Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Re: Realisto garažiukas. A4(b5) 1.9tdi quattro  (Skaityta 46933 kartus)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Tai lyginam pagal metus 2.5TDs ir audi 2.5 v6, tu bmw totalus gaidys tas motoras visais atzvelgiais :) Pagal metus imant dabar 2.5d ir v6 TDi pvz BAU ir kuris dbr yra geresnis? Reiktu gerai pamastyt :) Nes istaisytos ir audi ir bmw klaidos o del traukos irgi panasiai viskas :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
keitei velenelius is savo ex

Aš išvis keičiau joms tik tepalus ir diržus, bet sakau -  į tą pačią upę ketvirtą kartą nelipčiau ;)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Bus varijantas ir lipsi :)  :goodboy:

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Aš išvis keičiau joms tik tepalus ir diržus, bet sakau -  į tą pačią upę ketvirtą kartą nelipčiau ;)
nu tai kam sakai kad va visom.taip jis turi bedu bet tikrai ne kiekvienai problemos yra tos pacios.vienam veleneliai sudila kitam surblis kitam tepalai ir gaunasi kad visom.kiek ju yra paziurek vien autopliusas kiek puslapiu meta su 2.5.su 1.9 mazai ir benzu neperdaugiausiai.ju remontas tikrai nepigus ir darbas uzknisantis,bet kai viskas ok vaziuoji ir vargo nematai :D

Neprisijungęs realistas

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį

Turėjau tris 2,5tdi, du iš jų buvo naujieji BAU lediniai motorai. Nu ir visiek man tas v6 didelis gaidys. Tas 2,5 dar mažiau judrus mieste, nei 1,9 pd, tai apie kokius jūs čia negrus kalbat? :-]
judrus ne judrus bet jegos tikrai daugiau turi o jei truksta to judrumo tada reik imt koki civika.. :)

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
ir radot vieta kur diskutuot... :)

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
kad dazniausiai garazo temose vyksta geriausios didkusijos   :D civika sakai, kaimynai patinka  :-]

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
kad dazniausiai garazo temose vyksta geriausios didkusijos   :D civika sakai, kaimynai patinka  :-]
pasakyciau.. bet tuoj uzvirs apie civikus diskusija :D

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Bus varijantas ir lipsi :)  :goodboy:
Ko ten lipt ? :D Ekonomijos nerasta, galios nerasta, eksplotacinės išlaidos didelės. Kam toks variklis reikalingas ? :D Tie varikliai su vp tokie žluge ant galios kad net graudu.... Kol važinėjau tol buvo gerai, bet kai persėdi ant geresnio grįžt nebesinori. Skaudi tiesa, bet kad ir tie seni 1.9 afn žiauriai buki, norint važiuot reikia grežt juos. Net ir su yaris lyginan 55kw CR varikliu kol su juo lengvai važinėji afn reik pagrešt kad pavyt...  O va PD ir CR jau kitas reikalas jie visi gyvi ir nuo žemų sukių nereik jų grešt ir jie taip važiuoja... juokingiausia kai sustoja šalia vienas iki 3k suka kitas iki 2k švelniai o abu vienodai važiuoja :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Ko ten lipt ? :D Ekonomijos nerasta, galios nerasta, eksplotacinės išlaidos didelės. Kam toks variklis reikalingas ? :D Tie varikliai su vp tokie žluge ant galios kad net graudu.... Kol važinėjau tol buvo gerai, bet kai persėdi ant geresnio grįžt nebesinori. Skaudi tiesa, bet kad ir tie seni 1.9 afn žiauriai buki, norint važiuot reikia grežt juos. Net ir su yaris lyginan 55kw CR varikliu kol su juo lengvai važinėji afn reik pagrešt kad pavyt...  O va PD ir CR jau kitas reikalas jie visi gyvi ir nuo žemų sukių nereik jų grešt ir jie taip važiuoja... juokingiausia kai sustoja šalia vienas iki 3k suka kitas iki 2k švelniai o abu vienodai važiuoja :)
Kiekvienam savo, bet trasoj maloniai tie v6 labai važiuoja, su 1,9 visvien netas.. Nu tiesa is pd teko su a6 c5 96kw vaziuot ,ta puse velnio ,bet man tie v6 nezinau malonus gal todel kad pamynus gerai furos motora primena,nu zodziu malonus balsas :D  O yaris priminei, irgi butent su 1,4 55kw dyzeliu, draugo pana turi, tai nuo 1,9 66kw+ audeles gauna i kupra kaip reikiant :D , aisku tas kad grezt reikia nelabai malonu, nu bet yra kaip yra. Nebeterškim žmogui temos, kiekvienam savo pasirinkimas,vienam patinka 2,5 v6 garsas ar šiaip važiavimas perka tokį, kitam 1,9 pirks tokį kiekvienas motoras turi savų pliusų...

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
garsas garsu malonumas malonumu, bet esme kad 1,9 bugu kaip ir neturi.... ko nepasakysi apie is prigimties ligotus 2.5, gal ne visus bet dauguma

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
Kiekvienam savo, bet trasoj maloniai tie v6 labai važiuoja, su 1,9 visvien netas.. Nu tiesa is pd teko su a6 c5 96kw vaziuot ,ta puse velnio ,bet man tie v6 nezinau malonus gal todel kad pamynus gerai furos motora primena,nu zodziu malonus balsas :D  O yaris priminei, irgi butent su 1,4 55kw dyzeliu, draugo pana turi, tai nuo 1,9 66kw+ audeles gauna i kupra kaip reikiant :D , aisku tas kad grezt reikia nelabai malonu, nu bet yra kaip yra. Nebeterškim žmogui temos, kiekvienam savo pasirinkimas,vienam patinka 2,5 v6 garsas ar šiaip važiavimas perka tokį, kitam 1,9 pirks tokį kiekvienas motoras turi savų pliusų...
Kuom tas malonumas pasireiškia? Didesnėm sanaudom? PD motoras labai gyvas iki 140 o daugiau ir nereikia. Garsas? Man patinka kai mašina tyliai važiuoja, v6 traktorius grynas, pd jau švelniau dirba. Na man pvz benzo garsas tai gražus didžialitražių, o tie dyzelių varganas. Galėčiau tau pirštine mest tavo 66kw audi su draugės yaris D4D motoru CR 55kw. Gal kad išdrystum ją pakelti? O gal sugebėtum dar ir lažintis iš kokių 1000Lt jei jau taip drąsiai teigi ? Yariso nereik drožt o tą sena variklį su VP siurbliu reikia smaugti kaip reikiant. Važiavimas tai man daug malonesnis su 1.9 stabilumas ir komfortas tai ne nuo variklio priklauso o nuo automobilio klasės. Tas 2,5 neturi savų pliusų (kalbant apie V6). Maluosi beveik kasdieną mieste, tai PD motoras žiauriai gyvas su juo visada ant pačio "piko" važiuoji. Tikrai jauti kad auto galinga, o su v6 dusulys iki kol nesmaugi, o sanaudos vos 1,5x didesnės. Tai kam reikia nevažiuojančios mašinos kurią reikia smaugt kad kažka aplenkt? Kalbėjau apie 110kw variklį. 132kw dar kažkiek geriau, bet neatperka jis su savo sanaudom tokio džiaugsmo... Va jei kalba eitu apie bmw 3.0d va ten bent jau verta kuro daugiau pilt, tai jis bent už savo važiuoja. O remonto išlaidom tai net nesulyginsi. Vien diržus kiek pakeist kainuoja, o dar velenai, tepalų kiek ten telpa. O ir jo konstrukcija gera, norint termostatą pasikeist reikia diržus nuimt :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 10, 16:54:38 sukūrė broodas »

Neprisijungęs lin32

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
1,9 perka kurie taupo 2,5 kuriem patinka maloniai vaqaziuot :Dir nezinau per kur jum 1,9 greitesnis negu 2,5 turejau 1,9 cipuota iki 103kw (vimotoj sukta ant stendo) bet vistien ne is tolo neprilygo dabartiniai 2,5 132kw+cip

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Įdomu ant pasaulio nėra auksarankio kuris į c5 būtų insertavęs senąjį gerąjį ceškinį 2,5tdi ael ?  :D O būtų daiktas  (y)

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
1,9 perka kurie taupo 2,5 kuriem patinka maloniai vaqaziuot :Dir nezinau per kur jum 1,9 greitesnis negu 2,5 turejau 1,9 cipuota iki 103kw (vimotoj sukta ant stendo) bet vistien ne is tolo neprilygo dabartiniai 2,5 132kw+cip
Pas tave PD buvo ar tas pats dusulys su VP siurbliu ?

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
Pas tave PD buvo ar tas pats dusulys su VP siurbliu ?
paprastas 81kw bet vimotoj cipuotas iki 103kw

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
paprastas 81kw bet vimotoj cipuotas iki 103kw
Tai tu paskaityk apie kokius aš variklius šneku....

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Jo, kai analogiškas modelis su 1,9 motoru kainuoja vos ne dvigubai brangiau, tai tikrai 1,9 perka tie, kas taupo :)

P.S. Labai teisingai Broodas kalba, tikrai mano nuomonė ta pati :) Na bet neterškim svetimos temos.

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
nu bet paemus su automatinem dezem , tai nepasakyciau kad 1,9 tokie smagus vaziuoti. Pats vazinieju su 2,5automatu quattro 132kw su perprogramuota deze ir varikliu , tai trauka tikrai pakankama ir sanaudos ner tokios dideles

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
nu bet paemus su automatinem dezem , tai nepasakyciau kad 1,9 tokie smagus vaziuoti. Pats vazinieju su 2,5automatu quattro 132kw su perprogramuota deze ir varikliu , tai trauka tikrai pakankama ir sanaudos ner tokios dideles

O kas pas tave dėžei perprogramuota? Kodingas tik pakeistas? Mano abi ex irgi buvo čipintos, paskutinė a4 rinko šimtą tikrai per labai gerą laiką, nu bet mieste jos konkretūs slunkiai.

Neprisijungęs lin32

• Žiūrėti profilį
nu nezinau mano q automatas 132kw kaip tik is vietos gerai soka ir gerai i gaza reguoja nu cia manau nuo masinos priklauso , o ka ten dezei reikia perasyt ir kas nuo to geriau?

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
keiciau visa dezes programa , teko net perlituot mikroschema nes neina ju perasyt . O vaziavimas tikrai pasikeite net mieste nejauciu diskomforto , jau virs metu taip vazinejama ir viskas kolkas laiko

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
gal uzteks?,nepamirskit kur diskutuojat...
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 11, 00:17:44 sukūrė realistas »

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
ce siaip foto pries istumiant i garaza. :)

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
ce siaip foto pries istumiant i garaza. :)

Grazuole.
Kalbant apie 2,5tdi, kai lavona nusiperki tai ir netraukia. kas turi pinigu perka tvarkinga 2.5tdi ir vaziuoja. kas skrega yra taupo ant uzdrostos 1,9tdi, bet gi su 5litrom vaziuoja, nesvarbu kad lavoneli nusiperka.. zmones pereikit per turgus, paziurekit kokios 1,9 atvaziuoja, ne ant zemes o ant tralo. visos apie 400k ir daugiau prabege. tas pas ir su 2,5tdi daugelis prabege tiek kad ziauru. tei nereikia varyt kad vienas ar kitas motoras blogas,viskas priklauso ka nusiperki. tas pats su bmw kai perki mazai begusi motora tai jis vaziuoja, bet kai papula prabeges daugiau, tai kainuoja remontas kaip ir visu...