Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Re: Realisto garažiukas. A4(b5) 1.9tdi quattro  (Skaityta 46910 kartus)

Neprisijungęs ernestas1981

• Įrašai: 51
    • Žiūrėti profilį
alsuoklio filtras (ar kaip jis ten) neuzsikises,kad pro visur bega?mano ex a6 su tokiu mataru buvo taip

Neprisijungęs realistas

• Įrašai: 183
    • Žiūrėti profilį
iki alsuoklio dar nedasirausiau :D

Neprisijungęs Vaidasa6

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
Saunuolis,man tik pasvajot apie tokius darbus,vien pažiurėjus i foto pasiklysciau tam varikli :) pats 2.5tdi turiu ,nu bet jau beveik metus vaziuoju,viena laime nepasitaike jokio gedimo.

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
jei tapalai butu kiek pigesni tj ir as nekreipciau demesio  :-)

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
tiesiai is ivykio vietos :D

su apacia kaip ir baigta ff

prie to pacio patikrintos forsunkes
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 07, 20:42:14 sukūrė realistas »

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
nu nakui ka tu cia ziaurei  :D ir viskas del tepalo varvejimo ar cia jau kapitalini darai?

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Pavydziu!  :-{ :goodboy: As tai iki tiek daleides tikrai kapitalini pasidaryciau :)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Kam ta kapitalini daryt ? Po kapitalinio dazniausiai baisiau variklis dirba. Nebepadarysi taip gerai kaip padare gamykla viska, orginalas yra orginalas. realistas cia sauniai varai,turi rankas, bet pasidarysi ir turesiu liuksiska 2,5

Neprisijungęs Rencius

• Įrašai: 2648
    • Žiūrėti profilį
o tai kokiu tikslu galvą lupai??
Kam ta kapitalini daryt ? Po kapitalinio dazniausiai baisiau variklis dirba. Nebepadarysi taip gerai kaip padare gamykla viska, orginalas yra orginalas. realistas cia sauniai varai,turi rankas, bet pasidarysi ir turesiu liuksiska 2,5
nusišnekėjai totaliai dėl kapitalinio :-] (n)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 07, 20:21:24 sukūrė Rencius »

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Nu jo cia stipriai :D

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
o tai kokiu tikslu galvą lupai??nusišnekėjai totaliai dėl kapitalinio :-] (n)
Apie tavo remonto darbus esu skaites papeikimu temoj, tai tamsta irgi nenusisnekek ir patylek.  Pagrysk kuom geriau pvz jei pareina motoras daryt kapitalini,nei imt kita ? Nors kaip mastai taip ir remontuoji  :-]  (n)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 07, 20:38:52 sukūrė Karolis080 »

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Apie tavo remonto darbus esu skaites papeikimu temoj, tai tamsta irgi nenusisnekek ir patylek.  Pagrysk kuom geriau pvz jei pareina motoras daryt kapitalini,nei imt kita ? Nors kaip mastai taip ir remontuoji  :-]  (n)
Karoli baik tu, kaip gali but geriau? Tu pats pagalvok kur viskas issivalo, ka reikia pakeiti nauju o kur yra padilimas ar siaip kas negerai, neisipletosiu. :)

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Karoli baik tu, kaip gali but geriau? Tu pats pagalvok kur viskas issivalo, ka reikia pakeiti nauju o kur yra padilimas ar siaip kas negerai, neisipletosiu. :)
Nu as nesiginciju kad tragedija, bet dauguma motoristu pvz reikejo draugui motora keist sakau gal kapitalini visi zegnojas kad tik ne kapitalini (nors pinigu daugiau uzdirbtu) bet geriau kita motora, nezinau as pats kodel ir nekeliu galvos kad cia tik taip geriau, tik manau jei dirbo variklis ok nerijo tepalo ir graziai dirbo,kam lyst prie apacios ten, galva suprantu gal ir gerai perrinkti viską, o apačia, stūmokliai,žiedai,kam ten lyst prie jų.

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
Galva lupau,nes per viena kampa gan stiriai leido tepala

galvojau prie to pacia ir antra nuimt abi persirinkt, bet kad su antra viskas gerai ir plius tarpine jau 3 remonto tj nusprendziau  nuvest kad pamatuotu plokstuma ir jei nebus smarkiai issirietus tj apsiribosiu tarpines pakeitimu,nes ir taip ilgai uzsizaidziau :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Lapkričio 08, 06:35:55 sukūrė realistas »

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Bet kiek teke matyt 2.5 tai mano roza buna  (wow) jeigu sitoj vietoj neapsitepalave siaip per visus galus jobina ji  ff

Neprisijungęs Karolis080

• Žiūrėti profilį
Na vargo buvo bet turėsi reto tvarkingumo 2,5 v6  (y) :-)

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
geriau patirinejus filtra uzmatyta tokia nesamone :think:

kiek suprantu jis kazkuom susijas su alsuokliu gal kas turi patarimu kaip sutwarkyt klijuot ar dar ka nors? (H-)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Jeigu nori galiu patikrint kaip pas mane ir susitarsim ;)

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
ka patikrint? :)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
Turiu dalim v6 varikli ir ta vieta galiu patikrint ar ok jeigu taip tai galiu parduot, daug nesauksiu :)

Neprisijungęs realistas

• Žiūrėti profilį
pm... :)

Neprisijungęs MaRiens

• Įrašai: 325
    • Žiūrėti profilį
Teko ir man visa varikli perrinkti, irgi beda del tepalo rijimo buvo, Radau dar labiau suplysusia alsuoklio membrana nei toje foto, kaina jos berods 40lt buvo  (+)

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
Bet kiek teke matyt 2.5 tai mano roza buna  (wow) jeigu sitoj vietoj neapsitepalave siaip per visus galus jobina ji  ff
Pas mane tikrai kol pas mane buvo nebėgo, bet kai pirkau, tai aišku buvo panašiai motoras paruoštas kaip Realistas dabar padare. :D Nu tik va keičiau paskutiniu metu vožtuvu dangtelio tarpinė, o taip tai švarus buvo. :) Bet netvarkiau nei galvų, nei turbos, nei purkštukų, nu žodžiu nieko kito tik tarpines.  (j)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
As tai  :H tuos 2,5 v6, gal del to, kad pas mane irgi nelinko niekas ir mano pirmas auto su tokiu motoriuku, siaip jis idomesnis.. :D

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
As tai  :H tuos 2,5 v6, gal del to, kad pas mane irgi nelinko niekas ir mano pirmas auto su tokiu motoriuku, siaip jis idomesnis.. :D
Pritariu tau :D Šiaip pasiilgau to motoro jau. :D