Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renciaus S4  (Skaityta 342503 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tikrai daili. Uzdesi bamperioka prieki dar kokiu detalikiu graziu :D ir bus ledine. Ir pasikartosiu ntaji karta, priekines lempas suvesi lygiai :D.
P.S. Apie kietuma uzsimine, man ant savo dzipines vaziuokles b4 uzteko uzdet 45 aukscio padunges tai kaip su bricka per duobes :D Labai kieta  (z) lyginant su tuo kas buvo 65 padanga, per duobes lekiau nestabdydamas :D Dabar stabdyt tenka, nes toks jausmas kad vaziuotum lyg suzeminta :D Man asmeniskai kaip diena ir naktis nuo stock ratu ir prie didesniu... Tik tiek kad graziau, daugiau naudos mazai :D Ai nu gal tipo stabiliau kazkas kai platesne padanga bet cia manau sapnuose. Su tokia kaip tavo renatai aukscio a4 as nezinau kaip man vaziuot sektusi :D Turbut i pirma nusileidima nuo prie namu tako palikciau bamperi karteri ar dar ka  :D Nes faktas,su suzeminta reikia kurkas ,kurkas atsargiau vaziuoti ir dairytis visko ant kelio nei su stock dzipuko vaziuokle :)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gegužės 06, 22:33:04 sukūrė Karolis080 »