Pirmas variantas ir tik pirmas ir dar netgi pirmas.
Ta neblizgi juoda paslepia visą palangės vaizdą.. Atpoliruok pradžiai. Nepatiks - centrą perpūsi bet kada. Jie ardomi ar tik imitacija?
Gal kas zinot ar tinka r-19 ratai ant a6-c5 2004metu? jai plotis 9,5j.Gali buti kad sita audi eis ant pardavimo kadangi ieskau seimai didesnio auto. O siandien buvo paliktas uzstatas a6 automobiliui.. jai nepatiks pardavinesiu jai patiks pasiliksiu, bet pirma reik sulaukti masinos..
O nebus kaip su keskinais kai plociai skiriasi?
idomu kiek seima istvers vezime su r19
Kam virs 30,tam neberupi R18 ar R19 tuo labiau :-)Man irgi napatinka vezimas.ko gero pardavinesiu
zinai, buna kad nepatinka kad kieta vaziuot, bet vaziuoji, bet kai kokius tris kart per savaite pakeiti padangas ir issilygini ratus tai kazkaip kantrybe neilgai laiko...ziuresim kaip kaune siais metais man bsu su kantrybe...
zmogus ukrainoj saugodamas land cruiseri sugebejo vaziuokle per 7 men atbaladot taip kad nu i na..
Matai jai man tektu su tais r-19vazinet kauno gatvem, tai manau deciau is karto maziausius kokius galiu uzdet r15-r16 bet utenoj gatves tikrai normalios lyginant su kauno, tai dar nei vienu ratu nesu lygines sulenkes ar padangas prakales...