Va toks šimtinės priekis man labiausia žiūrisi 200 lūpą, pilnas buferis su purkštukais ir halogenais, chromuotos juostelės ant buferio ir grotelių tik truputi kreivas šleivas tas visa priekis, gal dar reiktu baltų posūkių
Ta lupa neuzsidejo normaliai... arba tas grroteles reikia i prieki istraukt...
hm o neziurejai kame beda gali buti ??
Citata iš: gataz 2009 Birželio 24, 12:40:13 Ta lupa neuzsidejo normaliai... arba tas grroteles reikia i prieki istraukt...kas is to kad istrauksi groteles? paziurek kaip nesueina sonas.. jei uzsidetu normaliai tai gal pasiimciau ir as tokia
bet vistiek jei tokie tarpai tai tada man nepatinka ir netinka kad ir melyna ar juoda, bet jau kazkas neto
Citata iš: Drag0n 2009 Birželio 24, 14:09:18 bet vistiek jei tokie tarpai tai tada man nepatinka ir netinka kad ir melyna ar juoda, bet jau kazkas neto bet kad pas tave pastebejau te irgi nei po kapotu tos gumos nera nei po lempom tai irgi tu tarpu tada tau susidaro nemazai
Citata iš: ratas 2009 Birželio 24, 14:12:26 Citata iš: Drag0n 2009 Birželio 24, 14:09:18 bet vistiek jei tokie tarpai tai tada man nepatinka ir netinka kad ir melyna ar juoda, bet jau kazkas neto bet kad pas tave pastebejau te irgi nei po kapotu tos gumos nera nei po lempom tai irgi tu tarpu tada tau susidaro nemazai butent, guma pareis po kapotu kai bus nupustas naujais dazais kapotas, o ta juostele po lempom neiskojau dar
Citata iš: Drag0n 2009 Birželio 24, 14:16:16 Citata iš: ratas 2009 Birželio 24, 14:12:26 Citata iš: Drag0n 2009 Birželio 24, 14:09:18 bet vistiek jei tokie tarpai tai tada man nepatinka ir netinka kad ir melyna ar juoda, bet jau kazkas neto bet kad pas tave pastebejau te irgi nei po kapotu tos gumos nera nei po lempom tai irgi tu tarpu tada tau susidaro nemazai butent, guma pareis po kapotu kai bus nupustas naujais dazais kapotas, o ta juostele po lempom neiskojau dar a as tai matei tokia sokia tokia ta juostele po lempom pasidariau prisirinkau srote visokiu su nikeliu audi absyfkiu ir krapciausi visa diena dar galvojau is statybines medziagos padaryt kur kai plyteles deda kur kampuose dedasi tokia juosta ale neisejo is tos
O kam tas Audi uzrasas ant priekiniu groteliu ?