Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Renciaus S4  (Skaityta 331017 kartus)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį

siandienos foto. nuvargele nufotkinau :D

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį

savaitgali nupaveiksluota vargse :D bei sutvarkytas apsvietimas halogenai, gabaritai, sviesos sureguliuotos, nes 1 aukstokai sviete.

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
Kas ant grotelių dešinėje?  :)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
zenkliukas :D seip neimu jo nes toje vietoje skirsis groteliu spalva  (v)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Labai grazi sita tavo a4  :D

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Nu ir kodėl sakai, kad vargšė ?  :-] :-] Labai malonios išvaizdos auto.  :-]

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
reikalauja investiciju siu metu nemazai, tai ir vargse, nes seimininkas negali suteikti visu reikiamu proceduru :D reik slenkscius dazyt, bamperi priekini,  greiciu deze keist, priekini stikla. na zodziu gal ateis svente ir i jos kiema :D  :H

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Maciau man atrodo as ja skrendancia kazkuri sekmadieni link Utenos nuo Vilniaus :)

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Pavydetinai grazi  :H

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
Maciau man atrodo as ja skrendancia kazkuri sekmadieni link Utenos nuo Vilniaus :)
gali buti  (+)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
gal kas zinot ar tiktu sankabos slicai maniskes b4 dezei, nes turiu minty det b4 deze... telieka klausimai kardanas ir sankaba, bei pagalviu kronsteinai... pagal ideja b4 deze tinka.:V 8:8 ?!? ir ana deze nuejusiu torsenu, tai savaji gera torsena mauciau ant kitos dezes, tada gaunasi, kad ir kardanas tinka...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 09, 19:03:01 sukūrė a4S-Line »

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
kagi vakar pakeista greiciu deze ryt gal pafotkinsiu kaip atrodo senosios viduriai  :D o ideta b4 2.8 q tik mano torsenas  (aa)

Neprisijungęs marex

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
gali aprasyti, ka laimejai idejes kita deze? Kokie privalumai?

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
laimejau nebebijojima kad pabirs deze, nes anai amen jau buvo... torseno tas aliuminis gaubtas jau buvo prapiltas pabirusiu dantraciu, gerai kad pats torsenas nenukentejo  ff beja gal kas zinot ar ikisiu as 245x40x18 i savo vargeta nes snd paimtos 4 tokios padunges? coilus planuoju truputi kilstelt ir masina aukstesne bus ir sportiskumo posukiuose neturetu prarasti  :)

Neprisijungęs rush-hour

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
turi tilpt, nebent del tokio plocio padangu gale i virsutini stabilizatoriu gali remtis

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
laimejau nebebijojima kad pabirs deze, nes anai amen jau buvo... torseno tas aliuminis gaubtas jau buvo prapiltas pabirusiu dantraciu, gerai kad pats torsenas nenukentejo  ff beja gal kas zinot ar ikisiu as 245x40x18 i savo vargeta nes snd paimtos 4 tokios padunges? coilus planuoju truputi kilstelt ir masina aukstesne bus ir sportiskumo posukiuose neturetu prarasti  :)

Pas mane ant A4 B6 tokios. O kokie pas tave ratlankių išmatavimai (plotis ir ET)?

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
laimejau nebebijojima kad pabirs deze, nes anai amen jau buvo... torseno tas aliuminis gaubtas jau buvo prapiltas pabirusiu dantraciu, gerai kad pats torsenas nenukentejo  ff beja gal kas zinot ar ikisiu as 245x40x18 i savo vargeta nes snd paimtos 4 tokios padunges? coilus planuoju truputi kilstelt ir masina aukstesne bus ir sportiskumo posukiuose neturetu prarasti  :)

Pas mane ant A4 B6 tokios. O kokie pas tave ratlankių išmatavimai (plotis ir ET)?
8j et 35 r18 ai ir gale rastavkes 10mm.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 16, 08:56:01 sukūrė a4S-Line »

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Pas mane ratlankiai 8.5J ET45, tai ant ribos priekyje vidinė pusė...

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
tai su et35 jie gi i lauka daugiau isnesti... na reiktu susimontuot ir ziureti... tik nenumanau kaip coilus reiks kilstelt, nes ten purvo belekiek...  :-{

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
atrodo gerai, bet vienas dalykas desines puses veidrodelis...  (-) ka nors daryciau kad pakeist i toki pat kaip kairei  ff

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
sprendimas-nebent angliska deti, bet as kazkodel kaip tik noreciau kaireje puseje mezesnio kaip desinio  :V irgi anglo tinkamas, bet kolkas kol nera finansu dazymui tai neverta, kai dazysis slanksciai gal reiks paimt angliska kuri nors :D

Neprisijungęs marex

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį

bet ar perdavimai tokie patys liko, ar pailgejo begiai? Ar tiktai delto, kad deze pradejo biret o sita pigiau kainuoja?
Del padangu tai nezinau, man atrodo, kad per placios bus. pas mane 235, tai iki arkos jau nedaug.

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį

bet ar perdavimai tokie patys liko, ar pailgejo begiai? Ar tiktai delto, kad deze pradejo biret o sita pigiau kainuoja?
Del padangu tai nezinau, man atrodo, kad per placios bus. pas mane 235, tai iki arkos jau nedaug.
begiai nesikeite, perdavimai taippat... deze tokia buvo ilgai ieskoma paemiau uz 100lt is draugo ir kaip tik su torseno defektu  ;)

Neprisijungęs Rencius

• Žiūrėti profilį
kaput torsenui :D

Neprisijungęs Aidosas

• Įrašai: 423
    • Žiūrėti profilį