Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Razbainiko S4, Coupe 2.8Q, Rally A4  (Skaityta 71646 kartus)

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Kiek matau, tai nevien nenori, bet ir nebeapsimoka jo prikelinet :)

Neprisijungęs Razbainikas

• Įrašai: 339
    • Žiūrėti profilį
Kiek matau, tai nevien nenori, bet ir nebeapsimoka jo prikelinet :)

Argumentuok.

Neprisijungęs Shotokan

• Įrašai: 5448
    • Žiūrėti profilį
Po df sita masina tik niokojama man taip atrodo.bile waziuoja.

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Po df sita masina tik niokojama man taip atrodo.bile waziuoja. Daryciau raliui, dragui ir ne daugiau
[/quote]

• Žiūrėti profilį
Argumentuok.

Kebulas pavarges (mustas ermustas ir dar klisas), variklis dabar jau uzmustas, taip, kad paleist ant daliu mano nuomone reik, nes nebelike jame gyvybes

• Žiūrėti profilį
Kebulas pavarges (mustas ermustas ir dar klisas), variklis dabar jau uzmustas, taip, kad paleist ant daliu mano nuomone reik, nes nebelike jame gyvybes

Kas tą variklį sutvarkyt? Kėbulo muštas vairuotojo pusė, kurią galima atitampyt ant stendo. Kuri vieta kliša? Ėda padangas? Traukia į šoną? Ne.

• Žiūrėti profilį
Kas tą variklį sutvarkyt? Kėbulo muštas vairuotojo pusė, kurią galima atitampyt ant stendo. Kuri vieta kliša? Ėda padangas? Traukia į šoną? Ne.

Nesuprantu, tu cia save guodi ar kaip? Tampyt reik ant stendo ir neklisa auto  :-] Neisizeisk, bet tikrai ji jau pavargus, pats sakei, kad radai spakliaus prikrauta nat kebulo stipriai, pats sakai, kad prasosi stendo, nes tarpai nesueina ir pan.  :goodboy:

• Žiūrėti profilį
Nesuprantu, tu cia save guodi ar kaip? Tampyt reik ant stendo ir neklisa auto  :-] Neisizeisk, bet tikrai ji jau pavargus, pats sakei, kad radai spakliaus prikrauta nat kebulo stipriai, pats sakai, kad prasosi stendo, nes tarpai nesueina ir pan.  :goodboy:

Tarpai nesueina dėl sudėjimo "bile bus gerai" ant stendo nuvaryt man neproblema, kitam garaže prie darbo tampo ir daro tikrai gerai. Špakliaus prikrauta ant slenkščio nes kažkas tingėjo atitampyt ką ir buvau parašęs. Kam man save guost? Žinau, kad galiu pasidaryt ir man dzin ką kiti mano. Darau, kad man patiktų o ne kitiem. Tai jei tampyt reikia tai ir reiškia, kad auto kliša.  :goodboy:

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Kebulas dar tinkamas linksmybem.ner ko noret, uz grasius twarkingos masinos.arba statai ja ir restorini nemaldamas arba parduodi isdarkymui.

« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 01, 16:33:02 sukūrė Shotokan »

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
Tarpai nesueina dėl sudėjimo "bile bus gerai" ant stendo nuvaryt man neproblema, kitam garaže prie darbo tampo ir daro tikrai gerai. Špakliaus prikrauta ant slenkščio nes kažkas tingėjo atitampyt ką ir buvau parašęs. Kam man save guost? Žinau, kad galiu pasidaryt ir man dzin ką kiti mano. Darau, kad man patiktų o ne kitiem. Tai jei tampyt reikia tai ir reiškia, kad auto kliša.  :goodboy:
na bet klausimas kitas tu ja daily darysi ar uzkonservuosi? jei daily ar tikrai apsimoka ja tvarkyt? nebutu tikrai geriau tvarkinga nusipirkti? cia man regis sis coupe bus pasaka begalo,nes paskutiniu metu kaip suprantu ji tik byra ir daugiau nieko :goodboy:

Neprisijungęs valukonis

• Įrašai: 4111
    • Žiūrėti profilį
ji kaip mustangas, is pradziu baisiai spardosi, kol galiausiai pasiduos, o tada leks kaip vejas  :-]
o jei rimtai tai rasbainykas atkelk tu ja ir parodyk siteim pesimistam is kur coupe dygsta :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Nenustebins niekuom :)

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
padarys 2.8 biturbo :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
Nu taip matau ta waizda

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
Žinau, kad galiu pasidaryt ir man dzin ką kiti mano. Darau, kad man patiktų o ne kitiem. Tai jei tampyt reikia tai ir reiškia, kad auto kliša.  :goodboy:

(y)

dėl visko kas nutiko daugiau mažiau gali kaltinti tik save, ne mašiną  :) o šiais normalus  tavo coupe, tikrai vertas daugiau nei paleisti ant dalių  :)

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Prikelinek ir nesuk smegenu ka cia visi urzgia. Pilna cia tokiu, bele paurgzt.  :goodboy: Atitampai ka ten reik, persidazai ir turi dailu kupa. Koks skirtumas daily ar ne daily. Tipo geriau vazinet su nupista? Tiek jau "daug" quattro kupu pardavime, kad yra is ko rinktis... Jei daugmaz viska darysi pats, tai kazin ar pavyktu nupirkti kita ledini kupa uz tiek. Reziume - KELK!! :D

Neprisijungęs Shotokan

• Žiūrėti profilį
viskas priklauso kaip tu kelsi.kelimo supratimo palete skirtinga.

• Žiūrėti profilį
Prikelinek ir nesuk smegenu ka cia visi urzgia. Pilna cia tokiu, bele paurgzt.  :goodboy: Atitampai ka ten reik, persidazai ir turi dailu kupa. Koks skirtumas daily ar ne daily. Tipo geriau vazinet su nupista? Tiek jau "daug" quattro kupu pardavime, kad yra is ko rinktis... Jei daugmaz viska darysi pats, tai kazin ar pavyktu nupirkti kita ledini kupa uz tiek. Reziume - KELK!! :D

Nu jau turiu tą daily 1.9tėdėį, tai šitas tikrai nebus kai daily ir nepirkau jo su tokia mintim.  :goodboy: Pastovės savaitę, bus laiko apmastymam ką čia su motoru padarius o per tą laiką bus proga susitvarkyt galinę važiuoklę.  :bedantis:

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
as ir taip manau, jau vien tai, kad rasti kita quattrini nau reikalu yra, ka kalbeti apie tvarkinga rasti

Nu jau turiu tą daily 1.9tėdėį
tas dayly bus su 2.5 tdi turba  :) ?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Liepos 12, 11:07:39 sukūrė ArasCL »

• Žiūrėti profilį
as ir taip manau, jau vien tai, kad rasti kita quattrini nau reikalu yra, ka kalbeti apie tvarkinga rasti
tas dayly bus su 2.5 tdi turba  :) ?

Aha. Raudonas b4 avantas su plika komplektacija.  :-]

• Žiūrėti profilį
Re: Razbainiko Audi Coupe 2.0 FWD ir 2.8 Q
« Atsakymas #245: 2015 Rugpjūčio 01, 19:40:42 »
Senai nerašiau. Taigi su cupu nieko kaip ir naujo apart pradėtų po biškį rinkti dalių. O su daily sandėliuku per savaitę prasuku po 1k km ir nematau parkių. Nors ir kėbulas baisus, komplektacijos nėra, bet savo darbą atlieka 110 procentų. Savaitgalį suvažinėta į palangą su neveikiančia turba ir ant 1000km gavosi 55l saleros.  :goodboy:

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
nu kur dinges? kaip reikalai juda su quattro? :D

• Žiūrėti profilį
nu kur dinges? kaip reikalai juda su quattro? :D

Sergu antra sav tai po darbo tiesiai į lovą. Viešuoju transportu dabar naudojuos, tai pinigai pasitaupo, daugiau pamatai kažkaip.  :goodboy:

Neprisijungęs WIPas

• Žiūrėti profilį
tai gal audines su visam padziausi,ir megausiesi viesojo transporto privilegijomis? :D

Neprisijungęs antanaszzz

• Įrašai: 1588
    • Žiūrėti profilį
panasu kad su quatro ziema jokiu linksmybiu nebus  :goodboy: