Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Re: Realisto garažiukas. A4(b5) 1.9tdi quattro  (Skaityta 46940 kartus)

Neprisijungęs RedLine

• Įrašai: 918
    • Žiūrėti profilį
Nu as nesiginciju kad tragedija, bet dauguma motoristu pvz reikejo draugui motora keist sakau gal kapitalini visi zegnojas kad tik ne kapitalini (nors pinigu daugiau uzdirbtu) bet geriau kita motora, nezinau as pats kodel ir nekeliu galvos kad cia tik taip geriau, tik manau jei dirbo variklis ok nerijo tepalo ir graziai dirbo,kam lyst prie apacios ten, galva suprantu gal ir gerai perrinkti viską, o apačia, stūmokliai,žiedai,kam ten lyst prie jų.
Pinigu daugiau uzdirba, o laiko sugaista zymei daugiau, todel paskaiciavus jiem geriau pakeist du motorus per diena,nei knistis su kapitaliniu ;)
Kas del kapitalinio yra visokiu meistru. mano tevuko masinai dare 3 meistrai kapitalini :D vienas padare variklis uzlinko po 3menesiu, nuvare kitam, tas ant smugio kapitalini ir vel laike 6-7men, variklis dirbo ziauriai.
Ant galo nusispjove ir nuvare kaime zmogui kuris remontuoja tik traktorius :D paliko, zaide virs savaites ten jis su tuo varikliu. PO to tevukas atvazinejo 4 metus, variklis dirbo kaip bitute,ir iki siol vazineja nusipirkes zmogus. Esme tame kad meistrai kurie dirba su motorais, jiem reikia kad greit pinigai ateitu, nenori knistis, ir jai kas po ju darbo atsitinka, pradeda ieskot problemu eksplotacijoj o ne savo kalte pripazysta. todel lengviau idet kita, jam nuejus, pasakys kad buvo kazkas o jie nekalti lieka.

Neprisijungęs RedLine

• Žiūrėti profilį
As tai  :H tuos 2,5 v6, gal del to, kad pas mane irgi nelinko niekas ir mano pirmas auto su tokiu motoriuku, siaip jis idomesnis.. :D
Nezinau, nieko nera tiem motoram, niekur niekas nebega. pries metus nuploviau motora,iki dabar nei vieno laso iskirus viena kai pildamas tepala aplasinau :D 

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Pritariu tau :D Šiaip pasiilgau to motoro jau. :D
Tikrai yra ko pasiilgt :D Pas mane 1,9 tai depresija buvo jau.. O dabar antra turiu 2,5 o dar cipukas tai sirdis dziaugiasi ilipus, nors reiktu ja dar pasitvarkyt, bet eis i marcias  (z)

Neprisijungęs ernestas1981

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Tikrai yra ko pasiilgt :D Pas mane 1,9 tai depresija buvo jau.. O dabar antra turiu 2,5 o dar cipukas tai sirdis dziaugiasi ilipus, nors reiktu ja dar pasitvarkyt, bet eis i marcias  (z)
Nesuprantu ko cia pasiilgti...pas mane seske 1999m buvo,variklis tikrai garsiai dirba.buvo ir pacipinta,bet dabartine 1,9 96 kw+cipas,tikrai smagesne,plius ekonomiskesne.
O del tepalavimosi...tai kaip vienas meistrelis aiskino,50% bedu del to alsuoklio filtro.kaip is foto matosi,tikrai pavarges.

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Čia aišku kiekvieno pasirinkimas, bet man pvz patikdavo su 2.5 išlėkt į trasą, jis žymiai geresnis važiuojant tokiu keliu, tokius atstumus. Turėjom ir 1.9 ir 2.0tdi dabar, nu tai ne tas pats, 1.9 tai labai rėkdavo. Šiaip tiptronic'o bėgiai ilgesni, tas duoda savo. Konkrečiai lyginu savo ex A6 tiptronic, ex Jetta '06 1.9 tdi ir '10 Passat 2.0tdi dsg. Tai A6 bėgiai tikrai ilgesni.

Neprisijungęs realistas

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
Nesuprantu ko cia pasiilgti...pas mane seske 1999m buvo,variklis tikrai garsiai dirba.buvo ir pacipinta,bet dabartine 1,9 96 kw+cipas,tikrai smagesne,plius ekonomiskesne.
O del tepalavimosi...tai kaip vienas meistrelis aiskino,50% bedu del to alsuoklio filtro.kaip is foto matosi,tikrai pavarges.
labai tikios,kad tepalavimosi priezastis bus alsuoklio filtriukas ( kuris atrodo lyk butu kazkoks saugos dirzas apvyniotas) bei plysusi membrana :)

O del garso manau ce jau nuo variklio bukles priklauso (+), pwz pas mane dirba tyliai ir graziai tik kol saltas ''barska'' kaip traktorius :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 08, 06:42:05 sukūrė realistas »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Tie 2,5 geri yra , nei maloniau vaziuoja vistiek tiek mieste tiek trasoj ,na mieste 1,9 kiek staigesnis aisku , bet ant trasos 2,5 komfortas didesnis. Ir siaip laiko tie motorai kiek pazystamu aplink vaziuoja su jais, ir dirba pas visus graziai, viska. CIa labiau mitai pareina kad jie labai s is tu lietuviu kurie is paskutiniu bapkiu pardave bulkas uz centus nusiperka dakaltas tas 2,5 ir paskui sako koks brangus remontas nes viskas byra  :D normalia nusiperki ir vaziuoji sau smagiai. Cia paziurejus visu kas turi komentarus kas 2,5 turit irgi pirkciau 2,5  :D Nes kazkaip bednai man atrodo seskei 1,9  :D

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
jei siaip seskei tas 1.9 tj dar dar :-/ bet jei quattro tj tas 1.9 lygu negruj po kapotu (n)

Neprisijungęs RedLine

• Žiūrėti profilį
Bent jau teko pries savaite pralekt su 2 litrai tdi b7, automatu. Tai tas motoras tikrai dirba garsiau nei 2,5.

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Pas mane salta irgi traktoriukas po to murkia, bet cia kopensatoriu padilimas yra... Neturi taip but  ff

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Turiu dabar 1.9 ir 2.5 vienu metu, nors idejas meiles labiau i 1.9 negu 2.5 gavus ir kaip minejau ir smulkmenu tokiu kurios nervuoja, bet tvarkyt nesiruosiu nes grazesne diena ateis pyskinsiu ir atsiras skelbimuose.. Bet 2.5 geresnis! Vien garsas jos ant kiek geresnis :) Pavaros ilgesnes gal ir nedaug, bet vaziuoja smagiai :)

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
Apie tavo remonto darbus esu skaites papeikimu temoj, tai tamsta irgi nenusisnekek ir patylek.  Pagrysk kuom geriau pvz jei pareina motoras daryt kapitalini,nei imt kita ? Nors kaip mastai taip ir remontuoji  :-]  (n)
Mažiau tu skaityk pasakas  ;) mašinas tvarkiau ne vienus metus ir ne vien sau... kokybiškas dalis dedant, o ne "ant pardavimo" normaliai persirenka tie varikliai  (!?) sau tvarkiausi 1.8t viską įdėklus, žiedus, vožtuvus, apie gumytes ir tepalo siurblį nebekalbu... ir turėjau ledinį variklį, praktiškai nuo adatos ;) kitą variklį paėmęs gali užsirauti ant tokio pačio Š  :goodboy: teisingai sakai "kaip mastai, taip remontuoji"  :-] ir dar tiktų posakis: "skūpus moka du kart"  :P

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Bent jau teko pries savaite pralekt su 2 litrai tdi b7, automatu. Tai tas motoras tikrai dirba garsiau nei 2,5.
jei siaip seskei tas 1.9 tj dar dar :-/ bet jei quattro tj tas 1.9 lygu negruj po kapotu (n)
visu pirma nera a6 su 1,9 ir Q, antra bratkis turi a4 (aisku a6 bus sunkesne kazkiek) FL 81 bet vokietiejoj cipinta, dokumentuose 96 kw nu vaziuoja ji tikrai neblogai, nereikia cia jau taip su negru lygint

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
visu pirma nera a6 su 1,9 ir Q, antra bratkis turi a4 (aisku a6 bus sunkesne kazkiek) FL 81 bet vokietiejoj cipinta, dokumentuose 96 kw nu vaziuoja ji tikrai neblogai, nereikia cia jau taip su negru lygint
ir nesakau kad tokiu yra jei nori quattro tj ner ko ziuret i tuos 1.9 kas liecia a6 o del negro nesuprask tiesiogiai... ;) jei butu dzin quattro ar fwd tikrai rinkciaus ne 2.5

Neprisijungęs ernestas1981

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
Gali buti,kad tas filtras pries tave jau savamoksliskai perdarytas (+),nes ir mane mokino kaip ji pasitvarkyti(naujas kainavo berods 80e) (z).
O del to 2,5 variklio garso,tai kaip ir daugelis cia sako...koki gausi nupirkti.Nu man nepasiseke greiciausiai :smoke:

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Is vis neaisku kam ten tas filtras ant alsuoklio yra, kituose modeliuose nera ir jokios bedos, o stai 2,5 tai jau didele problema. Blogiausia, kad zmones jo nekeicia, o pradeda sandarinti purkstukas, tada slegis pramusa tarpines ,salnikus. Tada jau ir pakeistas filtras nelabai pagelbeja, per tas vietas jau leidzia, o pakeisti visas tarpines jau nemazas reikalas, ypac nemalonus priekinis dangtelis prie karterio :F

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
Ir siaip laiko tie motorai kiek pazystamu aplink vaziuoja su jais, ir dirba pas visus graziai, viska. CIa labiau mitai pareina kad jie labai s is tu lietuviu kurie is paskutiniu bapkiu pardave bulkas uz centus nusiperka dakaltas tas 2,5 ir paskui sako koks brangus remontas nes viskas byra  :D

Auksiniai zodziai, ir ka pastebejau dazniausiai ant tu 2.5tdi stumia tie, kurie 1.9tdi vairuoja... Maniske 2 su biskiu metu 2.5tdi vaziuoja ir vargo nemato, kas buvo sugede tai kuro siurblys, daugiau niekas bedu nekelia, ir teisingai Karolis pasake, kad kas lavonus nusiperka, tas ir skundziasi

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Auksiniai zodziai, ir ka pastebejau dazniausiai ant tu 2.5tdi stumia tie, kurie 1.9tdi vairuoja... Maniske 2 su biskiu metu 2.5tdi vaziuoja ir vargo nemato, kas buvo sugede tai kuro siurblys, daugiau niekas bedu nekelia, ir teisingai Karolis pasake, kad kas lavonus nusiperka, tas ir skundziasi

Turėjau tris 2,5tdi, du iš jų buvo naujieji BAU lediniai motorai. Nu ir visiek man tas v6 didelis gaidys. Tas 2,5 dar mažiau judrus mieste, nei 1,9 pd, tai apie kokius jūs čia negrus kalbat? :-]

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
2,5 gaidys, 1,9 negras, 2,0 nedadarytas, tai ko mes dar su tom audi vazinejam , kai net normalaus variklio nera  :-]

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
2,5 gaidys, 1,9 negras, 2,0 nedadarytas, tai ko mes dar su tom audi vazinejam , kai net normalaus variklio nera  :-]
teisingai sakai.kas ten jau to gaidis kai viska pasidaris persiklijuos visas tarpine ir vaziuos,des foto cia ir vel visi seiles varvins.

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Evaldui nuo nuotaikos priklauso ziuriu ka jis postina.. Ateina koks bicas sako gaidys tas 2.5 sako ir kuo tau jis blogas? Jeigu uzdroztas tai gaidys, man tai jis nenusidejo ir joks ne gaidys.. Dabar jau gaidys tai tu apsispresk viena diena nes kiek rasai tiek nuomone keiciasi ir ne seipsau o ka tu praeini viskas gaidziu pavirsta  :goodboy: Turiu ir 1.9TDi jis aiskiai staigesnis is vietos ir tam 2.5 reikia pasportuot, kad ta mano 1.9TDi paimtu iki bent jau 140km/h, bet 2.5 aiskiai zaibesnis kaip minejau charakteris, turbina kai junge aiskiai jauciasi :) 1.9 Man vat buvo lavonas kai persedau, bet dabar nieko neturiu pries pries ji, susidraugavom :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Aš tik pasakiau savo nuomonę, nereikia iškart putų leisti.
Kuo jis geras, lyginant su konkurentais - pvz 3,0d bmw ag ar pan? Aptarnavimas brangus, vp44 pastoviai bėdos, su velenėliais bėdos, garsas to variklio baisus, sąnaudos didelės, bukas prie žemų sūkių, čipuojant pagyvėjimas vos juntamas ir t.t.tt. ;) Galiu vardinti ir vardinti. Teisiog tas motoras kaip čia pasakius - neatidirba to, ką pasiima iš piniginės :)

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
Aš tik pasakiau savo nuomonę, nereikia iškart putų leisti.
Kuo jis geras, lyginant su konkurentais - pvz 3,0d bmw ag ar pan? Aptarnavimas brangus, vp44 pastoviai bėdos, su velenėliais bėdos, garsas to variklio baisus, sąnaudos didelės, bukas prie žemų sūkių, čipuojant pagyvėjimas vos juntamas ir t.t.tt. ;) Galiu vardinti ir vardinti. Teisiog tas motoras kaip čia pasakius - neatidirba to, ką pasiima iš piniginės :)
nebevardink gerai jau,atsibodai vaidinti visamoksli.ir nelinginam su bmw ar dar su kam nors.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
nebevardink gerai jau,atsibodai vaidinti visamoksli.ir nelinginam su bmw ar dar su kam nors.

Būk geras, pasakyk, ties kuria vieta suklydau. Ar tu galvoji, kad aš čia pasakoju iš oro, nebandęs, neturėjęs ir nevažinėjęs n kilometrų su tokiais motorais?

Neprisijungęs Zaudi

• Žiūrėti profilį
Būk geras, pasakyk, ties kuria vieta suklydau. Ar tu galvoji, kad aš čia pasakoju iš oro, nebandęs, neturėjęs ir nevažinėjęs n kilometrų su tokiais motorais?
keitei velenelius is savo ex