 Gruodžio 18, 14:55:20 »
jo, butent ko cia sukat kiausus ar butu s2 motoras ar compi 2.0 vistek bulka  :-] kaip ir coupe vistek ir liks kupu ar kabriku ar tai c3-c4 vistek bulkos/batonai-silkes ar zilas pavazinejus prazilsi  :-] :-] :-] vistek visas pasaulis pilkas ir visi vienodi  :-] :-] :-]

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #571: 2011 Gruodžio 18, 17:09:47 »
jo, butent ko cia sukat kiausus ar butu s2 motoras ar compi 2.0 vistek bulka  :-] kaip ir coupe vistek ir liks kupu ar kabriku ar tai c3-c4 vistek bulkos/batonai-silkes ar zilas pavazinejus prazilsi  :-] :-] :-] vistek visas pasaulis pilkas ir visi vienodi  :-] :-] :-]
butent...

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #572: 2011 Gruodžio 18, 17:38:39 »
 :D kam čia išvis ką daryt jei tai bulka? :D tada išeitų "kam dirbti, vistiek išleidi pinigus" arba "kam valgyti, vistiek tai iki pirmo reiso į tualetą" :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #573: 2011 Gruodžio 18, 21:39:36 »
:D kam čia išvis ką daryt jei tai bulka? :D tada išeitų "kam dirbti, vistiek išleidi pinigus" arba "kam valgyti, vistiek tai iki pirmo reiso į tualetą" :D
pasakysiu paprasta dalyka,nevisi linke suprasti paprastus bet tuo paciu ir sudetingus dalykus ;) daryk kaip tau patinka ir kaip tu nori o ne ka sako kiti ,kad tai paprasta bulka ;) as uz tave ;)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #574: 2011 Gruodžio 18, 21:47:55 »
 :D dar nieko nedarau ir nežinau kada darysiu