Citata iš: kodis 2009 Rugpjūčio 29, 09:38:59 keista kad ventiliatoriaus menteles vasara nuluzo pas mane buvo ziema apledejus ir luzo to pasekoje ir isidejau kita radiatoriu jis buvo trukes tai dabar pasigailejau kad iskart jo nepakeiciau... bet ka padarysi, juk :gyveni ir mokaisi" kas liecia 1.8t variklius zinau 1 ju silpnybe kad tepalo siurbliukai nekokie, nes pats jau 2 pakeites... (stringa redukcinis voztuvas) o jo strigima manau itakoja tepalu pasirinkimas ir visi kiti rodikliai kaip pvz: auto gesinimas neatausinus turbinos, neduok dieve vazinejimas su blogu tepalo siurbliu, del ko dyla idekliukai ir metalo struske uzkisa reducini voztuva... tepalai siam varikliui minimum turi buti sintetiniai 5w40 o dar geriau 0w40... kuo geresni tepalai tuo geriau matariukui, nes yra dar 1 minusiukas: turbinos tepalo kanalai yra mazyciai ir supilus ne sintetinius tepalus (automatiskai tirstesnius) kemsasi turbinos tepimo kanalai. i turbina tepalus paduoda o turbina neturi kur ju padet ir pilia kur papuola... kad ir mano atvejis dabar. melyna duma meta, et turbinos asele nekliba nei kiek. tai manau kad tada kai nuejo ideklai galejo metalo struskiu pakliut i turba ir uzkimst kanalus... rytoj bus matyt kas ir kaip nes skrosiu turbina
keista kad ventiliatoriaus menteles vasara nuluzo pas mane buvo ziema apledejus ir luzo to pasekoje ir isidejau kita radiatoriu